Kategóriák
Uncat

KI TUDJA, MILYEN ALAKJA VAN A FÖLDNEK?

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
KI TUDJA, MILYEN ALAKJA VAN A FÖLDNEK?
/

Nem tudom, milyen alakja van a Földnek.

Ha teljesen őszinte akarok lenni, be kell látnom, hogy nem tudhatom, milyen a Föld alakja. Sőt, meggyőződésem, hogy a legtöbb ember, aki azt állítja, hogy tudja, valójában nem tudja, csak tudni véli. A tudni vélés pedig azt jelenti, hogy bizonyos tudományos bizonyítéknak mondott feltételezésekre hivatkozva tényként fogadja el valamelyik nézőpontot. Bizonyítéknak mondott kísérleti eredmény pedig bőségesen van mindkét oldalon.

Én bár nem tudom, hogy a Föld kocka, gömb, vagy épp banán alakú, egy dologban biztos vagyok. Amikor még a lapos Földön éltünk, nem volt ennyi bolygó, bolyongó, helyét nem találó ember, mint ma. Mint tapasztalhatjuk, a gömbföldön 2023-ra mindenki egyszerre forog a saját tengelye körül 1670 km/órás sebességgel, és száguld az EU és a sátáni világhatalom tengelye körül, avagy a napisten körül 107247 km/órás sebességgel.

És ki vagyok én, hogy megállítsam azt, aki egyszerre több tengely körül akar száguldozni, vagy pedig száguldásra bírjam azt, aki Egy helyben, békességben kíván létezni.

Mindazonáltal bizonyságot teszek arról, hogy akik már jól laktak az emberi okoskodással, és Istenhez kiáltanak válaszokért, szépen sorjára megkapják a választ minden fontos kérdésre. De nem úgy, ahogy ők akarják, hanem úgy, ahogy a Magasságos Isten, az Ég és a Föld Teremtője jónak látja.

És bizony, aki keres, az kap, aki zörget, annak megnyittatik. és boldogok, akik éhezik és szomjazzák az igazságot, mert Jézus Krisztus szent szava szerint Isten megadja azt nekik. Ráadásképp pedig adja az Ő békéjét, amelyet örökre megtarthatnak azok, akik hűséggel és türelemmel fogadják-adják az Ő életet adó szavát.

Képletesen a föld olyan alakú, amilyen az ember szívének jelenlegi állapota. Az Atya azért is engedte meg, hogy gömb alakú Földben higgyen az ember, mert az visszatükrözi az ő jellemét: A fej is gömb alakú, és amióta bejött, és elterjedt az önbizalom, meg hogy minden fejben dől el, azóta hisszük a gömb föld elméletet… A lapos sem volt tökéletes de, az embert a lapos élet törvénye megtörte, alázatban tartotta. Így nem volt olyan sok lehetősége a szédülésre és a tévelygésre, mint most, a gömbföldön.

Kinga