Kategóriák
Uncat

HAMAROSAN VÉGET ÉRNEK A HÚSVÉTI VÁLASZTÁSOK

Figyelem! Hamarosan véget érnek a húsvéti választások.
Mint általában a háború után lenni szokott, a vesztesek a győztesek rabszolgáivá válnak. És ez az idén sem lesz másképp. Bár napjainkban kissé ciki erről beszélni, mint tudjuk, húsvétkor egy hatalmas háború zajlott a föld gyomrában. és az élet győzött a halál felett.
Ennek okáért mindenki rabszolga lesz, aki a halált választotta. Na de ki választotta a halált? Minden egyes ember, aki megmaradt a bűneiben annak ellenére, hogy hallott a feltámadásról, a bűnök bocsánatáról és az újjászületésről, a halált választotta.
A bűn jelentése életellenesség. Aki tehát ragaszkodik a bűnhöz, az élet ellensége az. Aki pedig az élet ellensége, a halál barátja. És aki a halál barátja, még mindig rabszolga, mert húsvétkor az élet legyőzte a halált, örök rabszolgaságra ítélve a halál fiait. Azokat az embereket, akik jobban szerették a bűnt, mint az élet beszédét, és jobban ragaszkodtak a sötétséghez, mint a világossághoz.
Hamarosan véget érnek a húsvéti választások, és mindenki megkapja méltó jutalmát. Te mit választottál idén húsvétkor? A féltve őrzött bűneidet, vagy pedig az élet beszédét, a bűnök bocsánatát, és a feltámadás erejét?
https://is.gd/P00sY8