Kategóriák
Uncat

NEM VAGYOK JOBB, MINT TE!

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
NEM VAGYOK JOBB, MINT TE!
/

1. Elmondhatom, hogy találkoztam Istennel, és olyan dolgokat mutatott meg nekem, amiket emberi szavakkal nem lehet kibeszélni.

2. Nem azért találkoztam vele, mert ügyes voltam, intelligens, és megérdemeltem, hogy találkozzak vele, hanem azért, mert nyomorult voltam, és szükségem volt erre a találkozásra.

3 Amikor találkoztam vele, miután szembesített, szinte instant módon levette a hazugságaim és a bűneim terhét rólam, amelyekről addig nem is tudtam, hogy léteznek, és akkora szabadságot éreztem, amit addig még csak el sem tudtam volna képzelni. Még úgy sem, hogy sokak szemében én voltam a szabadság (vagy talán inkább a szabadosság) megtestesítője.

4. Annak ellenére, hogy megkaptam ezt a hatalmas ajándékot, többször elbuktam, és olyan hibákat is elkövettem, amit nem szerettem volna soha többé elkövetni.

5. Sokan a hallgatók közül többet gondoltak rólam, mint ami valójában vagyok. És ez inkább az én képmutatásomnak köszönhető, mintsem az ő balgaságuknak.

6. Bár mindennél jobban vágyom arra, hogy jónak találtassam Teremtőm szemében, nem vagyok jó. Sőt, ha semmikképp nem helyezhetem el magam a jó és a képmutató közötti skálán egy olyan helyen, amely egyaránt kedvez a fentieknek, és a lentieknek, inkább azt mondom magamról, hogy képmutató vagyok, mint azt, hogy jó.

7. Miért beszélek erről? A videóból megtudod.

https://kialtoszo.hu/ukrajnabol-indul-az-uj-vilagjarvany/

https://kialtoszo.hu/a-who-meg-akarja-tiltani-hogy-imadkozzunk/

https://kialtoszo.hu/profecia-orban-viktorrol/

https://kialtoszo.hu/daniel-profeta-a-jelenlegi-helyzetrol/

https://kialtoszo.hu/osztol-egy-ujabb-eroszakos-oltashullam-veszi-kezdetet/

https://kialtoszo.hu/fuggetlen-magyarorszag/