Kategóriák
Uncat

MIÉRT AKARJÁK MEGFIGYELNI AZ EMBEREKET?

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
MIÉRT AKARJÁK MEGFIGYELNI AZ EMBEREKET?
/

Az állami alkalmazottakat munkaidőn kívül is követni fogják. Mi az oka annak, hogy mindenkit megfigyelés alatt akarnak tartani? Vajon nem épp az ehhez hasonló törekvésekkel épül a világdiktatúra? 

Sajnos van rosszabb is, mint a demokrácia köntösébe burkolt diktatúra, amely a szemünk láttára épül. És az nem már, mint a polgárok helytelen reakciója. 

Akik lázadnak a rendszer ellen, el fognak veszni. 

A rendszer akarja, hogy lázadjunk ellene. A lázadók ugyanúgy támogatják a rendszert, mint a támogatók. 

A rendszertől csak úgy szabadulhatunk, ha megbocsátunk neki. De hogyan tudnánk a rendszernek megbocsátani, ha nem látjuk be, hogy mi hoztuk létre, mi tápláltuk őt? 

Ha fellázadunk valami ellen, ami mi magunk vagyunk, magunk ellen lázadunk. Ha magunk ellen lázadunk, magunkat pusztítjuk. Jézus szava szerint nem maradhat meg, az a ház, amely maga ellen fordul, amely meghasonlik önmagával. 

Azért kell a testnek meghalnia, mert fellázad saját maga ellen, saját magva ellen fordul. 

Viszont a cél nem a test megölése, hanem a lélek feltámadása. Amennyiben a test meghal, mielőtt a lélek feltámadna, a lélek is az örök halálban marad, és kárba vész. 

Érted már, miért veszélyes a lázadás? 

Az ember nem értheti meg azt, ami ellen lázad, és amit nem ért meg, az nem veszíti értelmét. Ami nem veszíti el létezésének értelmét, megmarad. 

Ekképp, ha fellázadsz a rendszer okozta rabság ellen, a rabságod nem veszíti értelmét, és megmarad. Ha a rabságod megmarad, és a tested meghal, örökre rab maradsz. 

Egyedüli esély a megbocsátás. Annak felismerése, hogy te vagy a rendszer, te hoztad létre, és te táplálod azt, amióta a szívedben a bizalmat lecserélte a kétség. Ha a felismerés megtörténik, megtörténhet a megbocsájtás, az általad létrehozott, és fenntartott hazug rendszer elbocsájtása is. Te kell elbocsásd a rendszert, amit létrehoztál, és nem fordítva. Nem engedhet téged szabadon az, amihez te ragaszkodsz, amit te tartasz rabságban. 

Nem a te bűneid tartanak téged rabságban, hanem te tartod rabságban a bűneidet. Te kell elbocsásd a bűneidet, hazug hiedelmeidet, énképzeteidet, amelyekhez ragaszkodsz. Ők halottak. Nem tarthat téged rabságban, ami halott. Nem a halottak ejtenek téged rabul, hanem fordítva. Te vagy, aki ragaszkodsz a halottaidhoz. 

A halott dolgokat pedig nem tudod elengedni, mert azokból épül fel a hamis önazonosságod, éntudatod. Egyedüli kiút, ha megismered az igazi identitásod, amelyet a Teremtőd megmutatott Jézus szavai és cselekedetei által. 

Hogyan tovább? Folytatod a lázadást a pokolig, vagy most kéred Istent, hogy megnyissa a szemeidet? 

Mt 7:7 Kérjetek és adatik néktek; keressetek és találtok; zörgessetek és megnyittatik néktek.