Kategóriák
Uncat

Ó, BUJDOSÓ SZÉKELY

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
Ó, BUJDOSÓ SZÉKELY
/

Ó, bujdosó székely, tekints fel az égre,

nézd meg, mi sötétlik tőletek keletre!

Tekintsd meg a felhőt, hogyan keletkezik,

Erdélyország felé lassan közeledik.

Fekete fellegek közelednek Erdélyország felé…

Kevesebben vannak jól, mint amennyien azt mondják, jól vannak. Istent nem lehet manipulálni. A bűnös embernek nem lehet lelki békéje. A test által, csak ideig óráig tartó testi örömöt lehet szerezni, lelki békét nem.

Hatalmas fekete felhőket láttam közeledni. Mindenki fedezékbe vonult kivéve a nagymamámat, aki már közel harminc éve halott. Ő épp csak elindult a ház irányába a kankós pálcájára támaszkodva. Én épp letakartam a felhasogatott száraz fát, és megdorgáltam, hogy miért nem indult el korábban a ház irányába.
Megértés:
A fekete felhők a megpróbáltatást jelképezik. A sánta öreganyám, aki meg van halva, a saját tapasztalatukban, értelmükben bízó embereket, a lelki halottakat. A kankós pálca pedig az emberi technológiát, eszközöket, amire támaszkodnak azok, akik nem Isten szavában bíznak, hanem az emberek szavában.
A felaprított fa letakarása azt jelenti, hogy a megpróbáltatások súlyos károkat fognak okozni azoknál, akik lelkileg nincsenek felkészülve, akik nem szembesültek bűneikkel, nem tisztultak meg azokból, és továbbra is képmutatásban élik az életüket.
A dorgálás azt jelenti, hogy Isten gyermekei figyelmeztetik az embereket, hogy vonuljanak fedezékbe, kiáltsanak Istenhez, amíg még nem késő, amíg még megtehetik, hogy megmeneküljenek.

Mert, aki az ő testének vet, a testből arat veszedelmet. Aki pedig a léleknek vet, a lélekből arat békességet, örök életet. (Gal 6:8)

https://kialtoszo.hu/a-legnagyobb-baj-szekelyfoldon/

https://kialtoszo.hu/ki-valojaban-a-csiksomlyoi-szuz-maria/

https://kialtoszo.hu/16-eve-nem-eszik-es-nem-iszik/

https://kialtoszo.hu/a-damaszkuszi-ut-jelentese/

https://kialtoszo.hu/idealis-parkapcsolat/