Kategóriák
Uncat

TŰZBEN MEGPRÓBÁLT ARANY – VALÓSÁG VAGY SZIMULÁCIÓ?

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
TŰZBEN MEGPRÓBÁLT ARANY - VALÓSÁG VAGY SZIMULÁCIÓ?
/

Hol van az igazság, amikor ártatlan gyermekek veszítik el az életüket, és amikor jóravaló, önfeláldozó emberek szenvednek végzetes betegségekben? 

Ezt a tényt kétféleképpen lehet magyarázni. 

1. Az élet törvényei igazságtalanok. Így az élet alkotója is az.

2. Nem ez a végleges valóság. Ez csupán egy átmeneti állapot. 

Amennyiben az élet törvényei igazságtalanok, a törvényteleneknek van igazuk, akik átgázolva mindenkin, minden körülmények között a saját érdekeiket érvényesítik. 

Viszont amennyiben nem ez a végleges állapot, azok vannak a legjobban becsapva, akik nem törődve embertársaikkal, folyton abban mesterkednek, hogy nekik jó legyen. Becsapják magukat, mert egy átmeneti állapotot úgy kezeltek, mintha az örökké tartana, és olyan dolgokra összpontosítják minden figyelmüket és erejüket, amelyek elmúlnak. 

Egyre többen tesznek bizonyságot arról, hogy a lét törvényei igazságosak még akkor is, ha vannak nehézségek az életben; és az élet sokkal több, mint, amit az ember szemei láthatnak. 

Nyilván, ha az lenne a valóság, amit valóságnak hiszünk, Isten lenne a legigazságtalanabb létező a világegyetemben, aki azokhoz igazította törvényeit, akik önző módon élik az életüket, és nem törődnek senkivel, csak a saját jólétükkel. 

Vajon ez a végleges valóság, vagy csupán egy szimuláció, amit, ha jól teljesít az ember, beléphet abba a valóságba, amely sosem ér véget? 

MI A VALÓSÁG?

EMBER VAGY HOLOGRAM?

AZT HISZED, HOGY ÉLSZ?

EZÉRT HISZNEK AZ ORVOSOKNAK AZ EMBEREK

A KLÍMAVÁLTOZÁS VALÓDI OKA

AMNÉZIA – Megszűnik az idő

MIÉRT JÓ AZ, HOGY TÁMADNAK?

A RÁK NEM VÉGZETES!