Kategóriák
Uncat

EGYETLEN IGAZI VESZÉLY LÉTEZIK

Nem az jelenti az igazi veszélyt, hogy bármikor halálra gázolhat egy autó, hanem az, hogy amikor ez megtörténik, nem vagyok Lélekben, Isten jelenlétében.
Nem az jelenti az igazi veszélyt, hogy fegyverrel rám támadhatnak, és lelőhetnek, hanem az, hogy amikor ez megtörténik, nem vagyok Lélekben, Isten jelenlétében.
Nem az jelenti az igazi veszélyt, hogy bármikor megmérgezhetnek, hanem az, hogy amikor ez megtörténik, nem vagyok Lélekben, Isten jelenlétében.
Nem az jelenti az igazi veszélyt, hogy egy földrengés következtében a ház rám omolhat, hanem az, hogy amikor ez megtörténik, nem vagyok Lélekben, Isten jelenlétében.
Szükséges az embernek újonnan születni Jézus beszéde és Isten ereje által. Különben nem lehet Lélekben, Isten jelenlétében.
„Még ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól, mert te velem vagy; a te veszszõd és botod, azok vigasztalnak engem.  Asztalt terítesz nékem az én ellenségeim elõtt; elárasztod fejem olajjal; csordultig van a poharam. Bizonyára jóságod és kegyelmed követnek engem életem minden napján, s az Úr házában lakozom hosszú ideig. Zsolt 23:4-6

kialtoszo.hu/audio