Kategóriák
Uncat

AGYI IMPLANTÁTUM A MAGYAR KATONÁK FEJÉBE

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
AGYI IMPLANTÁTUM A MAGYAR KATONÁK FEJÉBE
/

A háborúban agyi implantátumot alkalmaznak, ami megváltoztatja a katonák látását. Ez arra ösztönzi őket, hogy ellenségként tekintsenek embertársaikra, akik fejébe szintén be van ültetve az implantátum.

A valóságban természetesen ez nem egy fizikai implantátum, hanem az a programozás, amit a rendszer elvégez az emberek elméjén.

Fontos megértenünk, hogy automatikusan gyilkossá válik mindenki, aki elhiszi, hogy meg kell védenie magát, a családját, vagy a hazáját.

Mit szólsz, kivel szemben kell az embernek védekeznie?? Vajon nem egy másik olyan személlyel szemben, aki ugyanazt hiszi, amit ő: meg kell védenie saját magát, a családját és a hazáját?

Mit gondolsz, nem ugyanaz a program irányítja az orosz, az amerikai, és az ukrán katonákat, más-más nemzeti színekkel és körítéssel leplezve? Mindenki „csak” magát, „csak” a családját, „csak” a hazáját akarja megvédeni, és ezzel feljogosítja magát, hogy legyilkoljon másokat.

Ezt ne feledd!

Oroszországban nem oroszok élnek, hanem megtévesztett, hazugságban tartott emberek, akikben Isten lelke lakozik, és akik vakságuk miatt vezényszóra meghúzzák a ravaszt, és megölik azon embertársaikat, akiket a média ellenségnek nevez.

Ugyanez a helyzet Magyarországon is, ahol nem magyarok élnek, hanem megtévesztett, hazugságban tartott emberek, akikben bár Isten lelke lakozik, a média általi agykontrollnak köszönhetően ellenséget látnak embertársaikban.

A ma legnépszerűbb agyi implantátum a COVID. Azokat, akik nem veszik be az agyukba, nem hisznek benne, veszélyesnek kiáltja ki a rendszer. Azt mondja róluk, hogy, mint tünetmentes vírushordozók, megfertőzik társaikat, veszélyt jelentve az egész közösségre.

Minden a te beleegyezéseddel történik.

Mindenki önszántából fogadja el az agyi implantátumot, a hazugságokat a médiából a közoktatási és vallási intézményekből. Még az oltást is mindenki a saját beleegyezésével, és aláírásával veszi fel.

Tudnod kell, hogy csak a saját beleegyezéseddel vihetnek bele ebbe a most kibontakozó sátáni játszmába, a háborúba is.

Az emberek azáltal egyeznek bele abba, hogy beültessék az agyukba ezt a tudatmódosító implantátumot, hogy bár látják, hogy az összes emberi rendszer velejéig romlott, korrupt, és hazugságra épül, nem fordulnak Istenhez, az Ég és a Föld Teremtőjéhez látásért. Nem kérik Tőle, hogy megmutassa számukra a kiutat.

Mivel mindenkinek csak a saját beleegyezésével adhatja be a rendszer ezeket az implantátumokat, mindenki csak a saját döntéseiért lesz számonkérve az utolsó napon.

Amikor lejárt a földi életed, Isten nem azt fogja számonkérni, mit tett veled a kormány, a férjed, a feleséged, vagy a főnököd, hanem azt, hogy te hogyan döntöttél; ha pedig nem volt bölcsességed és bátorságod, hogy másképp dönts, miért nem fordultál Hozzá látásért, azok után, hogy Ő sokszor megkeresett, és felkínálta számodra a segítséget.

Amikor lejárt a földi életed, többé nem hibáztathatod sem a kormányt, sem mást a nem kívánt implantátumokért. Csak te leszel ott, és a te személyes döntéseid következményei, amelyeket meghoztál földi életedben.

Ezt mondja a Teremtő Isten:

„Kiálts hozzám és megfelelek, és nagy dolgokat mondok néked, és megfoghatatlanokat, a melyeket nem tudsz.” Jeremiás próféta könyve, 33. fejezet, 3. bekezdés.

https://kialtoszo.hu/feltortek-az-elmed/

FILM:

https://ok.ru/video/4181262207577