Kategóriák
Uncat

MAGYAR VÉRRE SZOMJAZIK A PÁPA

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
MAGYAR VÉRRE SZOMJAZIK A PÁPA
/

A pápa látogatásával eldől, hogy melyik oldalon vonul háborúba Magyarország. Teremtőnk kinyilvánította, hogy Amerika és szövetségesei el fogják veszíteni ezt a háborút. Amennyiben rosszul dönt a nemzet, újból Magyarország lesz a világunió keleti határa, és azáltal Oroszország legközelebbi ellensége. 

A pápa látogatása nyomást helyez a magyarokra, hogy eldöntsék, és felvállalják, hogy melyik oldalt választják. 

Mivel a magyarországi média az Egyesült Államok által kontrollált világmédia alárendeltje, azt próbálja elhitetni az emberekkel, hogy mindenki örül a pápa látogatásának, de ez nem igaz!

Ezért szükséges kijelenteni, és a háztetőkről hirdetni, hogy azok a magyarok, akik az Ég és a Föld Teremtőjében, és az Ő, próféták által kijelentett, szavában hisznek, nem nevezik atyjuknak a pápát, mert Jézus tanítása szerint egy az ő atyjuk: az, Aki a mennyben van. Amennyiben a magyarok szégyellik, és nem vállalják fel Jézus szavát, miszerint ők nem fogadhatják el a pápát tanítójukként, lelki vezetőjükként, mert egy az ő tanítójuk, a Krisztus, Magyarország nem számíthat a Mindenható Isten oltalmára, és az 56-os vérfürdő borzalmai meg fognak ismétlődni. Mindenki, aki megismerhette az igazságot, és hallgat, azok létszámát gyarapítja, akik barátjuknak nevezik az Egyesült Államokat és a pápát. 

Ne feledjük, hogy csak a kinyilvánított igazságnak van szabadító ereje. Ha megismertük azt, de nem öltjük magunkra annak fegyverzetét, és nem tesszük nyilvánvalóvá, hogy miben és kiben hiszünk, a hazug világmédia jogosan mondja azt, hogy az Amerikai Egyesült Államok és a pápa barátai vagyunk, és azáltal céltáblát csinálunk magunkból a Keleti hatalom számára, amely készen áll megvédeni a törvényt, és megakadályozni Szodoma és Gomora kelet felé történő terjeszkedését.