Kategóriák
Uncat

MIÉRT NINCS SZÓLÁSSZABADSÁG MAGYARORSZÁGON?

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
MIÉRT NINCS SZÓLÁSSZABADSÁG MAGYARORSZÁGON?
/

A magyarok a gazdagoktól várják az igazságot, azoktól a híres és neves emberektől, akiknél igazság nem található. Igazat csak az szólhat, aki szabad. A gazdagok nem szabadok, mert adósai, és rabjai a saját gazdagságuknak. Adósai és rabjai a vagyonuknak, a hírnevüknek, a státuszuknak, a tekintélyelvűségnek, a megfelelési kényszernek, az emberek dicséretének és a népszerűségnek. A legtöbben örök hűséget fogadtak a kívülről kapott gazdagságnak, amelyhez halálukig ragaszkodni fognak, és elutasítják azt az igazságot, amely szabaddá tehetné őket.

Ne gondold, hogy csak azok gazdagok, akiknek pénzük és vagyonuk van. A hírnév, a státusz, a kitüntetés, az emberek dicsérete legalább annyira veszélyes mammon, mint az anyagi javak. Fontos tudnod, hogy amennyiben olyan embereket követsz, akik embertársaik pénzéből, elismeréséből és dicséretéből gazdagodtak meg, és nem Istentől kaptak igazi gazdagságot, a feneketlen szakadék felé menetelsz.

Aki a ‘Fennvaló’ igazságát nem keresi, és nem ismeri meg, automatikusan alárendeli magát a ‘lennvalók’ hazugságának, akiket a sötétségben élők emelnek maguk fölé, hogy utat mutassanak nekik.

VÉDTELENEK

MAGYAR VÉRRE SZOMJAZIK A PÁPA

AMERIKA EL FOGJA ÁRULNI MAGYARORSZÁGOT

BÖRTÖNBE ZÁRTÁK MAGYARORSZÁG PRÓFÉTÁIT

HÁBORÚ KÖZELEG. A PIROSAK EL FOGNAK VESZNI.

A PÁPALÁTOGATÁS VALÓDI OKA

MEGVERT ISTEN

A PÁPA ELVÉTETIK – figyelmeztető álom

Már a templomban van az antikrisztus!

TŰZBEN MEGPRÓBÁLT ARANY – VALÓSÁG VAGY SZIMULÁCIÓ?

EZÉRT HISZNEK AZ ORVOSOKNAK AZ EMBEREK

A RÁK NEM VÉGZETES!

A KLÍMAVÁLTOZÁS VALÓDI OKA

A RÁK NEM VÉGZETES!