Kategóriák
Uncat

MI LESZ A HALÁLLAL, HA MEGSZÜNTETED A HALÁL OKÁT?

Az a tény, hogy nem kerülheted el a halált, azt bizonyítja, hogy Isten halálosan komolyan veszi a bűnt.
Bűn jelentése: életellenesség. Akiben ‘csak kicsi bűn van’, abban még mindig van életellenesség. Ekképp az élet ellensége ó, és nem lehet annak örököse.
Pál írja, a bűn zsoldja (fizetsége) a halál, Isten kegyelmi ajándéka pedig az örök élet Jézus Krisztus által.
Tehát ahhoz, hogy örökkön éljen, az embernek nem kell mást tennie, mint megszabadulnia a benne lévő bűntől, életellenességtől. Viszont a legtöbben nem is akarnak tudomást szerezni a bennük lévő bűnről, életellenességről. Ezért a bűn, úgy gyötri, és gyilkolja a lelküket, hogy nem is tudnak róla. Azt hiszik, a betegség, a fájdalom, és a szenvedés oka rajtuk kívül van.
A legtöbben azért akarnak hinni a kórokozókban, és a távoli országokból behozott vírusokban, mert az embernek könnyebb hárítani, mint szembesülni a benne lévő dolgokkal. Viszont a hárítás továbbra is a torzulás, a betegség és a pusztulás útján tartja az ember, míg a bűnökkel való szembesülés által valódi esélyt kap a gyógyulásra.
Egyszerű kérdés:
Hogy könnyebb egy betegségtől megszabadulni? Úgy, hogy annak oka tőlünk távol van, vagy pedig úgy, ha tudjuk, hogy a betegség oka bennünk van. Ekképp mi személyesen dönthetünk arról, hogy ezt az okot meglátjuk-e magunkban, vagy sem, kidobjuk-e magunkból, vagy sem.
Akik továbbra is ragaszkodnak ahhoz, hogy a betegség, a fájdalom, a szenvedés, és a halál oka rajtuk kívül van, azok a halál és a kárhozat mellett döntöttek. Akik pedig készen állnak arra, hogy meglássák a halál okát saját magukban, esélyt kapnak arra, hogy örökre megszabaduljanak attól, és feltámadjon a lelkük, ha elolvassák ezt az írást:
https://is.gd/P00sY8

Halál! hol a te fullánkod? Pokol! hol a te diadalmad?