Kategóriák
Uncat

ROBIN WILLIAMS HALÁLÁNAK ÜZENETE

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
ROBIN WILLIAMS HALÁLÁNAK ÜZENETE
/

Robin Williams színész (1951 – 2014)

Milliók imádták az általa mutatott külső képeket. Ennek ellenére ő több éven keresztül kokainfüggő. Szintén drogfüggő celeb barátja halála után ijedtében elhagyta a drogot és az alkoholt. Az egészséges testmozgás felé vette az irányt. A biciklizésben kereste a depressziótól való szabadulás lehetőségét és a lelki békét. Sikertelenül. Később visszaesett az alkoholfüggőségbe, amit orvosi segítséggel próbált levetkőzni. Közben egyre súlyosbodik a szívproblémája, amire szintén az orvosoktól várta a megoldást. A depresszió továbbra is állandó vendége volt Robinnak. Az orvosok tévesen Parkinson-kórral diagnosztizálták. Súlyos félelmek gyötörték, amihez szorongás, stressz és álmatlanság is társult. Ezt emlékezetkiesés, paranoia és hallucináció követte. 2014 augusztus 11-én felakasztva találták kaliforniai otthonában, amely egy ‘Paradise Cay’ nevet viselő településen található. A helység neve utal a földi paradicsomra. (paradicsom, egzotikus sziget, oázis)

Robin Williams külsőleg vidám, paradicsomi élete pokoli félelmekbe és tragédiába torkollott. Biztos vagy benne, hogy továbbra is az emberek által kifelé mutatott képet akarod követni Isten életre hívó szava helyett? 

Amikor embertől tanulsz, azt másolod, amit ő kifelé mutat. De anélkül, hogy tudnál róla, az is rád ragad, amit ő belül hordoz. Tehát ha valakinek megirigyled a külső életét, annak a belső világát is magadra veszed, amely ugyanoda fog vezetni téged, ahova őt vezette.