Kategóriák
Uncat

LÁTTAM A HÁBORÚT – figyelmeztető álom

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
LÁTTAM A HÁBORÚT - figyelmeztető álom
/

Éjszakai álom:

Sorozást láttam, katonaságot, háborús veszélyt. Ezzel egy időben pedig árvizet, amelynek szennyvíz jellege volt, és az emberek fuldokoltak benne. 

Azután pedig azt láttam, hogy egy hegyi forrásnál sorba állnak az emberek tiszta vízért, de már alig csepegett. 

Jelentés: 

Az első kép az egyre jobban kibontakozó háborús veszélyt mutatja. A minap is beszéltem egy velem egykorú személlyel, aki megkapta a behívót. Tehát ez a háborús kép nem csupán szimbolikus, ami a belső háborúra utal, hanem a szó legszorosabb értelmében vett háború közeledtére figyelmeztet. 

A második kép, miszerint az emberek fuldokolnak a szennyvíz jellegű árvízben, arra utal, hogy azok, akik nem születtek újjá Jézus szavai és az Élő Isten ereje által, és nem hallják a Lélek hangját, még mindig emberekre figyelnek. Ezért fuldokolnak a szennyvízben, ami a részigazságokat tartalmazó emberi tanításokat, vallásokat, valamint a média közleményeit jelképezi. Álmomban azt láttam, hogy ennek a szennyvíz jellegű árvíznek akkora volt a sodrása, hogy akik benne voltak, nem tudtak már kijönni abból. A médiának, mint tudjuk két vonala van: az egyik a főáramú média, amely a tömegek tájékoztatását, szellemi eledelét képezi. Ezt úgy is hívják, hogy fősodratú, vagy fősodrású média. Tehát még a neve is mutatja azt, amit álomban láthattam: hogy sodorja az embereket. A másik ágazata pedig az alternatív média, vagy melléksodrású média, amely az összeesküvés elméleteket tartalmazza, és amely látszólag szembemegy a fősodrású médiával. Ennek célja az, hogy összegyűjtse azokat az embereket, akik nem hisznek a fősodrású médiának, és magával sodorja őket ugyanabba a feneketlen szakadékba, amelybe a főáramú média viszi a követőit. 

Tehát az árvíz elsősorban képletesen utal az emberek megtévesztettségére, hogy nem tiszta vizet isznak, nem az élő igazságot fogyasztják Isten Lelkéből, Krisztus beszédéből, hanem szennyezett vizet, ami az emberek beszédét jelképezi. Ugyanakkor a szó legszorosabb értelmében is fontos figyelmeztetés ez, ugyanis világszerte súlyos természeti katasztrófákkal figyelmeztet a Mindenható Isten, hogy meg vannak számláva ennek a hazug modern világnak a napjai, és akik még mindig abban hisznek, annak az összeomlásával párhuzamosan ők is el fognak veszni. 

A harmadik álomkép arra utal, hogy az igaz forrás elvétetik. A Kiáltó Szószó sem lesz többé elérhető a világhálón. Az emberek keresni fogják az élő vizet, az igaz beszédet, merthogy Jézus élő vizeknek nevezi az Ő szavait, de már nem lesz elérhető az számukra. Ez annak is köszönhető, hogy akik megismerhették az igazságot, hallgatnak, és nem tesznek bizonyságot az Élő Isten Életre hívó szaváról, az Ő cselekedeteiről, csodatételeiről. 

Ismételten felhívom a figyelmet arra, hogy a Kiáltó Szó teljes tartalma csökkentett formában még egy darabig elérhető, és letölthető a http://kialtoszo.go.ro oldalon. A teljes méret jelenleg 55 giga-bájt. A letöltés ügyében meg lehet keresni egy hozzáértő ismerőst, egy számítógépszakértőt, aki számítógépre le tudja tölteni a tartalmat, majd fel tudja másolni egy telefonba helyezhető MICROSD kártyára. Egy 128 giga-bájtos MICROSD kártya kevesebb, mint 10 euróba kerül, ami kevesebb, mint 4000 forint, illetve 50 lej. A telefonba helyezett memóriakártyáról pedig telefon és internet jel nélkül is hallgathatók, és megoszthatók lesznek ezek a felvételek két készülék között. 

A világháló, bár erősnek és biztonságosnak mutatkozik, egy természeti katasztrófa következtében egyik percről a másikra teljesen összeomolhat. Ha ez megtörténik, mindenki azzal a tartalommal marad, amit a telefonkészüléke, illetve a számítógép memóriáján tárolt. Egyesek a családi fotókkal, videókkal maradnak, mások pedig az Élő Isten kijelentéseivel, amelyeket adott a Kiáltó Szó bizonyságtevői által, valamint a Biblia hallgatható változatával, ami szintén meg van osztva a http://kialtoszo.go.ro oldalon. 

Ezután folyamatosan feltöltök minden hanganyagot a fenti címre. A legújabb felvételek legalul találhatók. Mindenkinek azt javaslom, hogy töltse le a hallgatni kívánt hanganyagot a telefonjára, és úgy ossza meg azokkal a személyekkel, akiket eléje hoz az Úristen lelke. Ily módon az elküldött hanganyagok megmaradnak az illető személy telefonkészülékén, és bármikor meghallgathatja azokat. 

A Jóságos Isten kegyelméből és féltő szeretetéből ingyen kaptátok. Ezért ingyen is adjátok! 

http://kialtoszo.go.ro/Janos

TWISTED SISTER – TOPELLA

JÓ EMBER VOLT, HALÁLA OKA ISMERETLEN

MÉRGEZETT DOHÁNY KERÜLT FORGALOMBA – figyelmeztető álom

TERRA – betelt az idő

SOROZÁS, HÁBORÚ, ÁRVÍZ – figyelmeztető álom

FÉLVEZETŐK, FOGYASZTÓK ÉS ISTEN – példabeszéd

JÉZUS REJTETT TANÍTÁSA

MEGHALT EGY GYERMEK AZ ÉN HIBÁMBÓL

ALKOHOLISTÁK A MENNYBEN

VÉLETLEN TALÁLKOZÁSOK NINCSENEK! VAGY MÉGIS?

HAMIS TANÍTÓK MAGYARORSZÁGON, AKIK VESZÉLYBE SODORTÁK A NEMZETET

MAGYAROK, AKIK HAZUGNAK NEVEZTÉK ISTENT

10 SZÁZALÉK

EGY KÁNTOR VALLOMÁSA

SZABADULÁS A GYERMEKKORI TRAUMÁKTÓL

Okkult iskolák és gyakorlatok Székelyföldön és a Kárpát-medencében

AZ EZOTÉRIÁBÓL LEHETETLEN MEGSZABADULNI

MIÉRT VAGYOK IRIGY?

MEGCSONKÍTOTT NEMI SZERVEK

HÁZASSÁG EGYSZERŰEN

A PLETYKA MIATT HALDOKLIK A NEMZET

ÖRÖK ÉLET TITKA

KARANTÉN INTERNET NÉLKÜL – ‼️KIHÍVÁS‼️

MIÉRT NEM FOGAN MEG A GYERMEK?

A SZEX RABSZOLGÁI

EGY HÁZ FOGYASZTÁSA – 2666.666666667

MIÉRT NINCS GYÓGYULÁS, MIÉRT NEM TARTÓS AZ EGÉSZSÉG?

KIK ÖLTÉK MEG A KÉT PRÓFÉTÁT?

SÚLYOS BŰNT KÖVETTEM EL

ELHALÁLOZÁSI SORREND

NAGY VEREKEDÉS 3

NINCS HALÁL – A 17-es csapdája

PÉNZZEL PÉNZ NÉLKÜL

EGY NYUGDÍJAS TANÁR VALLOMÁSA

TUDOD-E, MIKOR FOGSZ MEGHALNI?

‼️VESZÉLYBEN A MAGYAR CSALÁD‼️

MEGDORGÁL ÉS MEGVIGASZTAL

KÖZELEBBRŐL EGY ‘NAGY KUTYA’ MEG FOG HALNI

ÚJBÓL KARANTÉN⁉️

AZ ÖRÖKSÉG ÁRA – figyelmeztető álom

MIÉRT NINCS EGYETÉRTÉS FÉRFI ÉS NŐ KÖZÖTT?

HIRTELEN ELHUNYT

FIGYELMEZTETÉS: A LANGYOSSÁG FUTÓTŰZKÉNT TERJED

TERVEK NÉLKÜL SZINTE LEHETETLEN LENNE MEGHALNI

MENNYIT KELL MÉG TANULNUNK?

AZOK VANNAK A LEGNAGYOBB VESZÉLYBEN, AKIK AZT HISZIK, HISZNEK ISTENBEN

HAMAROSAN MEG FOGJÁK TILTANI, HOGY ISTENRŐL BESZÉLJÜNK

EMBEREK, AKIK MEGGAZDAGODTAK EMBERTÁRSAIK NYOMORÚSÁGÁBÓL

VEZETŐK, AKIK TÉVÚTRA VISZIK A NEMZETET – figyelmeztető álom

PUSKAPOR ÉS LÉLEK

A POSTÁS ESTE CSENGET

KARANTÉN INTERNET NÉLKÜL

Nagyon erőteljes jelzéseket kapunk arra vonatkozóan, hogy ismét hirtelen fog jönni a veszedelem. Nem tudhatjuk, Isten meddig adja meg azt a kegyelmet, hogy az online térben 

jelen legyen a Kiáltó Szó. 

Fontos megértenünk, hogy annak ellenére, hogy a világháló egy jól kifundált, erős és biztonságos rendszernek látszik, Isten szava és akarata szerint, egyik napról a másikra teljesen összeomolhat. Ekkor lesz az, hogy az emberek maradnak a készülékeikkel, amelyeken nem lesz más, mint néhány száz szelfi és családi fotó. 

Próbáld meg elképzelni a következő karantént a világhálóhoz való kapcsolódás nélkül. Sokakat az őrületbe, sőt egyenesen a pokolba fog kergetni az egyedüllét, a bűneikkel és a hiábavaló életükkel való szembesülés. Ekkor lesz majd életmentő, néhány, számítógépre, vagy telefonra lementett felvétel, amelyet az emberek megoszthatnak egymás között. 

Az alábbi címen található hanganyagok méretét lecsökkentettem, hogy könnyen lehessen letölteni, és továbbküldeni (messengeren, whatsappon, skypeon, viberen, telegramon stb) 

Ha Lélekben vagyunk, pontosan fogjuk tudni, hogy kinek küldhetünk el egy-egy felvételt, amely életmentő lehet egy depresszió által gyötört lélek számára. 

Sok esetben lehet, csak annyit kell tenned, hogy mindenféle kommentár nélkül elküldesz egy bizonyos felvételt valakinek, akit eléd hoz a Lélek, és a többit Istenre bízod. Számodra semmiség, de számára életmentő lehet, mint ahogy feltehetőleg számodra is életmentő volt egy bizonyos hanganyag, amelyet hallottál akár általunk, akár mások által, akik Krisztus lelkéből szólhattak.  

A letöltött hanganyagokat bárhova fel lehet tölteni, és meg lehet osztani bármilyen formátumban, engedélykérés nélkül. A lényeg az, hogy minél több menthető lélekhez eljussanak. 

Ingyen kaptátok, ingyen adjátok. 

Az összes eddigi felvétel csökkentett méretben: 

http://kialtoszo.go.ro 

Az ezután következő hanganyagokat pedig innen töltheted le: 

https://redcircle.com/kialtoszo