Kategóriák
Uncat

KI A MAGYAR KIRÁLY?

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
KI A MAGYAR KIRÁLY?
/

Üzenet a királyoknak: Ha nem engedjük, hogy a lelkiismeret megvádoljon, és megigazítson, az emberek fognak vádolni, és igazgatni. Mindenkit egy tőle nagyobb és hatalmasabb. Ha pedig azt sem engedjük, az EGO fog igazgatni, ami az önigazultságban tart, és az örök kárhozatba taszít.

Valódi szembesülés és bűnbánat nélkül pozitívat csak testi módon kaphat az ember. Azt is csak ideig-óráig. Azután pedig jön az apokalipszis. 

Akik annak ellenére, hogy vétettek embertársaik és az élet ellen, és kaptak figyelmeztetést Istentől, úgy döntenek, hogy elkerülik a szembesülés lehetőségét, menthetetlenül el fognak veszni. 

A szarra, ha marcipánt kenünk, ízletesebb lesz-e? Vagy, ha a bűnre pozitív gondolatokat mantrázunk, megszabadulunk-e a bűn következményétől, ami a betegség, fájdalom, halál és kárhozat? 

Rengeteg olyan portál van, amely pozitív gondolatokat ken a bűnösök szívére, és azáltal a feneketlen szakadékba taszítja őket. :(( Ne kérjétek tőlem, hogy mondjak valami pozitívat, mert a pozitívat hallani fogjátok személyesen a Mindenható Istentől, miután feltártátok a szíveteket előtte, és megkaptátok a bűnök bocsánatát. Addig csak olyan pozitívat kaphattok a világhálóról, és a hazug tanítók szájából, ami a veszedelembe visz titeket. 

„Mert lesz idő, mikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint gyűjtenek magoknak tanítókat, mert viszket a fülök;

És az igazságtól elfordítják az ő fülöket, de a mesékhez oda fordulnak.”

…ha pedig szeretnél, valami igazán pozitívat, kérd Istent, hogy mutassa meg, mi van a szívedben, hogy attól megszabadulván, igazi békességed, mennyei örömöd legyen.

Amíg az internetről várod a pozitívat, és ezt az egyszerű lépést Isten felé meg nem teszed, nincs ahogy elkerüld az ítéletet. 

Bizonyságot teszek arról, hogy ad Isten pozitívat halmozott mércével, de amíg nekünk a pozitív arra kell, hogy azzal betakarjuk a szívünkben lévő (negatív) szennyet, még mindig a szakadék felé menetelünk pozitív gondolatokat mantrázva a képmutató szívünkre. 

„Ekkor felelének néki némelyek az írástudók és farizeusok közül, mondván: Mester, jelt akarnánk látni te tőled.

Ő pedig felelvén, monda nékik: E gonosz és parázna nemzetség jelt kiván; és nem adatik jel néki, hanemha Jónás prófétának jele.”