Kategóriák
Uncat

HA ORBÁN BOCSÁNATOT KÉR PANKOTAI LILITŐL

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
HA ORBÁN BOCSÁNATOT KÉR PANKOTAI LILITŐL
/

Hogyan lehetne elkerülni, hogy megismétlődjön az ’56-os vérontás? Mi lenne, ha a kormány bocsánatot kérne a diákoktól? 

– Magyarországon sok fiatal fogja elveszíteni az életét. 

– Nem maradhat meg az a nemzet, amely legyilkoltatja fiataljait! 

– Isten nem áldja meg a magyart, mert akik az áldását kérik, nem kíváncsiak az Ő szavára. 

– Nem Isten hagyta el Magyarországot. A magyarok fordultak el Tőle, és tagadták meg őt, hallgatva az Antikrisztus szavára. 

1956-ban történt: 

‘Megdöbbentő adat, hogy a forradalmi áldozatok 44 százaléka fiatalabb volt 25 évnél, a felsőoktatásba, közép- vagy általános iskolába járó fiatalok közül pedig a legtöbb halott az ipari tanulók közül került ki. Erika is szakácsnövendék volt, amikor 15 éves korában a halálos lövés érte. 

…Sorozatlövés, nyaklövés, tüdőlövés, koponyalövés, agyroncsolás – olvashatjuk az elhalálozások okait a könyv mellékletében a nevek mellett. Eszerint Erika a VII. kerületi Péterfy Sándor Utcai Kórházban halt meg; nyaklövés érte. 

… “Inkább tűnt vadóc csitrinek, mint serdülő ifjú hölgynek. Haját fiúsan rövidre vágatta, szívesebben járt nadrágban, mint szoknyában” – emlékszik vissza cikkében Földes. “Az akkor már tizenöt éves lány meglepő érettséggel csatlakozott szópárbajainkhoz. Véleménye volt a Petőfi Körben zajló vitákról, lángoló szemmel reménykedett valamiféle demokratikus megújulásban” – írja az emigráns újságíró.

… Blumenfeld Noémi hároméves korától egyedül nevelte lányát – Erika ismerősein kívül ezt Földes már idézett írása is megerősítette, ahogy azt is, hogy Erika édesapja a nácizmus áldozata lett. Ugyancsak Földes emlékei szerint Erika édesanyja a forradalom után néhány évvel beleőrült a férje és lánya elvesztése miatt érzett fájdalomba.’

Forrás: szombat.org

„Magyarország, Magyarország! Ki megölöd a prófétákat és megkövezed azokat, a kik te hozzád küldettek, hányszor akartam egybegyűjteni a te fiaidat, miképpen a tyúk egybegyűjti kis csirkéit szárnya alá; és te nem akartad. Ímé, pusztán hagyatik néktek a ti házatok. 

Mert mondom néktek: Mostantól fogva nem láttok engem mindaddig, mígnem ezt mondjátok: Áldott, a ki jő az Úrnak nevében!”

⚠‼Átkot vesz magára minden olyan felnőtt, aki részt vesz a diákok kormány elleni lázításában‼⚠