Kategóriák
Uncat

VÁLTOZNI VAGY VÁLTOZTATNI

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
VÁLTOZNI VAGY VÁLTOZTATNI
/

Aki nem változni akar, hanem változtatni, gyilkol anélkül, hogy tudna róla. Aki megérti, hogy nem arra van szüksége, hogy megváltoztasson valamit, vagy valakit, hanem arra, hogy ő maga megváltozzon, de nem érti meg azt, hogy saját magát képtelen megváltoztatni, tévelyeg.

A legalattomosabb gyilkosok azok, akik saját magukat akarják megváltoztatni, akik el tudják hinni azt a képtelenséget, hogy a befőttes üveg meg tudja mosni a saját belsejét. Az ilyenek a saját lelküket pusztítják, miközben azt gondolják, hogy egy olyan spirituális fejlődésen mennek keresztül, amelyet nem érthetnek meg a ‘birkák’.

Ez az oldal nem azokért van, akik változtatni akarnak, hanem azokért, akik kívánnak megváltozni!

Többször szóltam, hogy teljesen rendben van, hogy valaki nem kíváncsi ezekre az üzenetekre, de ha azt látom, hogy arra használja ezt a felületet, hogy okoskodjon, és kötekedjen, teszek arról, hogy ezután ne lássa ennek az oldalnak a megosztásait.

Ez a világ és annak hálója bőségesen biztosít lehetőséget arra, hogy az ember megmaradjon abban a gondolkodásban, ami eddig is leuralta az ő életét. Vallási szervezet is bőven akad, ahol közösségi élményt lehet szerezni, ha valakinek az fontosabb, mint ezek a kijelentések.

Jézus az apostolok kedvéért sem változtatta meg a szavait, amelyeket Lélek által szólhatott. És ha Isten kegyelmes hozzám, én sem fogom megváltoztatni ezen üzenetek lényegi mondandóját, csak azért, hogy az fogyaszthatóbb legyen azok számára, akik nem látják, de nem is akarják meglátni, miben vannak, és eszük ágában sincs megváltozni a szívük és az elméjük megújulása által.

Aki azt várja, hogy a kialtoszo változzon az ő elképzelése szerint ahelyett, hogy arra vágyakozna, hogy Isten megváltsa őt attól a hiábavaló emberi gondolkodástól, amely megkötözi őt, annak egyáltalán nem javaslom, hogy ide látogasson, mert itt nem fogja megkapni, amit keres.

„Békességet hagyok néktek; az én békességemet adom néktek: nem úgy adom én néktek, a mint a világ adja.”

SZENTTÉ AVATTA MAGÁT FERENC PÁPA

PAPOK, AKIK SZEXOLÓGUSOK IS

ISTEN CELEBEK ÁLTAL FIGYELMEZTET

⚠ENERGIA KEZELÉSEK, AMELYEK AZ ŐRÜLETBE ÉS AZ ÖNGYILKOSSÁGBA KERGETNEK⚠

GYURCSÁNY 12 PONTJA BELÜLRŐL BOMLASZTJA A NEMZETET