Kategóriák
Uncat

MEGVÁLTÁS ÉS VALLÁSI BABONA

Azért vált a megváltás a vallási babona tárgyává, mert az emberi okoskodásnak, a new age ezotériának és a vallási misztikának köszönhetően az emberekből eltűnt a bűntudat. Az életükben továbbra is megmaradt a bűn, de a bűn felismerésének képessége, a bűn meglátásának lehetősége, a bűntudat eltűnt… ekképp egyre csak szaporodnak a gyógyíthatatlan betegségek, a járványok, a családi tragédiák, és az öngyilkosságok.

Az ember ellensége pedig, a pusztító, amit sátánnak és ördögnek nevezünk, önfeledten röhög, amint mi, okos és intelligens emberek, a feltétel nélküli szeretet, a feltétel nélküli elfogadás, a barátság és a családiasság nevében az öngyilkosságba taszítjuk egymást…

Fohászkodom a mi Atyánkhoz, hogy akik megláthatják, hogyan segítettek szeretteinek abban, hogy az öngyilkosságba meneküljenek, ne egyből lássák meg, mit cselekedtek, hanem csak fokozatosan, az Úr kegyelme által. Mert akinek hirtelen kell szembesülnie azzal, hogy mit tett embertársával a szeretet nevében, az szó nélkül megy, és felköti magát. Ez pedig elkerülhetetlen mindazok számára, akik annak ellenére, hogy hallották Isten figyelmeztetését, továbbra is emberek tanácsára hallgatnak, Teremtőjük jósága, bölcsessége és hatalma helyett továbbra is a saját jóságukban, bölcsességükben és erejükben bíznak.

kialtoszo.hu/audio 03815. felvétel