Kategóriák
Uncat

AZ EZOTÉRIÁBÓL LEHETETLEN MEGSZABADULNI

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
AZ EZOTÉRIÁBÓL LEHETETLEN MEGSZABADULNI
/

Igazságkeresők! Az ezotériából lehetetlen kijönni! Emberi értelem szerint, még felismerni is lehetetlen, hogy az ezotéria a halálba viszi a testet, és a pokolba taszítja a lelket. Már az is a Jóságos Isten hatalmas kegyelme, hogy valaki egyáltalán gyanítja, hogy az önfejlesztést és önmegvalósítást kínáló New Age spiritualitás, és az ezotéria veszélybe sodorja a lelket. Ezért, ha valaki megkapta azt az ajándékot, hogy már a gyanú felmerült benne ezekkel a misztikus tanokkal szemben, annak tudnia kell, hogy emberi erőből és emberi értelem szerint, Isten szava és ereje nélkül lehetetlen megszabadulni az ezotériából.

Mit is értek a New Age, ezotéria gyűjtőfogalmak alatt? Jóga, reiki, meditáció, jóslás, metafizika, asztrológia (jelmagyarázás), sámánizmus, táltos iskolák, gyógyító iskolák, öngyógyítás, szellem- és halottidézés, agykontroll, vonzás törvénye, felemelkedett mesterek, angyalkommunikáció, pránanadi, theta healing, vipassana meditáció, Villás Béla egyháza, Kovács M. András iskolája, numerológia, szcientológia stb. Sorolhatnánk sokáig azokat a spirituális irányzatokat, amelyek gyógyulást és megvilágosodást ígérve, a világosság angyalának öltözve, bejöttek Kárpát-medencébe.

A fenti felsorolás nem tartalmazza az összes Székelyföldön is megjelent irányzatot, amely tömegesével taszítja a magyarok lelkét a feneketlen szakadékba. A legdurvább az egészben, hogy ezeket az irányzatokat uraló szellemiség befecskendezte tanait az Amerikából származó karizmatikus kereszténységbe is. Sőt, amire senki sem gondol, a népgyógyászat név alatt ismert irányzatokat is durván átitatja.

Lehet, hogy te, aki e sorokat olvasod, már nem vagy tagja semmilyen ezoterikus iskolának, viszont, fontos tudnod, hogy ha korábban érintkeztél bármelyikkel is a fenti irányzatok közül, annak a szellemisége benned marad mindaddig, amíg szabad akaratodból segítségül nem hívod Krisztus nevét, hogy egyáltalán megláthasd, mi van benned, és megszabadulj attól a fertőzéstől, amit ezeken a helyeken összeszedtél. Ha pedig nem szabadulsz meg, benned marad, és belülről fokozatosan eltorzítja és felemészti a lelkedet. Ha valaki azt hiszi, hogy rosszindulattal, gonoszságból írom e sorokat, annak csak azt tudom mondani, hogy ha még maradt egy kevés alázat és szelídség a szívében az Ég és a Föld Teremtőjével szemben. hívja segítségül Jézus Krisztus nevét, és Isten megadja neki, hogy a saját szemeivel láthassa, miben vett részt mostanig. Eleinte sokkoló lehet, amikor a Mindenható megnyitja szemeinket, de ne feledjétek, hogy Ő nem csak megmutatja, miben vagyunk, hanem meg is szabadít minden szellemi és lelki fertőzéstől, ha kérjük Tőle. Ráadásul pedig megadja ajándékba, hogy újból gondtalan gyermekek legyünk, akik az életük felett a kontrollt a saját kezükből a mindenség Ura kezébe helyezik, és őszintén tudnak bízni az Ő jóságában, és gondviselésében.

Ezt mondja Jézus: Keressetek, és (meg-)találtok. Kérjetek, és adatik néktek. Boldog, aki éhezi, és szomjazza az igazságot, az Élő Isten szavát, mert megkapja azt ajándékba, és szabaddá válik általa. Aki pedig megismeri, és befog-adja az Ő beszédét, örök élete van annak.

A Jóságos Isten megmutatta, hogy nagyon közel van, és hirtelen fog jönni ismét a veszedelem. Ezért az idő nagyon sürget! Ne feledd, hogy számodra nem biztos, hogy lesz egy újabb figyelmeztetés arra vonatkozóan, hogy az ezotéria szó szerint a pokolba visz. Nem biztos, hogy fogsz kapni egy újabb hívást Istentől, hogy fordulj Hozzá látásért és szabadulásért ma, amíg még megteheted, mert a holnapot nem biztos, hogy megéred.

Ha te már megszabadultál az ezotéria börtönéből, és tudod, miről beszélek, mutasd meg ezt a féltő figyelmeztetést embertársaidnak, hogy ők is megkapják az esélyt arra, hogy megszabaduljanak Isten kegyelme és féltő szeretete által.

Ez pedig egy régi írás, amely segíthet megérteni, mi a különbség az ezotéria és Krisztus tanítása között a különbség. és amelyet először a szabadgondolaton tettem közzé:

Okkult iskolák és gyakorlatok Székelyföldön és a Kárpát-medencében

MIÉRT VAGYOK IRIGY?

MEGCSONKÍTOTT NEMI SZERVEK

HÁZASSÁG EGYSZERŰEN

A PLETYKA MIATT HALDOKLIK A NEMZET

ÖRÖK ÉLET TITKA

KARANTÉN INTERNET NÉLKÜL – ‼️KIHÍVÁS‼️

MIÉRT NEM FOGAN MEG A GYERMEK?

A SZEX RABSZOLGÁI

EGY HÁZ FOGYASZTÁSA – 2666.666666667

MIÉRT NINCS GYÓGYULÁS, MIÉRT NEM TARTÓS AZ EGÉSZSÉG?

KIK ÖLTÉK MEG A KÉT PRÓFÉTÁT?

SÚLYOS BŰNT KÖVETTEM EL

ELHALÁLOZÁSI SORREND

NAGY VEREKEDÉS 3

NINCS HALÁL – A 17-es csapdája

PÉNZZEL PÉNZ NÉLKÜL

EGY NYUGDÍJAS TANÁR VALLOMÁSA

TUDOD-E, MIKOR FOGSZ MEGHALNI?

‼️VESZÉLYBEN A MAGYAR CSALÁD‼️

MEGDORGÁL ÉS MEGVIGASZTAL

KÖZELEBBRŐL EGY ‘NAGY KUTYA’ MEG FOG HALNI

ÚJBÓL KARANTÉN⁉️

AZ ÖRÖKSÉG ÁRA – figyelmeztető álom

MIÉRT NINCS EGYETÉRTÉS FÉRFI ÉS NŐ KÖZÖTT?

HIRTELEN ELHUNYT

FIGYELMEZTETÉS: A LANGYOSSÁG FUTÓTŰZKÉNT TERJED

TERVEK NÉLKÜL SZINTE LEHETETLEN LENNE MEGHALNI

MENNYIT KELL MÉG TANULNUNK?

AZOK VANNAK A LEGNAGYOBB VESZÉLYBEN, AKIK AZT HISZIK, HISZNEK ISTENBEN

HAMAROSAN MEG FOGJÁK TILTANI, HOGY ISTENRŐL BESZÉLJÜNK

EMBEREK, AKIK MEGGAZDAGODTAK EMBERTÁRSAIK NYOMORÚSÁGÁBÓL

VEZETŐK, AKIK TÉVÚTRA VISZIK A NEMZETET – figyelmeztető álom

PUSKAPOR ÉS LÉLEK

A POSTÁS ESTE CSENGET

KARANTÉN INTERNET NÉLKÜL

Nagyon erőteljes jelzéseket kapunk arra vonatkozóan, hogy ismét hirtelen fog jönni a veszedelem. Nem tudhatjuk, Isten meddig adja meg azt a kegyelmet, hogy az online térben

jelen legyen a Kiáltó Szó.

Fontos megértenünk, hogy annak ellenére, hogy a világháló egy jól kifundált, erős és biztonságos rendszernek látszik, Isten szava és akarata szerint, egyik napról a másikra teljesen összeomolhat. Ekkor lesz az, hogy az emberek maradnak a készülékeikkel, amelyeken nem lesz más, mint néhány száz szelfi és családi fotó.

Próbáld meg elképzelni a következő karantént a világhálóhoz való kapcsolódás nélkül. Sokakat az őrületbe, sőt egyenesen a pokolba fog kergetni az egyedüllét, a bűneikkel és a hiábavaló életükkel való szembesülés. Ekkor lesz majd életmentő, néhány, számítógépre, vagy telefonra lementett felvétel, amelyet az emberek megoszthatnak egymás között.

Az alábbi címen található hanganyagok méretét lecsökkentettem, hogy könnyen lehessen letölteni, és továbbküldeni (messengeren, whatsappon, skypeon, viberen, telegramon stb)

Ha Lélekben vagyunk, pontosan fogjuk tudni, hogy kinek küldhetünk el egy-egy felvételt, amely életmentő lehet egy depresszió által gyötört lélek számára.

Sok esetben lehet, csak annyit kell tenned, hogy mindenféle kommentár nélkül elküldesz egy bizonyos felvételt valakinek, akit eléd hoz a Lélek, és a többit Istenre bízod. Számodra semmiség, de számára életmentő lehet, mint ahogy feltehetőleg számodra is életmentő volt egy bizonyos hanganyag, amelyet hallottál akár általunk, akár mások által, akik Krisztus lelkéből szólhattak.

A letöltött hanganyagokat bárhova fel lehet tölteni, és meg lehet osztani bármilyen formátumban, engedélykérés nélkül. A lényeg az, hogy minél több menthető lélekhez eljussanak.

Ingyen kaptátok, ingyen adjátok.

Az összes eddigi felvétel csökkentett méretben:

http://kialtoszo.go.ro

Az ezután következő hanganyagokat pedig innen töltheted le:

https://redcircle.com/kialtoszo