Kategóriák
Uncat

FIGYELMEZTETÉS A MAGYAR KORMÁNYNAK – 2. rész: Néró háborúja

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
FIGYELMEZTETÉS A MAGYAR KORMÁNYNAK – 2. rész: Néró háborúja
/

1. Ukrajna és szövetségesei el fogják veszíteni a háborút. 

2. Magyarország nem vehet részt az Amerika, a NATO és az Európai Unió által rendezett vérfürdőben, mert azzal több millió magyar életét vinné vásárra.

3. A Magyar kormány nem sántikálhat kétfelé, mert azáltal eltaszítja magától Isten kegyelmét, oltalmazó erejét. Nem vállalhat közösséget egyszerre mindkét oldallal. Azáltal, hogy mindkét félnek kedvezni akar, a vesztesek oldalára sorolja magát.

4. Aki a baloldalnak hisz, az őket támogató amerikai propagandának hisz. Ekképp szembe megy Isten akaratával, a háborút és a vérontást választja.

5. A jelenlegi kormány nem tökéletes. Mindazonáltal azok az erők és mozgalmak, amelyek ellene szövetkeznek, és a vesztét akarják, Istennel, a kereszténység alapkövével Jézus Krisztus beszédével szállnak szembe.

6. Isten üzenete a magyar nemzetnek: 

Imádkozzanak vezetőikért még akkor is. ha nem tökéletesek. Azáltal, hogy lázadnak az általuk megválasztott vezetők ellen, megnehezítik a sorsukat, a fölösleges szenvedést, vérontást választják. A magyar ember kötelessége, hogy fohászkodjon a vezetőkért, hogy Isten szava, és élő bölcsessége szerint hozzák meg döntéseiket ezekben a nehéz időkben.

7. Ezt a harcot nem Magyarország fogja megnyerni, hanem az Ég és a Föld Teremtője, Jézus Krisztus testének megelevenítője, azok számára, akik nem emberi értelemre támaszkodnak, nem emberi erőben bíznak, hanem segítségül hívják az Ő Életet adó szavát.

HA ÉLNI AKARTOK, KERESSÉTEK AZ ÉLŐ ISTEN SZAVÁT!

Az első rész: https://kialtoszo.hu/figyelmeztetes-a-magyar-kormanynak/

https://kialtoszo.hu/amerika-ujbol-a-beke-neveben-akar-gyilkolni/

https://kialtoszo.hu/magyarorszag-ukrajna-sorsara-fog-jutni/

https://kialtoszo.hu/az-oroszok-tamadtak-amerika-egni-fog/

https://kialtoszo.hu/a-kormany-jovahagyta-megszunik-az-oltottak-es-az-oltatlanok-kozti-kulonbseg/

https://kialtoszo.hu/csernobili-babushkak/

https://kialtoszo.hu/magyarorszag-megolte-isten-profetait/