Kategóriák
Uncat

SOROZÁS, HÁBORÚ, ÁRVÍZ – figyelmeztető álom

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
SOROZÁS, HÁBORÚ, ÁRVÍZ - figyelmeztető álom
/

Éjszakai álom:

Sorozást láttam, katonaságot, háborús veszélyt. Ezzel egy időben pedig árvizet, amelynek szennyvíz jellege volt, és az emberek fuldokoltak benne.

Azután pedig azt láttam, hogy egy hegyi forrásnál sorba állnak az emberek tiszta vízért, de már alig csepegett.

Jelentés:

Az első kép az egyre jobban kibontakozó háborús veszélyt mutatja. A minap is beszéltem egy velem egykorú személlyel, aki megkapta a behívót. Tehát ez a háborús kép nem csupán szimbolikus, ami a belső háborúra utal, hanem a szó legszorosabb értelmében vett háború közeledtére figyelmeztet.

A második kép, miszerint az emberek fuldokolnak a szennyvíz jellegű árvízben, arra utal, hogy azok, akik nem születtek újjá Jézus szavai és az Élő Isten ereje által, és nem hallják a Lélek hangját, még mindig emberekre figyelnek. Ezért fuldokolnak a szennyvízben, ami a részigazságokat tartalmazó emberi tanításokat, vallásokat, valamint a média közleményeit jelképezi. Álmomban azt láttam, hogy ennek a szennyvíz jellegű árvíznek akkora volt a sodrása, hogy akik benne voltak, nem tudtak már kijönni abból. A médiának, mint tudjuk két vonala van: az egyik a főáramú média, amely a tömegek tájékoztatását, szellemi eledelét képezi. Ezt úgy is hívják, hogy fősodratú, vagy fősodrású média. Tehát még a neve is mutatja azt, amit álomban láthattam: hogy sodorja az embereket. A másik ágazata pedig az alternatív média, vagy melléksodrású média, amely az összeesküvés elméleteket tartalmazza, és amely látszólag szembemegy a fősodrású médiával. Ennek célja az, hogy összegyűjtse azokat az embereket, akik nem hisznek a fősodrású médiának, és magával sodorja őket ugyanabba a feneketlen szakadékba, amelybe a főáramú média viszi a követőit.

Tehát az árvíz elsősorban képletesen utal az emberek megtévesztettségére, hogy nem tiszta vizet isznak, nem az élő igazságot fogyasztják Isten Lelkéből, Krisztus beszédéből, hanem szennyezett vizet, ami az emberek beszédét jelképezi. Ugyanakkor a szó legszorosabb értelmében is fontos figyelmeztetés ez, ugyanis világszerte súlyos természeti katasztrófákkal figyelmeztet a Mindenható Isten, hogy meg vannak számláva ennek a hazug modern világnak a napjai, és akik még mindig abban hisznek, annak az összeomlásával párhuzamosan ők is el fognak veszni.

A harmadik álomkép arra utal, hogy az igaz forrás elvétetik. A Kiáltó Szószó sem lesz többé elérhető a világhálón. Az emberek keresni fogják az élő vizet, az igaz beszédet, merthogy Jézus élő vizeknek nevezi az Ő szavait, de már nem lesz elérhető az számukra. Ez annak is köszönhető, hogy akik megismerhették az igazságot, hallgatnak, és nem tesznek bizonyságot az Élő Isten Életre hívó szaváról, az Ő cselekedeteiről, csodatételeiről.

Ismételten felhívom a figyelmet arra, hogy a Kiáltó Szó teljes tartalma csökkentett formában még egy darabig elérhető, és letölthető a http://kialtoszo.go.ro oldalon. A teljes méret jelenleg 55 giga-bájt. A letöltés ügyében meg lehet keresni egy hozzáértő ismerőst, egy számítógépszakértőt, aki számítógépre le tudja tölteni a tartalmat, majd fel tudja másolni egy telefonba helyezhető MICROSD kártyára. Egy 128 giga-bájtos MICROSD kártya kevesebb, mint 10 euróba kerül, ami kevesebb, mint 4000 forint, illetve 50 lej. A telefonba helyezett memóriakártyáról pedig telefon és internet jel nélkül is hallgathatók, és megoszthatók lesznek ezek a felvételek két készülék között.

A világháló, bár erősnek és biztonságosnak mutatkozik, egy természeti katasztrófa következtében egyik percről a másikra teljesen összeomolhat. Ha ez megtörténik, mindenki azzal a tartalommal marad, amit a telefonkészüléke, illetve a számítógép memóriáján tárolt. Egyesek a családi fotókkal, videókkal maradnak, mások pedig az Élő Isten kijelentéseivel, amelyeket adott a Kiáltó Szó bizonyságtevői által, valamint a Biblia hallgatható változatával, ami szintén meg van osztva a http://kialtoszo.go.ro oldalon.

Ezután folyamatosan feltöltök minden hanganyagot a fenti címre. A legújabb felvételek legalul találhatók. Mindenkinek azt javaslom, hogy töltse le a hallgatni kívánt hanganyagot a telefonjára, és úgy ossza meg azokkal a személyekkel, akiket eléje hoz az Úristen lelke. Ily módon az elküldött hanganyagok megmaradnak az illető személy telefonkészülékén, és bármikor meghallgathatja azokat.

A Jóságos Isten kegyelméből és féltő szeretetéből ingyen kaptátok. Ezért ingyen is adjátok!

http://kialtoszo.go.ro/Janos