Kategóriák
Uncat

KATA DÖNTÉSE

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
KATA DÖNTÉSE
/

Adott az Úristen egy újabb álomképet veled, amelyben azt láthattam, hogy anyukád ellenzi, hogy az igazságot, az Élő Isten szavát válaszd, de te jobban ragaszkodtál Krisztushoz, mint édesanyádhoz. Ezért mellette döntöttél. 

Ha netán olvastad, vagy olvasod az írást, tudod, hogy Jézus több helyen beszélt arról, hogy ha valaki elindul az igazság útján, az ő földi hozzátartozói ellenezni fogják azt. Azonban ez nem a rosszindulatúság miatt van, hanem ahogy Ő mondta, nem tudják, mit cselednek. Ők ahhoz ragaszkodnak, amit megszoktak. Mindenki, aki nem ismeri meg az igazságot, az élet szavát, csak ahhoz ragaszkodhat, amit megszokott, mert számára nincs más. 

Ahhoz, hogy valaki megismerje az igazságot, és szabaddá váljon általa, le kell győznie a tömeg erejét, ami elsősorban az ő legközelebbi hozzátartozói által nyilvánul meg. 

Amikor Isten Jézus Krisztus személyében emberré lett, ezeket a harcokat Ő is megvívta, hogy megmutassa, hogy egy ember az Isten szavával miként győzheti le a tömegszellem (halál) erejét, akár egyedül is. Az, hogy a tömeg és a tömegszellem hova visz, mindenki előtt nyilvánvalóvá vált (főképp a COVID időszakban). Ennek ellenére nagyon kevesen döntenek úgy, hogy kilépnek a tömeg sodrásából. Azonban, akik a döntést meghozták, minden eszközt megkapnak fentről, hogy megtehessék azt. 

Bármennyire is hihetetlen, de Jézust is bolondnak nézte a saját családja. (Mk 3:21) A kánai menyegzőn neki is el kellett hallgattatnia az édesanyját, aki irányítani, kontrollálni, akarta őt. Jn 2:4 

A másik helyen, amikor az édesanyja és a testvérei keresték őt, egyenesen megtagadta őket, azt mondván, hogy ki az én anyám, kik az én testvéreim. Ti vagytok azok, akik cselekszitek az Isten akaratát. (Mk 3:31)

Ahhoz, hogy megértsük, mennyire fontos ragaszkodni az Élő Isten szavához, hogy azzal legyőzhessük a tömegszellemet és a tömeggondolkodást elsősorban a saját elménkben, Pál apostol szavai által Isten Jézust vőlegénynek nevezi, azokat pedig, akik ragaszkodnak az Ő szavához, menyasszonynak. Bizonyára már neked is volt olyan, hogy amikor szerelmes voltál, fontosabb volt számodra a szerelmed szava, mint bárki más javaslata. Ha ez nem így lenne, jóformán senki sem menne férjhez, és senki sem nősülne meg. 🙂 

Ugyanez érvényes Krisztusra is, az igazságra, az Élő Isten szavára. Aki nem ragaszkodik hozzá jobban, mint bárki és bármi máshoz e világon, nem ismerheti meg őt. Ekképp szabaddá sem válhat általa. Az írás újszövetségi részében található példázatok nagyon szépen rávilágítanak ezekre a dolgokra. 

Főképp, ha kérted, és megkaptad Istentől az igazság szeretetét.  

Nos röviden ennyit az éjszakai álomról, és annak jelentéséről. A többit, ha kéred, te személyesen megkapod Attól, aki nekem az álmot adta rólad. 

Amit mondtam, gondolom, számodra is teljesen nyilvánvaló, hogy nem magamtól mondtam, hisz az elmúlt 30 évben a szián kívül nem volt más szóváltásunk. Fogalmam sincs, milyen az életed. Ezért az alapján beszélek, amit a Jóságos Isten mutatott azokban álomképekben, amelyekről eddig beszámolhattam neked. 

Még csak annyit, hogy amennyiben érzed, hogy Isten megérintett téged, és elhívott arra, hogy megismerd az élet keskeny útját, ne szégyelld. Ha késztetést érzel, beszélj róla ott, ahol a Lélek indít, mert azáltal egyre többet kapsz Tőle, és egyre többet megláthatsz az Ő országából, már itt a Földön is. 

Ja és ha a valóságban is neheztelnek rád, amiért Istent választottad, mint ahogy álomban láthattam, semmikképp nem haragudjál rájuk, mert az is a javadra van (Rm 8:28)

Ezen a helyeken olvashatsz erről a dologról: Mt 10:32. Azonban a legjobb, ha az elejétől olvasod, mert úgy átfogóbb képet kapsz Jézus tanításairól. 

Vannak emberek, akiket a halál választ el földi szeretteitől. Másokat pedig az élet (szava). És mindenki maga dönt arról, hogy az ő esetében ez hogy fog történni.  

Figyelmedbe ajánlok két felvélt a kialtoszo.hu oldalról. Az egyik a Zoltán, a másik pedig a Zsófia címet viseli. Segíthetnek a megértésben. 

Ha közeledsz Istenhez, Ő is közeledni fog hozzád. Ennyi. 

Amennyiben készítek felvételt, erről az álomról, elküldöm a hivatkozást. 

https://kialtoszo.hu/zoltan/

https://kialtoszo.hu/zsofia/

https://kialtoszo.hu/aki-szereti-az-eletet-elvesziti-azt/

https://kialtoszo.hu/isten-miert-nem-segit-mindenkinek/

https://kialtoszo.hu/mi-a-garancia-arra-hogy-istentol-szolok/

https://kialtoszo.hu/az-elet-csak-egy-alom/