Kategóriák
Uncat

MEGJELENT EGY ANGYAL GALAMB KÉPÉBEN

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
MEGJELENT EGY ANGYAL GALAMB KÉPÉBEN
/

A gyermekekkel sok csoda történik. A felnőttekkel pedig semmi, mert ők túl okosak. Ha válaszuk nincs is, magyarázatuk mindenre van. 

Bizony a pokol tele van magukat szerető, intelligens, és nagyon tudatos emberekkel. Ezért ott már mindenki tud mindent, és nincs szükség Isten tudományára és az Ő szeretetére. 

Isten gyermekeit pedig azért gyűlölik itt a Földön, mert mást mondanak, mint amit az intelligens emberek tudni vélnek. Viszont egyesek, akik hallják az ő beszédüket, és reakcióba lépnek azzal, meggyógyulnak, és élnek, mert a haldoklók szava helyett az élet szavára reagáltak.  

REAKCIÓ

A TÖVISKORONA JELENTÉSE

KETTÉSZAKADT A VILÁG

VÉRZŐ DEMOKRÁCIA

FIATALOK‼️ MI AZ ÉLET ÉRTELME⁉️

MIT MOND A BIBLIA A MESTERSÉGES INTELLIGENCIÁRÓL?

ISTEN TESTE

MIÉRT SZÉGYELLIK AZ EMBEREK ISTENT?

AZ ELSŐ SZERELMEM

A VILÁG LEGERŐSEBB KUTYÁJA

A SZTÁROK MIÉRT KÖSZÖNIK MEG A FIGYELMET?

LIDÉRCNYOMÁS, RÉMÁLOM, ALVÁSI PARALÍZIS OKAI

EMBEREK, AKIK ÖNKÉNT VONULNAK BÖRTÖNBE

VAKOKNAK VAK VEZETŐI

LEHET VAGY MUSZÁJ? MELYIKET VÁLASZTOD?

AZ IGAZSÁG ELLENTÉTE: A TUDATOSSÁG

Újjászületés nélkül az emberek a külső képekből táplálkoznak, és amit belülről vetítenek kifelé, valójában az is kívülről származik, a szemeik világából, a külső sötétségről. Így van elzárva az emberek világa Isten világától. Ebben a zárt rendszerben minden test és lélek megeszi, és felemészti saját magát. 

Akik a külső világot Krisztus beszéde által nem bontják le a saját lelkükben, azokat fel fogja falni a fenevad. 

Az apokalipszis (a hazug külső leleplezése) mindenkinél meg fog történni előbb vagy utóbb. Boldogok, akiknél előbb, és jaj azoknak, akiknél utóbb, a test halála után történik meg.  

ÜZENET A HATALOM EMBEREINEK ‼DURVA‼

Az apokalipszis fekete lovasának jelentése: 

Hirtelen jön az éhínség és a nélkülözés, de a kegyelem még egy darabig elérhető lesz. 

Az álom fontos üzenete: Bor még van, de már nem kell senkinek. Tehát a kegyelem még tart, de az emberek már annyira el vannak hidegülve, hogy nem tudják elfogadni azt. 

„És hallék a négy lelkes állat közt szózatot, a mely ezt mondja vala: A búzának mérczéje egy dénár, és az árpának három mérczéje egy dénár; de a bort és az olajt ne bántsd.” Jel 6:6 

Üzenet a szőlőmunkásoknak: 

„Azt pedig jegyezzétek meg, hogy ha tudná a ház ura, hogy az éjszakának melyik szakában jő el a tolvaj: vigyázna, és nem engedné, hogy házába törjön.

Azért legyetek készen ti is; mert a mely órában nem gondoljátok, abban jő el az embernek Fia.

Kicsoda hát a hű és bölcs szolga, a kit az ő ura gondviselővé tőn az ő házanépén, hogy a maga idejében adjon azoknak eledelt?

Boldog az a szolga, a kit az ő ura, mikor haza jő, ily munkában talál. Bizony mondom néktek, hogy minden jószága fölött gondviselővé teszi őt. Mt 24:42

Kértél? Kaptál? Megtörted? Megosztottad a mindennapi kenyeret?