Kategóriák
Uncat

PRÓFÉCIA ORBÁN VIKTORRÓL

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
PRÓFÉCIA ORBÁN VIKTORRÓL
/

Óriási megpróbáltatásokon megy keresztül Orbán Viktor, és vele együtt a magyar nemzet is. A nép közreműködésével rengeteg hibát elkövetett Magyarország, ami modern rabszolgaságot, sok elkerülhető szenvedést és tragédiát eredményezett a nemzet számára.

Az Úristen figyelmeztet, hogy még nehezebb idők következnek, amelyek nem csupán a miniszterelnök, hanem vele együtt a nemzet vesztét is okozhatják. Jóságos Teremtőnk megmutatta a vezetők és a magyar polgárok hibáját, de ugyanakkor azt az utat is, amelyre neki áldása van, és amelyhez adja az Ő szabadítását, oltalmazó erejét.

ŐSZTŐL EGY ÚJABB ERŐSZAKOS OLTÁSHULLÁM VESZI KEZDETÉT

ÍGY AKAR A FIDESZ VÁLASZTÁSOKAT NYERNI

FÜGGETLEN MAGYARORSZÁG

Ha élni akarsz, tudd, hogy ebből a háborúból csupán egyetlen fegyver segítségével kerülhetsz ki győztesként. És ez a fegyver nem más, mint a kétélű éles kard, amely Teremtőnk, Jézus Krisztus által kijelentett beszéde, amelyet, ha megismersz, és beveszel a szívedbe, az Ég és a Föld Teremtőjének tökéletes védelmében fogsz részesülni. (91. Zsoltár)

Ezt se feledd: A második világháború előtt Isten figyelmeztette Európa lakóit a közelgő veszedelemre, de ugyanúgy, mint most, a legtöbben kiröhögték, és kigúnyolták azokat, akik az Ő nevében szóltak, és a híreket követve a halál útját választották.

Ezt mondja Jézus ezekről az időkről:

„Hallanotok kell majd háborúkról és háborúk híreiről: meglássátok, hogy meg ne rémüljetek; mert mindezeknek meg kell lenniök. De még ez nem itt a vég.

Mert nemzet támad nemzet ellen, és ország ország ellen; és lésznek éhségek és döghalálok, és földindulások mindenfelé.  

Mind ez pedig a sok nyomorúságnak kezdete.”

Mt 24:6

„És kiálta teljes erejéből, nagy szóval mondván: Leomlott, leomlott a nagy Babilon, és lett ördögöknek lakhelyévé, minden tisztátalan léleknek tömlöczévé, és minden tisztátalan és gyűlölséges madárnak tömlöczévé.

Mert az ő paráznasága haragjának borából ivott valamennyi nép, és a földnek királyai ő vele paráználkodtak, és a földnek kalmárai az ő dobzódásának erejéből meggazdagodtak.”

Jel 18: 2

„És ne féljetek azoktól, a kik a testet ölik meg, a lelket pedig meg nem ölhetik; hanem attól féljetek inkább, a ki mind a lelket, mind a testet elvesztheti a gyehennában.”

Mt 10:28