Kategóriák
Uncat

FIGYELMEZTETÉS RÓBERTNEK, HUBÁNAK ÉS LEVENTÉNEK

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
FIGYELMEZTETÉS RÓBERTNEK, HUBÁNAK ÉS LEVENTÉNEK
/

Azért írok, mert az Úristen ma hajnalban téged is elém hozott álomban. Talán tudod, hogy én már több éve beszélek Teremtőnk szaváról, próbálva figyelmeztetni azokat, akik még nem váltak teljesen biorobottá, lélektelenné, és az igazságra érzéketlenné. Viszont mostanig többnyire csak a www.kialtoszo.hu oldalon, valamint az ahhoz tartozó Facebook, illetve YouTube oldalon tettem közzé a kijelentéseket, és a megértéseket, amiket kaphattam. Tettem ezt vallástól függetlenül, ugyanis az igazság nem zárható be semmilyen vallásba, vagy emberi szerveződésbe. Viszont mostanában a Jóságos Isten elém hoz álomban régi barátokat, ismerősöket, tanárokat, akiket rendre meg is keresek személyesen az interneten, telefonon vagy élőben, mint most téged is. 

Arra nincs már idő, hogy mindent elmagyarázzak. Különben is, ha elém hozott téged az Úristen, azt jelenti, hogy már eddig is kaptál Tőle figyelmeztetéseket, és ez csupán megerősítés számodra. Talán emlékszel, amikor egyszer stoppoltam Libán felé, és ti felvettetek a barátnőddel, mondtátok, hogy balesetetek volt a motorral. Akkor kedvesen szóltam, hogy ügyeljetek, mert ez sorsjelzés, hogy nem jó úton jártok. Ezek a jelzések, ha figyelmetlenek vagyunk, egyre csak szaporodnak, és az intenzitásuk is egyre nő, míg végül hirtelen elvágják a filmet, és nem lesz már több lehetőség a számlák rendezésére. 

Tudom, hogy kemény szavak ezek, de gondolom, abban egyetértünk, hogy jobb kemény szavak által kapni a figyelmeztetést, ha a vesztünk felé megyünk, mint kemény betegség, fájdalom és tragédiák által, vagy pedig egyáltalán nem kapni. 

Csak nagyon röviden írom a lényeget, amit szinte szó szerint mindenkinek elküldök, akit megmutat számomra a Jóságos Isten. 

Ami a COVID időszakban volt semmi ahhoz képest, ami jön, és ami már a küszöbön van. Az emberek úgy fognak hullani, mint a legyek. Akik gyermeki alázattal személyesen nem fordulnak Istenhez, nem kérnek, és nem kapnak Tőle látást a szemeikre, kénytelenek lesznek embereket követni, vagy pedig a saját értelmükre támaszkodni, amikor jön a veszedelem, és elvesznek. 

„Jer 17:5 Ezt mondja az Úr: Átkozott az a férfi, a ki emberben bízik és testbe helyezi erejét, az Úrtól pedig eltávozott az õ szíve!” 

Ha netán ismered a Bibliát, tudod, hogy a Jelenések könyvében Jézus azt mondja, hogy akik felveszik a fenevad bélyegét, elvesznek, a tüzes tóba vettetnek. Erről a kijelentésről sokan hallottak már, de mivel a vallások és az amerikai filmek a misztika és a sci-fi tárgyává tették ezt a fogalmat, az emberek nem értik a lényeget. 

A fenevad nem más, mint az elbukott, Istentől eltávolodott, emberi gondolkodásra épülő rendszer, amit teremtettünk, és amiben élünk. 

A Fenevad bélyege pedig annak szellemisége, annak hazugságai. A fenevad képe nem más, mint amit mi úgy ismerünk, hogy média, aminek hazugságai a képernyőkön keresztül kerülnek be az emberek fejébe. A fenevad nagyokat mondó szája pedig szintén a média. 

Hogyan is veszik fel tehát az emberek a fenevad bélyegét? Egyáltalán nem úgy, ahogy a vallások és az amerikai filmek szuggerálják. A fenevad képéből, avagy a médiából, és a közösségi médiából felveszik a rendszer hazugságait a homlokukra. Vagy ahogy szoktuk mondani, beveszik a fejükbe. A kezükre pedig úgy veszik fel a bélyeget, hogy meg is cselekszik azt, amit felvettek a homlokukra, avagy bevettek a fejükbe. Ez a fenevad bélyege, amelyet a legtöbben úgy vesznek fel nap mint nap a gondolkodásukra és a cselekedeteikre, hogy nem is tudnak róla, és amely a fájdalomba és a feneketlen szakadékba taszítja őket. 

Nyugodtan mondhatjuk azt is, hogy a fenevad bélyege az emberkövetés, vagy az emberi értelemrevaló támaszkodás, és az emberi erőben való bízás. Ez okozta milliók vesztét az elmúlt évek során. Mivel az emberek nem tudták, hogy lehet személyes kapcsolatuk az Élő Istennel, nem hallották az Ő figyelmeztetését, ezért a celebek, a politikai és a vallási vezetők, a tudományos szaktekintélyek szavaira hallgattak, és azt cselekedték, amit az elöljárók a képernyőkön keresztül mondtak nekik, és elvesztek. Ez fog történni ezután is minden egyes emberrel, aki nem hallja, és nem érti Teremtője szavát. (János evangéliuma harmadik fejezetében van feljegyezve, mit mond Jézus az újjászületésről, ami ha megtörténik, az ember személyesen kapja a tanítást és a figyelmeztetéseket az Ég és a Föld Teremtőjétől.) 

A COVID-dal nem ért véget a baj. Sőt, a nyomás mostantól egyre csak nőni fog az embereken, mígnem teljesen megtörténik a szétválasztódás. Mostantól tehát két típusú ember lesz a Földön. Aki hinni fog a fenevad rendszerének, és magára veszi annak bélyegét. És aki hinni fog Jézus Krisztus tanításának, és magára veszi az élet pecsétjét, ami nem más, mint az Ő szavai, és szavainak cselekvése. 

A tisztánlátás ajándék az Ég és a Föld Teremtőjétől. Ezért ingyen van. De csak azok kaphatják meg, akik gyermeki alázattal kérik Tőle. A látás az elején kellemetlen, mert fontos az embernek szembesülni az általa elkövetett bűnökkel, életellenes cselekedetekkel ahhoz hogy Isten megtisztíthassa őt azoktól. Ha nincs szembesülés, tisztulás és szabadulás sem történhet. A jó hír az, hogy Teremtőnk nem azért adja a szembesítést, hogy kínozzon minket, hanem azért, hogy megszabadulhassunk minden akadálytól, minden bennünk lévő bűntől, életellenességtől, amely elválaszt minket az élettől. 

Azt mondja Jézus, kérjetek, és adatik. Keressetek és (meg-) találtok. Boldogok akik éhezik az igazságot, mert meg fogják ismerni azt, és az igazság szabaddá teszi őket. Sajnos a legtöbben már képtelenek belátni, hogy minden probléma forrása őbennük van. Ezért tagadják is a bűn létezését. Ennek ellenére a bűn következményét, ami a betegség, a fájdalom és a halál, senki sem kerülheti el. 

Fontos azt is kijelenteni, hogy aki nem kér látást, nem keresi Teremtője szavát, arra Ő nem fogja ráerőltetni azt. Ezért, amikor jön a veszély, kénytelen lesz emberekre, földi vezetőkre hallgatni, vagy a saját értelmére támaszkodni, és el fog veszni. Ezért féltő szeretettel mondom, hogy ha van benned még egy kis alázat Teremtőddel szemben, és az EGO nem uralt le annyira, hogy szégyellned kell az Úr Jézus nevét, fordulj hozzá látásért, a bűneid bocsánatáért, hogy megkaphasd a szabadságot, amit semmilyen földi és testi öröm nem adhat meg az embernek. 

Az Ő féltő szeretete ölelgessen, és oltalmazzon téged, és kedves családodat. Ha kértél, és kaptál látást, tedd meg te is, hogy figyelmezteted családodat, szeretteidet, ismerőseidet, mert mint mondhattam, az igazság, az Élő Isten szava hiányában rengetegen el fognak veszni az elkövetkezendő 3.5 évben nemtől és kortól függetlenül. 

Tudom, hogy téged is megkísért az a gondolat, hogy megbolondultam, de ha alázattal Istenhez fordulsz látásért, a saját szemeiddel fogsz látni mindent, amit látnod kell ahhoz, hogy megmenekülhess. Azt még elmondom, hogy az álomban, amit adott a Jóságos Isten, téged nem érdekelt az igazság. Ezért hátat fordítottál neki. Ennek ellenére én őszintén bízom benne, hogy a valóságban ez másképp van. 

Attila 

Ebben a hangos üzenetben bővebben ki van fejtve, mi is a fenevad bélyege, és hogyan veszik azt fel az emberek magukra anélkül, hogy tudnák mit cselekednek. 

FIGYELMEZTETÉS PÉTERNEK – A fenevad bélyegének jelentése

Minden újabb probléma egy emberi megoldásból születik. És minden emberi megoldás úgy jön létre, hogy a Teremtőnkbe vetett hitünket és bizalmukat lecseréljük az önhittségre és az önbizalomra. Az Ő szavát és tanácsát pedig emberek tanácsára, és a saját gondoltunkra. 

Minél nagyobb az önbizalmunk, annál önteltebbek és önelégültebbek leszünk, ami még több emberi megoldást eredményez az istentelenség problémájára. A legtöbb embernél ez a folyamat addig ismétlődik, amíg teljesen eltorzul, felemészti magát a lélek. És ez maga a kárhozat. 

http://kialtoszo.go.ro/03855. A TERMODINAMIKA ORVENYE.mp3

A GYERMEKEK MEGBÉLYEGZÉSE 2

GYŰLÖLD BARÁTAIDAT, ÉS SZERESD ELLENSÉGEIDET

ZOMBI APOKALIPSZIS 2

EGY ASZTALNÁL CEAUSESCUVAL

IZRAEL VAGY PALESZTINA OLDALÁN VAN ISTEN?

TÍZPARANCSOLAT JELENTÉSE

FIGYELMEZTETÉS ATTILÁNAK

TÚLÉLTEM A HALÁLOMAT – MILYEN ÉRZÉS MEGHALNI?

HALÁLFÉLELEM – beszélgetés

VILÁGVÉGE

Letoltesek:

http://kialtoszo.go.ro

FÉLREÉRTETTEM ISTENT

A FELTÁMADÁS JELENTÉSE – János evangéliuma, 20. fejezet

A TERMODINAMIKA ELSŐ TÖRVÉNYE BIZONYÍTJA A POKOL ÉS A MENNY LÉTEZÉSÉT

KIK FOGJÁK TÚLÉLNI?

AZ OROSZOK MEG FOGJÁK TÁMADNI A NEMZETKÖZI JÁRATOT

FELÉBREDT A SÁRKÁNY

MI KÖZÜNK A ZSIDÓK ÉS AZ ARABOK HÁBORÚJÁHOZ?

AZ OLTÁS MIATT LE KELLETT VÁGNI A LÁBÁT

FIGYELMEZTETÉS A SZOMSZÉDOM ÉS EGY VOLT TANÁROM SZÁMÁRA

TÍZPARANCSOLAT JELENTÉSE

LEGVESZÉLYESEBB TALENTUM

TALÁLKOZÁSOM ELON MUSKKAL | SOS FAGYI

IZRAEL VAGY IZMAEL?

SZENT LÉLEK KÁROMLÁS – jelentése

FULDOKLÁS A FACEBOOK TENGERÉBEN

AZ ÚR FIGYELMEZTETI A GYERGYÓI BAPTISTA KÖZÖSSÉGET

JÁVOR PÁL KÍVÁNSÁGÁT MEGHALLGATTA ISTEN

A LEGNAGYOBB ÁTVERÉS

FÉLREÉRTETTEM ISTENT

NOBEL – jelentése

BIZONYSÁG – jelentése

JÉZABEL 2: ELVÁLT SZÜLŐK GYERMEKEI

KIKNEK SZÓLNAK AZ ÁLMOK?

INTELLEKTUÁLIS ELHALÁLOZÁS

MIÉRT BESZÉLTEM LE AZ EMBEREKET AZ OLTÁSRÓL?

JÉZABEL

FÉLVEZETŐK, FOGYASZTÓK ÉS ISTEN – példabeszéd

OVERDOSE – Egy szúnyog üzenete

IGAZSÁG ÉS GNÓZIS – MI A KÜLÖNBSÉG?

ILLATOS TOJÁS – ‘Isten bennünk van’ – jelentése

EGYETLEN DOLOG, AMI MEGMENTHET

AZ IGAZSÁGBAN NINCS FEJLŐDÉS

KIK ÖLTÉK MEG JÉZUST VALÓJÁBAN (János 19)

FÖLDÖNKÍVÜLIEK SZÉKELYFÖLDÖN

MIÉRT NEM TUDSZ BESZÉLNI ISTENRŐL?

VAKCINA ÉS SZEX

A PÉNZ ELVÉTETIK – figyelmeztető álom

LÁTTAM A HÁBORÚT – figyelmeztető álom

TWISTED SISTER – TOPELLA

És aki szomjúhozik, jőjjön el; és a ki akarja, vegye az élet vizét ingyen. Jel 22:17

Valaki pedig abból a vízből iszik, a melyet én adok néki, soha örökké meg nem szomjúhozik; hanem az a víz, a melyet én adok néki, örök életre buzgó víznek kútfeje lesz ő benne. Jn 4:14

https://www.youtube.com/@egytalentum5027

https://www.youtube.com/@azeletnekkenyerebol7200

https://www.youtube.com/@tibordobra4241

https://www.youtube.com/@vakvoltam

https://www.youtube.com/@azurmenedekem

https://www.youtube.com/@fosztozsi

https://www.youtube.com/@holazalmokvegeternek…5215

https://www.youtube.com/@_gyermekkentIstenutjan_

https://www.youtube.com/@ebredokolukacslevente-zota5806

https://www.youtube.com/@GyermekeinekIsten

https://www.youtube.com/@legyenmegateakaratod

https://www.youtube.com/@keskenyuton4110

https://www.youtube.com/@lelekmagocskak1023

https://www.youtube.com/@zsuzsannabirone5422

https://www.youtube.com/@nefeljcsakhigyj

https://www.youtube.com/@jozsefszasz9928

https://www.youtube.com/@samariaiasszony4227

https://www.youtube.com/@HajnalSzasz

https://www.youtube.com/@almokistentol6277

https://www.youtube.com/@BoldogokakikazUrbanbizna-pg8kw

https://www.youtube.com/@bizonysagtevojedinapravda7471

https://www.youtube.com/@fustifoccs

https://samariai-asszony.blog.hu

https://szabadulas.github.io

https://www.youtube.com/@aketszivu3081

https://www.youtube.com/@schwabischen

https://www.youtube.com/@ottilialaszlo7764

https://www.youtube.com/@elveszettbarany

https://www.youtube.com/@olajlampas6229

https://www.youtube.com/@totyorgo3649

https://www.youtube.com/@tiborpacser

https://www.youtube.com/@glermimiklos

https://www.youtube.com/@mustarmagnyihit8602

https://www.youtube.com/@tix236

https://www.youtube.com/@KovesdAMegvaltot

https://www.youtube.com/@alegkisebb13

https://www.youtube.com/@warningthepeople

http://kialtoszo.go.ro