Kategóriák
Uncat

AMERIKA ÚJBÓL A BÉKE NEVÉBEN AKAR GYILKOLNI

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
AMERIKA ÚJBÓL A BÉKE NEVÉBEN AKAR GYILKOLNI
/

Az Unióhoz való csatlakozást korábban szigorúan teljesítendő feltételekhez szabták, amelyek szerves részét képezte az általuk ajánlott pénzbeli segítség elfogadása, ami a leendő tagállamok beadósítását vonta maga után.

Ma már ez másképp működik. A német kancellár bejelenti, hogy szívesen látná az Európai Unióban Ukrajnát, egy olyan országot, amely a jelenlegi helyzetben jóformán semmit nem tud teljesíteni azon feltételekből, amelyek teljesítése nélkül korábban senki sem csatlakozhatott.

Mit jelent az Európai Unió? Többek között azt, hogy ha egyetlen tagállamot támadás érne, az összes többi egységesen lépne fel az ő védelmében. Tehát amennyiben Ukrajna az EU tagállamává válik, minden egyes EU ország háborúkötelessé válik. Viszont amennyiben az EU tagállamok, amelyek egy jó része NATO tagállam is egyben, háborúba keverednek, Amerika, mint NATO tag ismételten csatlakozhat a háborúhoz, mint önjelölt messiás, aki a béke nevében ismételten kipróbálhatja a legmodernebb fegyvereit, amiért újból az európaiak vére fog folyni.

Eközben a hadiállapotra hivatkozva, ellehetetlenítenek minden olyan hírforrást, amely ellene mond a hivatalos hírfolyamnak, az Antikrisztus hírcsatornáinak, amelyek háborút gerjesztenek, és vérfürdőt rendeznek Európában.

Ha élni akarsz, ne feledd, hogy ebből a háborúból csupán egyetlen fegyver segítségével kerülhetsz ki győztesként. És ez a fegyver nem más, mint a kétélű éles kard, amely Teremtőnk Jézus Krisztus által kijelentett beszéde, amelyet, ha megismersz, és beveszel a szívedbe, az Ég és a Föld Teremtőjének tökéletes védelmében fogsz részesülni. (91. Zsoltár)

Ezt se feledd! A második világháború előtt Isten figyelmeztette Európa lakóit a közelgő veszedelemre, de ugyanúgy, mint most, a legtöbben kiröhögték, és kigúnyolták azokat, akik az Ő nevében szóltak, és a híreket követve a halál útját választották.

A HÁBORÚ FŐTÁMOGATÓI – A legtöbb menekült sosem láthatja viszont a hazáját

A FÖLDALATTI VÁROS LAKÓI – figyelmeztető álom

MAGYARORSZÁG UKRAJNA SORSÁRA FOG JUTNI

A KORMÁNY JÓVÁHAGYTA: MEGSZŰNIK AZ OLTOTTAK ÉS AZ OLTATLANOK KÖZTI KÜLÖNBSÉG