Kategóriák
Minden

AZ ÁREMELKEDÉS VALÓDI OKA

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
AZ ÁREMELKEDÉS VALÓDI OKA
/

Kik okozzák a drágulásokat?

A baj létezik, és egyre csak sűrűsödik. Mindenki keresi a bűnöst. Újabbnál újabb elméletek jelennek meg arra vonatkozóan, hogy miért van áremelkedés.

De az EGY-SZERŰ igazság majdhogynem senkit sem érdekel.

A média megpróbálja elhitetni, hogy bizonyos személyek, és bizonyos intézmények okozzák az inflációt. Ezáltal arra ösztönzi az embereket, hogy magukon kívül keressék, és próbálják megoldani a problémát. És amíg ezt teszik, a rendszert szolgálják, azt éltetik úgy, hogy nem is tudnak róla.

A legkönnyebb a rendszerre hárítani, és a rendszernek ez pont kapóra jön, mert minél többen vádolják, és támadják őt, annál nagyobb a hatalma. Minél többen keresik benne a problémát, és akarják megoldani azt, annál több energiát kap. De honnan? Az emberek lelkéből, akik meg akarják oldani a problémát.

– Miért vannak áremelkedések? – kérdezte a gyermek.

– Azért hogy nyilvánvalóvá váljon minden ember számára, hogy miért élt, mibe fektetett, miért dolgozott eddig. – válaszolt az Apa.

„Sziasztok! Kaptam egy megértést Atyánktól. Rövid egyértelmű, de csak egy mondatban kaptam, nagyon röviden. Ugye most mindenki szembesül a hatalmas összegű számlákkal, és az áremelkedésekkel. Ezt mindenki érzi most. És bennem is feljött egy kis indulat, sőt nem is kicsi. És az indulat mellett az az igazság be is pánikoltam. De Istenhez és Krisztushoz fordultam, mert ki máshoz is fordulhatnék ebben a kérdésben. Megkérdeztem hát, hogy miért van ez? A válasz egyértelmű volt. Azért hogy nyilvánvalóvá váljon minden ember számára hogy miért élt, mibe fektetett, miért dolgozott eddig. Mert amit most megkeres az ember, azt vissza is kell adja. Nem lesz értéke a pénznek és már most sincs.

Erre mondja Jézus a harmadik lovasnál hogy egy mérce búza egy dénár, egy mérce árpa egy dénár. Minden földi kincsnek, földi tápláléknak megnövekszik az ára. Földi táplálékon nem csak az étel értendő, hanem minden ami a testet táplálja, amiből napi örömöt kap az ember. Mert a testi embernek a testiekből van öröme. Tehát szükséges, hogy mindez megtörténjen, hogy a pénz elveszítse értékét, hogy mindenki megláthassa mibe fektettünk eddig, miért dolgoztunk eddig, és hogy amit megszereztünk, még a fizetés sem a miénk, sem semmi más, mert most, amit kap az ember, vissza is kell adja rögtön a rendszernek. S ha nem tud fizetni, elveszik azt, amije van. Ingatlan, autó, telek, kincsek, ékszerek stb. …mert kénytelen lesz megválni tőle az ember.

„Az olajat és bort ne bántsd!” …Isten szava, Krisztus szava nem változik, nem emelkedik az ára. Továbbra is ingyen van, kegyelemből, és még mindig elérhető”

A villany árának emelkedése: mi erre Jézus válasza?” Ti vagytok a világ világossága! Nektek kell világítani. Akiben nincs világosság a Lélekben, az sötétségben lesz. És kemény pénzeket fizet a mű világosságért.

A vízről: Aki issza az én szavamat, az nem fog megszomjazni. Jézus beszéde a víz, aminek az ára nem emelkedik. De, aki a művízre tekint, annak kemény pénzeket kell fizetnie, hogy legyen neki vize.

Gáz, fűtés, meleg: Ne legyünk langyosak. Tüzet hoztam a földre, és mennyire szeretném, ha már lángolna. Akiben a Krisztus tüze ég, az nem fog fázni, az fogja őt melegíteni. De aki a világtól várja a meleget, annak keményen meg kell fizetnie azért.

A korábbi felvételek itt hallgathatók:

www.kialtoszo.hu/audio

AGYI IMPLANTÁTUM A MAGYAR KATONÁK FEJÉBE

FELTÖRTÉK AZ ELMÉD

EGY KIS ANTILOP LEBUKTATJA A RENDSZERT

„A GYŐZTESEK NEM ADJÁK FEL SOHA”

A KERESZTÉNYSÉG BEJELENTETTE: NEM JÖN VISSZA JÉZUS

KIKET TUD ELNYOMNI A RENDSZER?

EL AKARNAK HALLGATTATNI