Kategóriák
Uncat

EGY ALMAFA ÜZENETE

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
EGY ALMAFA ÜZENETE
/

Vannak emberek, akik sokat beszélnek, de nem mondanak semmit. És van ez az almafa, aki a hallgatásával többet mondott, és tanított az életről, mint a világ összes tudósa és spirituális vezetője együttvéve.

Rák = befelé növekedett gyümölcsök. 

Az ember nem arra teremtetett, hogy magának teremjen gyümölcsöt, hanem arra, hogy mások számára teremje a jóízű gyümölcsöket abból a táplálékból, amit a Teremtője ad neki. 

Aki magának akar teremni, annak a gyümölcsei befelé növekednek rákos daganatok, és más szervi megbetegedések formájában.

Az lett volna a dolgunk, hogy etessük az éhezőket, miképpen Atyánk is etet minket az Ő életet adó szerével. De mivel elfordultunk Tőle, már nem tudunk őszintén bízni abban, hogy nem kell aggódnunk a saját eledelünk miatt, mert ígéretéhez híven Ő adja nekünk a mindennapi kenyeret. A mi dolgunk csupán annyi, hogy azt megtörjük, és szétosszuk az éhezők között. Ezért mindenki saját magát kezdte etetni azzal a szerrel, amit Istentől kapott, és befelé kezdtek növekedni a gyümölcsei rákos daganatok formájában.

“Maradjatok én bennem és én is ti bennetek. Miképen a szõlõvesszõ nem teremhet gyümölcsöt magától, hanemha a szõlõtõkén marad; akképen ti sem, hanemha én bennem maradtok.

Én vagyok a szõlõtõ, ti a szõlõvesszõk: A ki én bennem marad, én pedig õ benne, az terem sok gyümölcsöt: mert nálam nélkül semmit sem cselekedhettek. 

Ha valaki nem marad én bennem, kivettetik, mint a szõlõvesszõ, és megszárad; és egybe gyûjtik ezeket és a tûzre vetik, és megégnek. 

Ha én bennem maradtok, és az én beszédeim bennetek maradnak, kérjetek, a mit csak akartok, és meglesz az néktek. 

Abban dicsõíttetik meg az én Atyám, hogy sok gyümölcsöt teremjetek; és legyetek nékem tanítványaim.” 

Jn 15:4

A PÁPALÁTOGATÁS MEGPECSÉTELI MAGYARORSZÁG SORSÁT

AMERIKA EL FOGJA ÁRULNI MAGYARORSZÁGOT

MIÉRT NINCS SZÓLÁSSZABADSÁG MAGYARORSZÁGON?

MAGYARORSZÁG LEGVESZÉLYESEBB HITRENDSZERE