Kategóriák
Uncat

A LEGFONTOSABB DOLOG, AMIT EGY EMBER KÉRHET ISTENTŐL

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
A LEGFONTOSABB DOLOG, AMIT EGY EMBER KÉRHET ISTENTŐL
/

Van egy nagyon fontos dolog, amiről szinte senki nem tud, és amit szinte senki nem kér Istentől, és ami nélkül nem válhat szabaddá a lélek, amit elmondok ebben a felvételben. 

De előbb jöjjön egy képes beszéd: 

Az égő házból kevesen fognak megmenekülni. 

Ennek jelentése: 

Az omladozó, égő ház nem más, mint az öregedő, betegedő emberi test. Egyesek a test fájdalmaiban Istenhez fordulnak, és megmenekülnek. Mások pedig a testi fájdalmakat, orv-megoldásokkal akarják orv-osolni, azáltal elkerülve a szembesülést, az Igazság Lelkével való találkozás lehetőségét. Így bent rekednek az égő házban, a betegedő, öregedő testben. Így a testtel való azonosulás nem szűnik meg, nem vétetik el, nem cserélődik le az új azonosságra, amelyet Isten ad Jézus szavai által. Nem tudnak elváltozni, mivelhogy nem engedték Istennek, hogy hozzá férkőzzön az ő lelkükhöz, és megtisztítsa azt, elvegye a testi azonosságot, és odaadja a krisztusi, isten gyermeki azonosságot. 

Ekképp a test meghal, de a lélek testi azonossága megmarad. A lélek továbbra is élni fog úgy, hogy nem fogja tudni ki ő valójában. Szenvedni fog, emésztődni a saját tüzében. Ezt hívja Jézus a gyehenna tüzének. 

Az omladozó, égő házból nem sokan fognak megmenekülni. Avagy egyesek, akik megvárják a betegséget és az öregedést, a test romlásának hatására be fognak keményedni, és bent rekednek a testben, a tesi azonosságban, és abban maradnak akkor is, amikor már nem lesz testük. 

A Jelenések könyvében ezt mondja Jézus: 

„A ki győz, az fehér ruhákba öltözik; és nem törlöm ki annak nevét az élet könyvéből, és vallást teszek annak nevéről az én Atyám előtt és az ő angyalai előtt.” Jelenések 3:5 

Te tudod-e, ki vagy? Megkaptad-e az új személyazonosságot? Kaptál-e fehér ruhát? Kérted-e Istentől? 

https://is.gd/60WDEk

A legtöbb ember csak hiszi, hogy szereti az igazságot, miközben a valóság homályos látását gondolja igazságnak. Ekképp önigazulttá, és felfuvalkodottá válik, elzárva magát az élő Igazságtól, Isten szavától, Krisztustól.

Te kérted már tőle az igazság szeretetét?

Látás:

A vakoknak nincs szükségük bibliára, annak tanításaira, mert ragaszkodnak a sötétséghez. Aki nem ragaszkodik a sötétséghez, kér, és kap látást. 

Aki nem lát, mert vak, úgy gyilkol, hogy nem is tud róla. Gyilkosokkal rázunk kezet nap mint nap, gyilkosoknak mosolygunk, gyilkosokkal ölelkezünk, gyilkosokkal örvendezünk, akikkel egyetértünk abban, hogy az ellenség odaát van, valahol az óperenciás tengeren is túl, és a televíziók képernyőjén is túl. 

Na de ki az, aki rendszeresen ölelkezik a gyilkosokkal, ki az, aki mosolyog nekik, és ki az, aki ünnepel velük? Hát nem egy másik gyilkos? 

A látás bizony kellemetlen, és fájdalmas, de azok számára, akik már ettek a tudás fájáról, szükségszerű, mert látás nélkül az ember fütyörészve gyilkol, miközben azt hiszi, hogy a rosszhoz, a halálhoz, amit a környezetében lát, semmi köze nincsen. Sőt, úgy gondolja, hogy fel kell kutatni, és el kell pusztítani a gyilkosokat. És ráadásul még igaza is van, mert valóban ez a teendő. Meg kell találni, le kell leplezni, és el kell pusztítani a gyilkost. Saját magunkban. 

A látás tehát kellemetlen, de anélkül, nem lehet abbahagyni a gyilkolást. Viszont a látás a Bibliában leírtak ismerete nélkül egy olyan hatalmas teher, amely öngyilkosságba taszítja az embereket. Szerinted Júdás azért ölte meg magát, mert fogalma sem volt arról, mi történik körülötte, vagy inkább azért, mert tökéletesen látta, mi történt, de már túlságosan el volt távolodva Jézustól, az élet szavától, amibe megkapaszkodhatott volna?  

Látás nélkül senki sem szabadulhat meg a tudás fájának gyümölcsétől, ami a gyilkosság, és a halál. 

Te most épp mit csinálsz? Magadon kívül gyilkolsz másokat, és haladsz a feneketlen szakadék irányába? Vagy gyilkolod magadat, és haladsz a feneketlen szakadék irányába? 

…vagy látsz, és engeded, hogy Krisztus beszéde elpusztítsa szívedben a gyilkost, hogy a te szemeid ne lássanak halált soha örökké? 

Előbb-utóbb mindenki látni fog, és bizony jobb előbb, mint utóbb. 

Adja a Magasságos Isten, hogy láss, de csak vele, mert a látás nélküle mindenkit a Júdás sorsára juttat. 

„Nem rabolhatja el senki az erősnek kincseit, bemenvén annak házába, hanemha elébb az erőset megkötözi és azután rabolja ki annak házát.” Márk 3:27 

LÁTÁS

ELKEZDŐDÖTT A VILÁGHATALOM LEBUKTATÁSA

TŰZVESZÉLYES MODERN ÉPÜLETEK – beszélgetés

TŰZBEN ÉGŐ HUNGAROCELLÁK

A FEJ BEFÖDÉSÉNEK JELENTÉSE

A HÁBORÚ GYERMEKE

MIT TENNÉL, HA RAJTAD MÚLNA, HOGY KI FOG-E ROBBANNI A HÁBORÚ?

KIKET FOG LEGELŐSZÖR ELVINNI A KÖVETKEZŐ HULLÁM?

GYÓGYÍTÓ KÉRDÉSEK

MI JUT ESZEDBE A BAJBAN?

ÁRTATLANSÁG ELVESZTÉSE

MIKOR, ÉS HOL FOG KITÖRNI A VILÁGHÁBORÚ?

LEGO ÉS KOKAIN

LEGO ÉS KOKAIN 2

ÓRIÁS TINTAHALAK MAGYARORSZÁGON

HOGY LEHETNE A FELNŐTT GYERMEK?

MIÉRT NEM HISZNEK A CELEBEK ISTENBEN?

ISTEN CELEBEK ÁLTAL FIGYELMEZTET

MAGYAR CELEBEK, AKIK HISZNEK ISTENBEN (részlet)

AZ EMBEREK KÖZÖTT NAGYOBB KÍNOKAT ÉLT MEG, MINT A KERESZTEN

MESTERSÉGES SZENTMISE NÉMETORSZÁGBAN

KI TUDJA, MILYEN ALAKJA VAN A FÖLDNEK?

AZ ÖRDÖG VALÓDI NEVE

KI TUDJA, MILYEN ALAKJA VAN A FÖLDNEK?

ALÁZAT ÉS ALÁZATOSKODÁS A GYAKORLATBAN

AKIKET NEM KONTROLLÁL SENKI

EGY GYILKOS MEGMENTÉSE

ROSSZ TÁRSASÁG

AZ VAGYOK, AKI VAN

ÜZENET A HATALOM EMBEREINEK ‼DURVA‼

AMIT BÖJTE CSABA ELHALLGAT AZ EMBEREK ELŐL

DIPLOMÁCIA EREJE: MÉSZÁRLÁS

BOLDOGOK A VAKOK

NOÉ BÁRKÁJA VÍZÖZÖN, HOLLÓ, GALAMB, LÓ, DISZNÓ KUTYA JELENTÉSE

ÍGY HÍVJA KI GYERMEKEIT A TEMPLOMBÓL

ERŐ

SZELLEMIDÉZÉS, HALOTTLÁTÁS, JÓSLÁS, ENERGIAGYÓGYÁSZAT

MIÉRT TUD LEHÚZNI MÁSOK VÉLEMÉNYE?

MIÉRT HALLGATNAK AZ IGAZSÁGRÓL?