Kategóriák
Uncat

MI TÖRTÉNIK A CSECSEMŐKORBAN ELHUNYT GYEREKEK LELKÉVEL?

Ha Teremtőnk szava szerint megnézzük, mi a lélek eltorzulásának fő oka, tudhatjuk, hogy nem a csecsemőkorban elhunyt gyermek miatt kell aggódni, hanem sokkal inkább a szülő miatt, hogy ez megtörténhetett. (Merthogy a gyermek a szülő lelkének kivetülése. Nem hiába mondják egyes édesanyák a gyermekükre, hogy lelkem – bogaram:) )
Régebb elég gyakori volt a gyerekkori elhalálozás, de sokan meg is tanulták abból a leckét. Ha beírod a youtubeon, hogy ‘bogdán berci bácsi’, kiadja azt a videót, amiben a kovácsmester elmondja a saját történetét.
A lélek eltorzulásának, megkárosodásának oka pedig az, hogy az ember evett a tudás fájának gyümölcséből. A csecsemő pedig, teljesen biztos, hogy nem evett a tudás fájáról. Magyarul nem vált tudálékossá, nem vált olyanná, aki a saját értelmében bízik.
„Engedjétek hozzám jőni a gyermekeket és ne tiltsátok el őket; mert ilyeneké az Istennek országa.” Mk 10:14
A próféta által azt mondja Isten, hogy átkozott az az ember, aki a saját értelmében és erejében bízik, és az Úrtól elfordul az ő szíve. (Jer 17:5) Ez egy két hónapos gyermekkel, teljesen biztos, hogy nem történt meg.
Tehát bárkire is vonatkozzon a feltett kérdés, azt lehet mondani, hogy a gyermek, ‘nem jött ki az édenből’ tehát ő még nem evett a tudás fájáról, a szülei pedig feltehetőleg még nem kerültek vissza az édenbe, avagy nem ismerték meg az élet fáját (Isten szavát), amikor ez történt.
Más szóval: vannak gyermekek, akik még nem jöttek ki az édenből, avagy nem vesztették el az ártatlanságukat (szüzességüket), és vannak felnőttek, akik még nem mentek vissza az édenbe, avagy nem szerezték vissza az ártatlanságukat. Jézus szavaival mondva, még nem születtek újjá. Nem ismerték meg az igazságot, nem váltak gyermekivé, nem váltak ártatlanná.
A szülők a gyermek elvesztése által nagyon kemény jelzést kapnak Istentől arra vonatkozóan, hogy a lelkük veszélyben van, mert a külső gyermek elvesztése a belső gyermek, azaz a lélek elvesztésének az előjele, ami szintén megtörténhet, ha a szülő nem veszi az adást.
Régebb sokat beszéltem erről. Pl. a Lisa Marie Presley, Sinead O’Connor haláláról szóló felvételekben. Legutóbb pedig a Bagdy Emőke fiának haláláról szóló felvételben.
A napokban pedig feltettem néhány írást ebben a témában:
https://kialtoszo.hu/miert-beteg-a-gyermeked/
https://kialtoszo.hu/televiziot-a-gyerekeknek/

Kívánom, hogy tudj alázatos szívvel kérni, és a Magasságos Isten adjon kielégítő választ a kérdéseidre.