Kategóriák
Uncat

MAGYAROK, AKIK HAZUGNAK NEVEZTÉK ISTENT

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
MAGYAROK, AKIK HAZUGNAK NEVEZTÉK ISTENT
/

A hűtlen férfi sosem mondta a hitvesének, hogy nem szereti őt. Ennek ellenére rendszeresen megcsalta egy másik nővel. Noha az ajkaival sosem mondta ki, a szívével és a cselekedeteivel egyértelműen kijelentette, hogy nem szereti a feleségét.

Éppen így neveztük mi is hazugnak Istent. Bár az ajkainkkal sosem mondtuk, hogy hazudik nekünk, közvetett módon mégis hazugnak neveztük őt azáltal, hogy bár hallottuk az Ő figyelmeztetéseit, nem hittünk neki, nem azt tettük, amit mondott, hanem a saját értelmünkre támaszkodva, embereket követtünk a saját vesztünkbe.

http://kialtoszo.go.ro/03835.%20MAGYAROK%2C%20AKIK%20HAZUGNAK%20NEVEZT%C3%89K%20ISTENT.mp3

Drága embertársak!

Az érzelem igen, de az érzékiség nem Istentől való. Az ezotéria és a modern spiritualitás pedig az érzékiségre, a testiségre épít. Ezért nemsokára borzalmas kínokat kell megéljenek azok, akik az érzékiségre építik az identitásukat. Féltőn kiáltok! Aki nem hiszi, hogy ez be fog következni, kérdezze Istent, az Ég és a Föld teremtőjét!

Akit csak a betegség és a nyomorúság vesz rá arra, hogy Istenhez forduljon, és nem az igazság szeretete, még mindig törvényben van, és nem kapta meg azt a békességet, amiről Jézus beszél, ami t örökkön megtarthat az ember. 

Az igazság a legértékesebb kincs, mert szabaddá tesz mindenkit, aki megismeri, és befog-adja azt. 

Az igazság ajándék. 

Viszont az igazság nem kötelező, nem kényszeríti rá magát senkire. Ekképp nem mindenki fogja meglátni azt. 

Az igazság ajándékát csak azok kaphatják meg, akik már jóllaktak a saját felnőttiségükkel, és őszintén vágynak arra, hogy újból gyermekek legyenek. 

„Bizony mondom néktek, ha meg nem tértek és olyanok nem lesztek mint a kis gyermekek, semmiképen nem mentek be a mennyeknek országába.” Mt 18:3

Némelyek, akik e sorokat olvassák, figyelmeztetve vannak Isten által álmokban, de nem veszik komolyan, figyelmen kívül hagyják ezeket a jelzéseket. Szeretteikkel. családtagjaikkal nem arról beszélnek, amit a Lélek mutatott nekik álomban, hanem a testi dolgaikról, a testi szükségleteikről, a testi szokásaikról, a hétköznapi rutinról, a múltról és a terveikről. 

Ekképp nem engedik a Jóságos Istennek, hogy a lelkükhöz hozzáférjen, és megmentse őket a közelgő veszedelemtől. A veszedelem elsősorban a testet fogja támadni, de mivelhogy egész életükben csak a test dolgaival foglalkoztak, a testtel azonosultak, a test gyötrelmei áttevődnek a lélekre, amely eltorzulhat, és kárba veszhet emiatt. 

Az olvasók között vannak olyanok, akik számára, mivel rendszeresen figyelmen kívül hagyták Isten hívását és jelzéseit, ez volt az utolsó figyelmeztetés, mielőtt hirtelen bekövetkezne a veszedelem, mint ahogy az elmúlt években is történt magyarok ezreivel. És sokan elvesznek.  

Letöltés: 

http://kialtoszo.go.ro

10 SZÁZALÉK

EGY KÁNTOR VALLOMÁSA

SZABADULÁS A GYERMEKKORI TRAUMÁKTÓL

Okkult iskolák és gyakorlatok Székelyföldön és a Kárpát-medencében

AZ EZOTÉRIÁBÓL LEHETETLEN MEGSZABADULNI

MIÉRT VAGYOK IRIGY?

MEGCSONKÍTOTT NEMI SZERVEK

HÁZASSÁG EGYSZERŰEN

A PLETYKA MIATT HALDOKLIK A NEMZET

ÖRÖK ÉLET TITKA

KARANTÉN INTERNET NÉLKÜL – ‼️KIHÍVÁS‼️

MIÉRT NEM FOGAN MEG A GYERMEK?

A SZEX RABSZOLGÁI

EGY HÁZ FOGYASZTÁSA – 2666.666666667

MIÉRT NINCS GYÓGYULÁS, MIÉRT NEM TARTÓS AZ EGÉSZSÉG?

KIK ÖLTÉK MEG A KÉT PRÓFÉTÁT?

SÚLYOS BŰNT KÖVETTEM EL

ELHALÁLOZÁSI SORREND

NAGY VEREKEDÉS 3

NINCS HALÁL – A 17-es csapdája

PÉNZZEL PÉNZ NÉLKÜL

EGY NYUGDÍJAS TANÁR VALLOMÁSA

TUDOD-E, MIKOR FOGSZ MEGHALNI?

‼️VESZÉLYBEN A MAGYAR CSALÁD‼️

MEGDORGÁL ÉS MEGVIGASZTAL

KÖZELEBBRŐL EGY ‘NAGY KUTYA’ MEG FOG HALNI

ÚJBÓL KARANTÉN⁉️

AZ ÖRÖKSÉG ÁRA – figyelmeztető álom

MIÉRT NINCS EGYETÉRTÉS FÉRFI ÉS NŐ KÖZÖTT?

HIRTELEN ELHUNYT

FIGYELMEZTETÉS: A LANGYOSSÁG FUTÓTŰZKÉNT TERJED

TERVEK NÉLKÜL SZINTE LEHETETLEN LENNE MEGHALNI

MENNYIT KELL MÉG TANULNUNK?

AZOK VANNAK A LEGNAGYOBB VESZÉLYBEN, AKIK AZT HISZIK, HISZNEK ISTENBEN

HAMAROSAN MEG FOGJÁK TILTANI, HOGY ISTENRŐL BESZÉLJÜNK

EMBEREK, AKIK MEGGAZDAGODTAK EMBERTÁRSAIK NYOMORÚSÁGÁBÓL

VEZETŐK, AKIK TÉVÚTRA VISZIK A NEMZETET – figyelmeztető álom

PUSKAPOR ÉS LÉLEK

A POSTÁS ESTE CSENGET

KARANTÉN INTERNET NÉLKÜL

Nagyon erőteljes jelzéseket kapunk arra vonatkozóan, hogy ismét hirtelen fog jönni a veszedelem. Nem tudhatjuk, Isten meddig adja meg azt a kegyelmet, hogy az online térben 

jelen legyen a Kiáltó Szó. 

Fontos megértenünk, hogy annak ellenére, hogy a világháló egy jól kifundált, erős és biztonságos rendszernek látszik, Isten szava és akarata szerint, egyik napról a másikra teljesen összeomolhat. Ekkor lesz az, hogy az emberek maradnak a készülékeikkel, amelyeken nem lesz más, mint néhány száz szelfi és családi fotó. 

Próbáld meg elképzelni a következő karantént a világhálóhoz való kapcsolódás nélkül. Sokakat az őrületbe, sőt egyenesen a pokolba fog kergetni az egyedüllét, a bűneikkel és a hiábavaló életükkel való szembesülés. Ekkor lesz majd életmentő, néhány, számítógépre, vagy telefonra lementett felvétel, amelyet az emberek megoszthatnak egymás között. 

Az alábbi címen található hanganyagok méretét lecsökkentettem, hogy könnyen lehessen letölteni, és továbbküldeni (messengeren, whatsappon, skypeon, viberen, telegramon stb) 

Ha Lélekben vagyunk, pontosan fogjuk tudni, hogy kinek küldhetünk el egy-egy felvételt, amely életmentő lehet egy depresszió által gyötört lélek számára. 

Sok esetben lehet, csak annyit kell tenned, hogy mindenféle kommentár nélkül elküldesz egy bizonyos felvételt valakinek, akit eléd hoz a Lélek, és a többit Istenre bízod. Számodra semmiség, de számára életmentő lehet, mint ahogy feltehetőleg számodra is életmentő volt egy bizonyos hanganyag, amelyet hallottál akár általunk, akár mások által, akik Krisztus lelkéből szólhattak.  

A letöltött hanganyagokat bárhova fel lehet tölteni, és meg lehet osztani bármilyen formátumban, engedélykérés nélkül. A lényeg az, hogy minél több menthető lélekhez eljussanak. 

Ingyen kaptátok, ingyen adjátok. 

Az összes eddigi felvétel csökkentett méretben: 

http://kialtoszo.go.ro 

Az ezután következő hanganyagokat pedig innen töltheted le: 

https://redcircle.com/kialtoszo