Kategóriák
Uncat

POZITÍV HATÁSÚ NEGATÍV GONDOLATOK ÉS NEGATÍV HATÁSÚ POZITÍV GONDOLATOK

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
POZITÍV HATÁSÚ NEGATÍV GONDOLATOK ÉS NEGATÍV HATÁSÚ POZITÍV GONDOLATOK
/

Valódi szembesülés és bűnbánat nélkül pozitívat csak testi módon kaphat az ember. Azt is csak ideig-óráig. Azután pedig jön az apokalipszis. 

Akik annak ellenére, hogy vétettek embertársaik és az élet ellen, és kaptak figyelmeztetést Istentől, úgy döntenek, hogy elkerülik a szembesülés lehetőségét, menthetetlenül el fognak veszni. 

A szarra, ha marcipánt kenünk, ízletesebb lesz-e? Vagy, ha a bűnre pozitív gondolatokat mantrázunk, megszabadulunk-e a bűn következményétől, ami a betegség, fájdalom, halál és kárhozat? 

Rengeteg olyan portál van, amely pozitív gondolatokat ken a bűnösök szívére, és azáltal a feneketlen szakadékba taszítja őket. :(( Ne kérjétek tőlem, hogy mondjak valami pozitívat, mert a pozitívat hallani fogjátok személyesen a Mindenható Istentől, miután feltártátok a szíveteket előtte, és megkaptátok a bűnök bocsánatát. Addig csak olyan pozitívat kaphattok a világhálóról, és a hazug tanítók szájából, ami a veszedelembe visz titeket. 

„Mert lesz idő, mikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint gyűjtenek magoknak tanítókat, mert viszket a fülök;

És az igazságtól elfordítják az ő fülöket, de a mesékhez oda fordulnak.”

…ha pedig szeretnél, valami igazán pozitívat, kérd Istent, hogy mutassa meg, mi van a szívedben, hogy attól megszabadulván, igazi békességed, mennyei örömöd legyen.

Amíg az internetről várod a pozitívat, és ezt az egyszerű lépést Isten felé meg nem teszed, nincs ahogy elkerüld az ítéletet. 

Bizonyságot teszek arról, hogy ad Isten pozitívat halmozott mércével, de amíg nekünk a pozitív arra kell, hogy azzal betakarjuk a szívünkben lévő (negatív) szennyet, még mindig a szakadék felé menetelünk pozitív gondolatokat mantrázva a képmutató szívünkre. 

„Ekkor felelének néki némelyek az írástudók és farizeusok közül, mondván: Mester, jelt akarnánk látni te tőled.

Ő pedig felelvén, monda nékik: E gonosz és parázna nemzetség jelt kiván; és nem adatik jel néki, hanemha Jónás prófétának jele.”

ÜZENET A HATALOM EMBEREINEK ‼DURVA‼

AMIT BÖJTE CSABA ELHALLGAT AZ EMBEREK ELŐL

DIPLOMÁCIA EREJE: MÉSZÁRLÁS

BOLDOGOK A VAKOK

NOÉ BÁRKÁJA VÍZÖZÖN, HOLLÓ, GALAMB, LÓ, DISZNÓ KUTYA JELENTÉSE

ÍGY HÍVJA KI GYERMEKEIT A TEMPLOMBÓL

ERŐ

SZELLEMIDÉZÉS, HALOTTLÁTÁS, JÓSLÁS, ENERGIAGYÓGYÁSZAT

KOVÁCS MAGYAR ANDRÁS LELEPLEZÉSE

MIÉRT TUD LEHÚZNI MÁSOK VÉLEMÉNYE?

MIÉRT HALLGATNAK AZ IGAZSÁGRÓL?

GYILKOS MAGASSÁG

GYILKOS LÉLEGEZTETŐGÉPEK