Kategóriák
Uncat

VAN-E REINKARNÁCIÓ?

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
VAN-E REINKARNÁCIÓ?
/

Ha senkit sem lehet beijeszteni Isten országába, miért beszélt Jézus a pokolról? Mi értelme volt annak, hogy számos alkalommal felhívja a figyelmünket arra, hogy létezik kárhozat.

Ha figyelembe vesszük, hogy a szabadulás és az üdvösség egyedüli útja az igazság és az Isten szeretete, eléggé úgy tűnik, hogy Jézus fölöslegesen emlegette a poklot és a gyehenna tüzét. Vagy lehetséges, hogy mi nem értettük meg a lényeget?

Isten tudta, hogy a reinkarnáció tana el fogja árasztani a világot. És nem ok nélkül mondta, hogy sok tanító jön majd, még Jézus nevében is, akik megpróbálják megtéveszteni, ha lehet, még a választottakat is.

Teljesen nyilvánvaló, hogy ha van reinkarnáció, Jézus hazudott, mert ő nem a reinkarnációról beszél, hanem arról, hogy miután meghal a test, az ítélet következik. Ekképp mindenki, aki hallja az Ő szavait választás elé van állítva. El kell döntenie, hogy ki hazudik, Jézus, vagy azok, akik a reinkarnáció tanát hirdetik. …merthogy nem hihetünk egyszerre egy tézisben és annak az ellenkezőjében is.

Nyilván, ha igazak azok a guruk, akik a reinkarnáció tanát hirdetik, Jézus volt a legnagyobb hazug, legnagyobb szélhámos a Földön. Viszont ő azt mondta, hogy a fát a gyümölcséről lehet megismerni. Mert a jó fa nem teremhet rossz gyümölcsöt, sem a rossz fa jó gyümölcsöt. Egy halott fa hogyan teremhetne gyógyulást a betegek számára, vigasztalást a kétségbeesettek számára, és életet a halottak számára?