Kategóriák
Uncat

A TÖBBSÉGNEK VAN IGAZA?

Ha egy város-, illetve faluközösségben a polgárok 99 százaléka egyetért egy hazugságban, igazzá fog-e válni az a hazugság? Vagy pedig inkább az történik, hogy ítélet alá kerül a 99 százalék, mert az életet adó igazság helyett a nyomorúságot és halált hozó hazugságot választotta?

A legtöbben azt gondolják, hogy kizárt dolog, hogy annyi ember tévedjen. Így hát a többségnek van igaza. Viszont Isten szava szerint pontosan fordítva van. A többség mindig a széles utat választotta, amely a pusztulásba vezetett.

Akik azt gondolják, hogy nem történhet meg, hogy a hazugsághoz és a bűnhöz való ragaszkodás miatt egyszerre sok ember elvesszen, gondoljanak arra, mi történt nem is olyan rég Törökországban majd Marokkóban, vagy a bibliai időkben Szodomában és Gomorában, ahonnét csak három ember menekült meg. Nézzétek meg, mi történik, mi van készülőben az egész világban.

Az Úristen figyelmeztet, hogy a világi hatalmakkal paráználkodó vallások a széles úton, a veszedelem útján vezetik az embereket. Isten és Jézus nevében sötétségben és bűnben tartják őket. Ez az oka annak, hogy a legtöbb vallásos embert egyáltalán nem érdekli az Élő Isten szava. Sőt, folyamatosan lázad ellene. Ennek okáért sokakat hirtelen, felkészületlenül fog érni az ítélet, és rengetegen el fognak veszni.

Akinek kétségei vannak az itt leírtakkal kapcsolatosan, ne engemet kérdezzen, hanem alázza meg magát az Ég és a Föld Teremtője előtt, és Tőle kérjen látást a szemeire, amíg még megteheti, hogy elkerülhesse a közelgő ítéletet.

„Menjetek be a szoros kapun. Mert tágas az a kapu és széles az az út, a mely a veszedelemre visz, és sokan vannak, a kik azon járnak. Mert szoros az a kapu és keskeny az az út, a mely az életre visz, és kevesen vannak, a kik megtalálják azt.” Mt 7:13

https://is.gd/a4Bg2U