Kategóriák
Uncat

HÁZASSÁG EGYSZERŰEN

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
HÁZASSÁG EGYSZERŰEN
/

Mit tehet a férfi, ha a nő azt csinál, amit akar?

https://kialtoszo.hu/a-pletyka-miatt-haldoklik-a-nemzet/

https://kialtoszo.hu/orok-elet-titka/

KARANTÉN INTERNET NÉLKÜL

Nagyon erőteljes jelzéseket kapunk arra vonatkozóan, hogy ismét hirtelen fog jönni a veszedelem. Nem tudhatjuk, Isten meddig adja meg azt a kegyelmet, hogy az online térben 

jelen legyen a Kiáltó Szó. 

Fontos megértenünk, hogy annak ellenére, hogy a világháló egy jól kifundált, erős és biztonságos rendszernek látszik, Isten szava és akarata szerint, egyik napról a másikra teljesen összeomolhat. Ekkor lesz az, hogy az emberek maradnak a készülékeikkel, amelyeken nem lesz más, mint néhány száz szelfi és családi fotó. 

Próbáld meg elképzelni a következő karantént a világhálóhoz való kapcsolódás nélkül. Sokakat az őrületbe, sőt egyenesen a pokolba fog kergetni az egyedüllét, a bűneikkel és a hiábavaló életükkel való szembesülés. Ekkor lesz majd életmentő, néhány, számítógépre, vagy telefonra lementett felvétel, amelyet az emberek megoszthatnak egymás között. 

Az alábbi címen található hanganyagok méretét lecsökkentettem, hogy könnyen lehessen letölteni, és továbbküldeni (messengeren, whatsappon, skypeon, viberen, telegramon stb) 

Ha Lélekben vagyunk, pontosan fogjuk tudni, hogy kinek küldhetünk el egy-egy felvételt, amely életmentő lehet egy depresszió által gyötört lélek számára. 

Sok esetben lehet, csak annyit kell tenned, hogy mindenféle kommentár nélkül elküldesz egy bizonyos felvételt valakinek, akit eléd hoz a Lélek, és a többit Istenre bízod. Számodra semmiség, de számára életmentő lehet, mint ahogy feltehetőleg számodra is életmentő volt egy bizonyos hanganyag, amelyet hallottál akár általunk, akár mások által, akik Krisztus lelkéből szólhattak.  

A letöltött hanganyagokat bárhova fel lehet tölteni, és meg lehet osztani bármilyen formátumban, engedélykérés nélkül. A lényeg az, hogy minél több menthető lélekhez eljussanak. 

Ingyen kaptátok, ingyen adjátok. 

Az összes eddigi felvétel csökkentett méretben: 

http://kialtoszo.go.ro 

Az ezután következő hanganyagokat pedig innen töltheted le: 

https://redcircle.com/kialtoszo