Kategóriák
Uncat

FÉLIG AGYONVERTEM EGY EMBERT

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
FÉLIG AGYONVERTEM EGY EMBERT
/

Akik nem keresik a jót, és nem kívánják azt megismerni, folyton arra kényszerülnek, hogy két vagy több rossz opció közül a kevésbé rosszat válasszák. Ha egy ember a vesztébe rohan, először enyhébb figyelmeztetéseket kap, később pedig egyre erőteljesebb jelzések érkeznek, amelyek megpróbálják letéríteni őt az önpusztítás széles útjáról, és vissza irányítani az élet ösvényére.

Bármilyen furcsán hangzik, vannak olyanok, akiknek arra van szükségük, hogy félig agyonverjék, hogy azáltal elkerülhessék a legnagyobb rosszat, ami a lélek örök gyötrelme. De vannak olyanok is, akiknek már az agyonverés sem segít.

Jézus azt mondja, ha az egyik karod bűnre visz téged, vágd le, és dobd el magadtól, mert jobb neked csonkán bemenned az életre, mint egészségesen a gyehenna tüzére vettetned. Amennyiben pedig az egyik szemed bűnre visz, vájd ki, és dobd el magadtól, mert jobb neked fél szemmel bemenned az életre, mint egészségesen a gyehenna tüzére vettetned.

Ha több embert megkérdeznénk arról, hogy amennyiben a vesztébe rohan, kemény szavak által szeretné kapni a figyelmeztetést, vagy kemény fájdalom, betegség, vagy tragédia által, nagy valószínűséggel mindenki azt válaszolná, hogy inkább kemény szavak által. Ennek ellenére a legtöbben hátat fordítanak a kemény szavaknak, azáltal a kemény fájdalmakat és gyötrelmeket választva. És ha az ember tisztában lenne, milyen a legkeményebb gyötrelem, ami egy emberrel történhet, bizonyára azt mondaná, hogy inkább vállalja, hogy most félig agyonverjék, csak hogy elkerülhesse azt a gyötrelmet, amelyre Jézus figyelmeztet minket.

Letöltés:

http://kialtoszo.go.ro/03899.%20FELIG%20AGYONVERTEM%20EGY%20EMBERT.mp3

Mostanig többnyire csak a világhálón beszéltem, a www.kialtoszo.hu oldalon, valamint az ahhoz tartozó Facebook, illetve YouTube oldalon osztottam meg az Istentől kapott megértéseket, figyelmeztetéseket, amelyeket ahhoz képest, hogy milyen a tartalom, elég sokan hallgattak főképp a COVID időszakban. Viszont mostanában a Jóságos Isten elém hoz régi barátokat, ismerősöket, volt tanárokat is, akikkel rég nem beszéltem, és akiket, mint most téged, interneten, telefonon, vagy élőben megkeresek. 

Arra nincs már idő, hogy mindent elmagyarázzak. Különben is, ha elém hozott téged az Úristen, azt jelenti, hogy már eddig is kaptál Tőle figyelmeztetéseket, és ez csupán megerősítés számodra. Csak nagyon röviden írom a lényeget, amit szinte szó szerint mindenkinek elküldök, akit megmutat számomra a Jóságos Isten. 

Ami a COVID időszakban volt semmi ahhoz képest, ami jön, és ami már a Küszöbön van. Az emberek úgy fognak hullani, mint a legyek. Akik gyermeki alázattal személyesen nem fordulnak Istenhez, nem kérnek, és nem kapnak Tőle látást a szemeikre, kénytelenek lesznek embereket követni, vagy pedig a saját értelmükre támaszkodni, amikor jön a veszedelem, és elvesznek. 

„Jer 17:5 Ezt mondja az Úr: Átkozott az a férfi, a ki emberben bízik és testbe helyezi erejét, az Úrtól pedig eltávozott az õ szíve!” 

Ha netán ismered a Bibliát, tudod, hogy a Jelenések könyvében Jézus azt mondja, hogy akik felveszik a fenevad bélyegét, elvesznek, a tüzes tóba vettetnek. Erről a kijelentésről sokan hallottak már, de mivel a vallások és az amerikai filmek a misztika és a sci-fi tárgyává tették azt, az emberek nem értik a lényeget. A fenevad nem más, mint az elbukott, Istentől eltávolodott, emberi gondolkodás kreálta bábeli rendszer, amiben élünk. 

A Fenevad bélyege annak szellemisége, annak hazugságai. A fenevad képe pedig nem más, mint amit mi úgy ismerünk, hogy média, aminek hazugságai a képernyőkön keresztül jutnak el az emberekhez. A fenevad nagyokat mondó szája pedig szintén a média. 

Tehát hogyan veszik fel az emberek a fenevad bélyegét? A fenevad képéből, képernyőiről felveszik a rendszer hazugságait a homlokukra, avagy beveszik azt a fejükbe. A kezükre pedig úgy veszik fel, hogy meg is cselekszik azt, amit felvettek a homlokukra, avagy bevettek a fejükbe. 

Mostantól tehát két típusú ember lesz a Földön. Aki hinni fog a fenevad rendszerének, és magára veszi annak bélyegét. És aki hinni fog Jézus Krisztus szavainak, és magára veszi az élet pecsétjét, ami nem más, mint az Ő szavai, és szavainak cselekvése. 

Kedves Péter, a tisztánlátás ajándék az Ég és a Föld Teremtőjétől. Ezért ingyen van. De csak azok kapják meg, akik gyermeki alázattal kérik Tőle. Az elején kellemetlen, mert fontos az embernek szembesülni az általa elkövetett bűnökkel, életellenes cselekedetekkel ahhoz hogy Isten megtisztíthassa őt azoktól. Ha nincs szembesülés, tisztulás, szabadulás sem történhet. A jó hír az, hogy Teremtőnk nem azért adja a szembesülést, hogy kinyírjon minket, hanem azért, hogy megszabadulhassunk minden akadálytól, amely elválaszt minket Tőle. Bibliai nyelvezettel szólva, hogy megbocsáthassa bűneinket. 

Azt mondja Jézus, kérjetek, és adatik. Keressetek és (meg-) találtok. Boldogok akik éhezik az igazságot, mert meg fogják ismerni azt, és az igazság szabaddá teszi őket. 

Viszont fontos azt is kijelenteni, hogy aki nem kér látást, nem keresi a Teremtője szavát, arra Ő nem fogja ráerőszakolni azt. Ezért, amikor jön a veszély, kénytelen lesz emberekre, földi vezetőkre hallgatni, vagy a saját értelmére támaszkodni, és el fog veszni. 

Kedves Péter, az Úr Jézus féltő szeretete ölelgessen meg, és oltalmazzon téged, és kedves családodat. Ha kértél, és kaptál látást, tedd meg te is, hogy figyelmezteted a családodat, szeretteidet, ismerőseidet, mert mint mondhattam, az igazság, az Élő Isten szava hiányában rengetegen el fognak veszni az elkövetkezendő 3.5 évben. 

Attila 

FIGYELMEZTETÉS PÉTERNEK – A fenevad bélyegének jelentése

Minden újabb probléma egy emberi megoldásból születik. És minden emberi megoldás úgy jön létre, hogy a Teremtőnkbe vetett hitünket és bizalmukat lecseréljük az önhittségre és az önbizalomra. Az Ő szavát és tanácsát pedig emberek tanácsára, és a saját gondoltunkra. 

Minél nagyobb az önbizalmunk, annál önteltebbek és önelégültebbek leszünk, ami még több emberi megoldást eredményez az istentelenség problémájára. A legtöbb embernél ez a folyamat addig ismétlődik, amíg teljesen eltorzul, felemészti magát a lélek. És ez maga a kárhozat. 

http://kialtoszo.go.ro/03855. A TERMODINAMIKA ORVENYE.mp3

A GYERMEKEK MEGBÉLYEGZÉSE 2

GYŰLÖLD BARÁTAIDAT, ÉS SZERESD ELLENSÉGEIDET

ZOMBI APOKALIPSZIS 2

EGY ASZTALNÁL CEAUSESCUVAL

IZRAEL VAGY PALESZTINA OLDALÁN VAN ISTEN?

TÍZPARANCSOLAT JELENTÉSE

FIGYELMEZTETÉS ATTILÁNAK

TÚLÉLTEM A HALÁLOMAT – MILYEN ÉRZÉS MEGHALNI?

HALÁLFÉLELEM – beszélgetés

VILÁGVÉGE

Letoltesek:

http://kialtoszo.go.ro

FÉLREÉRTETTEM ISTENT

A FELTÁMADÁS JELENTÉSE – János evangéliuma, 20. fejezet

A TERMODINAMIKA ELSŐ TÖRVÉNYE BIZONYÍTJA A POKOL ÉS A MENNY LÉTEZÉSÉT

KIK FOGJÁK TÚLÉLNI?

AZ OROSZOK MEG FOGJÁK TÁMADNI A NEMZETKÖZI JÁRATOT

FELÉBREDT A SÁRKÁNY

MI KÖZÜNK A ZSIDÓK ÉS AZ ARABOK HÁBORÚJÁHOZ?

AZ OLTÁS MIATT LE KELLETT VÁGNI A LÁBÁT

FIGYELMEZTETÉS A SZOMSZÉDOM ÉS EGY VOLT TANÁROM SZÁMÁRA

TÍZPARANCSOLAT JELENTÉSE

LEGVESZÉLYESEBB TALENTUM

TALÁLKOZÁSOM ELON MUSKKAL | SOS FAGYI

IZRAEL VAGY IZMAEL?

SZENT LÉLEK KÁROMLÁS – jelentése

FULDOKLÁS A FACEBOOK TENGERÉBEN

AZ ÚR FIGYELMEZTETI A GYERGYÓI BAPTISTA KÖZÖSSÉGET

JÁVOR PÁL KÍVÁNSÁGÁT MEGHALLGATTA ISTEN

A LEGNAGYOBB ÁTVERÉS

FÉLREÉRTETTEM ISTENT

NOBEL – jelentése

BIZONYSÁG – jelentése

JÉZABEL 2: ELVÁLT SZÜLŐK GYERMEKEI

KIKNEK SZÓLNAK AZ ÁLMOK?

INTELLEKTUÁLIS ELHALÁLOZÁS

MIÉRT BESZÉLTEM LE AZ EMBEREKET AZ OLTÁSRÓL?

JÉZABEL

FÉLVEZETŐK, FOGYASZTÓK ÉS ISTEN – példabeszéd

OVERDOSE – Egy szúnyog üzenete

IGAZSÁG ÉS GNÓZIS – MI A KÜLÖNBSÉG?

ILLATOS TOJÁS – ‘Isten bennünk van’ – jelentése

EGYETLEN DOLOG, AMI MEGMENTHET

AZ IGAZSÁGBAN NINCS FEJLŐDÉS

KIK ÖLTÉK MEG JÉZUST VALÓJÁBAN (János 19)

FÖLDÖNKÍVÜLIEK SZÉKELYFÖLDÖN

MIÉRT NEM TUDSZ BESZÉLNI ISTENRŐL?

VAKCINA ÉS SZEX

A PÉNZ ELVÉTETIK – figyelmeztető álom

LÁTTAM A HÁBORÚT – figyelmeztető álom

TWISTED SISTER – TOPELLA

És aki szomjúhozik, jőjjön el; és a ki akarja, vegye az élet vizét ingyen. Jel 22:17

Valaki pedig abból a vízből iszik, a melyet én adok néki, soha örökké meg nem szomjúhozik; hanem az a víz, a melyet én adok néki, örök életre buzgó víznek kútfeje lesz ő benne. Jn 4:14

https://www.youtube.com/@egytalentum5027

https://www.youtube.com/@azeletnekkenyerebol7200

https://www.youtube.com/@tibordobra4241

https://www.youtube.com/@vakvoltam

https://www.youtube.com/@azurmenedekem

https://www.youtube.com/@fosztozsi

https://www.youtube.com/@holazalmokvegeternek…5215

https://www.youtube.com/@_gyermekkentIstenutjan_

https://www.youtube.com/@ebredokolukacslevente-zota5806

https://www.youtube.com/@GyermekeinekIsten

https://www.youtube.com/@legyenmegateakaratod

https://www.youtube.com/@keskenyuton4110

https://www.youtube.com/@lelekmagocskak1023

https://www.youtube.com/@zsuzsannabirone5422

https://www.youtube.com/@nefeljcsakhigyj

https://www.youtube.com/@jozsefszasz9928

https://www.youtube.com/@samariaiasszony4227

https://www.youtube.com/@HajnalSzasz

https://www.youtube.com/@almokistentol6277

https://www.youtube.com/@BoldogokakikazUrbanbizna-pg8kw

https://www.youtube.com/@bizonysagtevojedinapravda7471

https://www.youtube.com/@fustifoccs

https://samariai-asszony.blog.hu

https://szabadulas.github.io

https://www.youtube.com/@aketszivu3081

https://www.youtube.com/@schwabischen

https://www.youtube.com/@ottilialaszlo7764

https://www.youtube.com/@elveszettbarany

https://www.youtube.com/@olajlampas6229

https://www.youtube.com/@totyorgo3649

https://www.youtube.com/@tiborpacser

https://www.youtube.com/@glermimiklos

https://www.youtube.com/@mustarmagnyihit8602

https://www.youtube.com/@tix236

https://www.youtube.com/@KovesdAMegvaltot

https://www.youtube.com/@alegkisebb13

https://www.youtube.com/@warningthepeople

http://kialtoszo.go.ro