Kategóriák
Uncat

FIGYELMEZTETÉS A MAGYAR KORMÁNYNAK

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
FIGYELMEZTETÉS A MAGYAR KORMÁNYNAK
/

1. Ukrajna és szövetségesei el fogják veszíteni a háborút.

2. Magyarország nem vehet részt az Amerika, a NATO és az Európai Unió által rendezett vérfürdőben, mert azzal több millió magyar életét vinné vásárra.

3. A Magyar kormány nem sántikálhat kétfelé, mert azáltal eltaszítja magától Isten kegyelmét, oltalmazó erejét. Nem vállalhat közösséget egyszerre mindkét oldallal. Azáltal, hogy mindkét félnek kedvezni akar, a vesztesek oldalára sorolja magát.

4. Aki a baloldalnak hisz, az őket támogató amerikai propagandának hisz. Ekképp szembe megy Isten akaratával, a háborút és a vérontást választja.

5. A jelenlegi kormány nem tökéletes. Mindazonáltal azok az erők és mozgalmak, amelyek ellene szövetkeznek, és a vesztét akarják, Istennel, a kereszténység alapkövével Jézus Krisztus beszédével szállnak szembe.

6. Isten üzenete a magyar nemzetnek:

Imádkozzanak vezetőikért még akkor is. ha nem tökéletesek. Azáltal, hogy lázadnak az általuk megválasztott vezetők ellen, megnehezítik a sorsukat, a fölösleges szenvedést, vérontást választják. A magyar ember kötelessége, hogy fohászkodjon a vezetőkért, hogy Isten szava, és élő bölcsessége szerint hozzák meg döntéseiket ezekben a nehéz időkben.

7. Ezt a harcot nem Magyarország fogja megnyerni, hanem az Ég és a Föld Teremtője, Jézus Krisztus testének megelevenítője, azok számára, akik nem emberi értelemre támaszkodnak, nem emberi erőben bíznak, hanem segítségül hívják az Ő Életet adó szavát.

HA ÉLNI AKARTOK, KERESSÉTEK AZ ÉLŐ ISTEN SZAVÁT!

AMERIKA ÚJBÓL A BÉKE NEVÉBEN AKAR GYILKOLNI

MAGYARORSZÁG UKRAJNA SORSÁRA FOG JUTNI

AZ OROSZOK TÁMADTAK, AMERIKA ÉGNI FOG

A KORMÁNY JÓVÁHAGYTA: MEGSZŰNIK AZ OLTOTTAK ÉS AZ OLTATLANOK KÖZTI KÜLÖNBSÉG

CSERNOBILI BABUSHKÁK

MAGYARORSZÁG MEGÖLTE ISTEN PRÓFÉTÁIT