Kategóriák
Uncat

VAKCINA = BIOLÓGIAI FEGYVER – Figyelmeztetés Zoltánnak

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
VAKCINA = BIOLÓGIAI FEGYVER - Figyelmeztetés Zoltánnak
/

Emlékeztető azok számára, akiket az Úristen személyesen is figyelmeztetett általam (telefonon, élőben, üzenetben).

„Szia Zoltán! Nem akarlak zavarni, de a Jóságos Isten ma hajnalban ismételten elém hozott álomban.

Ezért küldöm ezt a rövidke üzenetet és a hanganyagot, ami az éjszakai álom feldolgozása.

Mondtam már korábban, hogy az Úristen mostanában több személyt elém hozott álomban, akiket szerre meg is kerestem. Régi barátok, ismerősök, tanárok. Egyesekkel élőben is volt alkalmam beszélni.

Ezek nagyon komoly figyelmeztetések, és a szívem szakad meg, hogy sokan annyira el vannak foglalva a földi dolgokkal, és annyira fel van emésztve a lelkük a földiek, testiek és anyagiak által, hogy képtelenek meglátni, mi közeleg. és bele fognak esni a csapdába. Ha bármilyen kétséged van afelől, hogy ezt nem magamtól mondom, és tényleg a Jóságos Teremtő Isten adja e szavakat, nem kell mást tenned, mint alázattal megkérdezned Őt.

Azt mutatja az Úristen, hogy ami a COVID-ban volt, semmi ahhoz képest, ami most jön, és ami már a küszöbön van. Január elejétől nagyon fel fognak gyorsulni az események. Az emberek úgy fognak hullni, mint a legyek. Akik nem kérnek látást a Jóságos Istentől, nem fogják hallani az Ő figyelmeztetését. Ezért kénytelenek lesznek földi vezetők szavára hallgatni, vagy a saját értelmükre támaszkodni, és el fognak veszni. A legtöbben úgy veszik fel a fenevad bélyegét, hogy nem is fognak tudni róla, hogy felvették, mert ilyen téren tájékozatlanok. És a rendszer be fogja darálni őket.

Én ebben az üzenetben nem tudok mindent leírni, arra már tényleg nincs idő. De ha te keresed az igazságot, és ha gyermeki alázattal fohászkodsz, Isten neked is meg fog mutatni mindent, hogy meg tudd menteni az életed és a családod életét. Ugyanis ami most jön, borzalmasabb, mint ami a második világháború idején történt.

Zárszóként csak annyit, amit Jézus mondott. Aki keres, az talál. Aki kér látást, annak adatik. Az elején kellemetlen lehet a látás, mert az embernek fontos szembesülni a benne lévő mocsokkal is. És ez az, amitől mindenki irtózik, de az Úristen nem azért mutogatja meg ezeket, hogy kínozzon, hanem azért, hogy megszabadíthasson minket a bűnöktől, a múlt terhétől, hogy azáltal megélénküljön a hallásunk és a látásunk, hogy ne kelljen embereket kövessünk, mert elveszünk. Ez egy személyes és élő kapcsolat Teremtőnkkel, amely révén vezet és tanít minket. Nincs szükség semmilyen vallásra, emberi vezetésre, csak gyermeki alázatra, és őszinte fohászra. Ha ez megvan, Ő megnyitja szemeinket, és nem kell a tömeget kövessük a veszedelembe.

Úgy vedd ezeket a szavakat, hogy egyesek, akik korábban beleestek a csapdába, ha kaptak volna ilyen figyelmeztetést a COVID előtt, talán még mindig élhetnének. Sokak számára, akik ismételten bele fognak menni az oltakozásba, ez lesz az utolsó dózis, mert az oltás egy biológia fegyver. Tudom, hogy furcsán hangzik, de emberek sokasága az egészség nevében lett megbetegítve és megölve. Ez volt a népirtás eddig legkönnyebb és legolcsóbb módszere, ugyanis a legtöbben önként és jóhiszeműen szaladtak bele a golyóba. A puskaporos háborúhoz sok pénz kell. A pszichológiai és biológia fegyverekkel vívott háborúhoz pedig kevesebb. Hogyan történik a pszichológiai háború? A média és a 'tömegtájékoztatás' egyéb eszközei által, amit a Jelenések könyvében Jézus úgy nevez, hogy a fenevad szája, és a fenevad képe. A vallások és a szórakoztató ipar termékei révén.

Mit gondolsz, hogy történhetett, hogy a politikai vezetők, a 'tudományos' szaktekintélyek, a színészek, az énekesek, és más celebek, valamint a vallási vezetők mind ugyanazon véleményen voltak a COVID és a vakcinázás tekintetében? Nem gyanús ez egy kicsit? Annyi erővel akár meg is cserélhették volna őket, hogy a vallási vezetők tanácskozzanak a parlamentben, és a politikusok pedig prédikálják a féligazságokkal kevert hazugságot a gyülekezetekben, templomokban.

A látás és a hit a legnagyobb kincs ezekben az időkben. Noha ingyen van, akik nem kérik személyesen az Élő Istentől, nem fogják megkapni. Ezért embereket fognak követni, vagy pedig a saját értelmükre fognak támaszkodni, és el fognak veszni.

Ha kéred, megkapod. Ha magadért nem kérnéd, kérd a gyermekedért.

Kívánom, hogy ez alkalommal tudj nemet mondani a büszkeségedre, és igent a Jóságos Isten szavára, hogy tudj alázattal kérni tőle. Az Ő szeretete ölelgessen meg téged és kedves családodat, és óvjon meg a veszedelemben!

Mellékelek két felvételt. Az egyik arról szól, hogy mi is a fenevad bélyege, a második pedig az álombeli tanítás feldolgozása. Féltő baráti szeretettel,

Attila

FIGYELMEZTETÉS PÉTERNEK – A fenevad bélyegének jelentése

EMBEREK AZ ANTIKRISZTUS MENYEGZŐJÉRŐL

December 31. után szinte lehetetlen lesz az életet választani. A növekvő nyomás hatására az emberek pánikba esnek, és mindenki a testét akarja majd megmenteni. A látható veszedelem miatt, amely fenyegetettséget jelent a test számára, mindenki a láthatókat akarja majd menteni. Ezért még kevésbé fogják hallani a Lélek hangját.

Ezt mondja az Úristen. Aki meg akarja menteni az életét, elveszíti azt. Aki pedig elengedi az életét Jézus Krisztus szaváért, örökre megtarthatja azt. Mt 16:25

Ő tudta, milyen nagy a tétje a földi életnek, annak, hogy az emberek az Ő szava mellett döntsenek, ami megmentheti őket. Tudta, és elmondta, mi lesz velük, ha továbbra is saját magukban, emberi értelemben, és emberi erőben bíznak, földi vezetőket és 'jó barátokat' követnek.

Szinte könyörgött nekik, hogy ha másért nem, legalább az ő cselekedeteiért, az általa tett csodákért higgyenek az ő szavának, hogy megmenekülhessenek. Akik hittek neki, meg is menekültek, és már testben láthatták a mennyet, mint István. Azokat, akik nem hittek, bedarálta a rendszer, az emberek által létrehozott vallási és politikai rendszerek.

Éppen úgy, mint a COVID időszak alatt, amikor is a vallási és a politikai vezetők más elöljárókkal és hírességekkel karöltve egyetértettek abban, hogy a vakcina az egyedüli megoldás, és meggyőzték az embereket erről, akik közül a rossz döntés miatt rengetegen megbetegedtek és elvesztek.

Eközben sokan azok közül, akik az Élő Isten szavának hittek, még csak megfázási tüneteket sem produkáltak, nem teszteltettek, nem oltattak. Ahelyett arról beszéltek, hogy Jézus szava által ma is meg lehet gyógyulni, és oltalmat lehet nyerni mindenféle betegséggel, és emberek által létrehozott vírusokkal, mérgekkel szemben.

Egyesek, akik hallgatták a beszédüket, és örömmel fogadták, minden betegségből meggyógyultak. Mások pedig az oltás mellékhatásaiból kaptak gyógyulást annak bizonyságául, hogy amit hallhattak, élő igazság.

Ugyanez a történet fog ismétlődni újból, de sokkal erőteljesebben. Sokan, akik nem válaszolnak erre a hívó szóra, nem fordulnak személyesen Istenhez látásért, és a bűneik bocsánatáért, és nem ismerik meg Jézus beszédét, nem fogják hallani Isten figyelmeztetését. Ezért amikor jön a veszedelem, kénytelenek lesznek földi vezetőket követni, földi szeretteiknek hinni, vagy a saját értelmükben bízni, és el fognak veszni.

Számodra talán ez volt az utolsó figyelmeztetés, miszerint, aki Isten szava helyett emberek szavára fog hallgatni, el fog veszni.

Ezt mondja Jézus: „Én vagyok az út, az igazság és az élet. Senki sem mehet az Atyához, csak énáltalam.”

Ne emberekre, vallási, és politikai vezetőkre figyelj, ne 'a jó barátok' véleményére adj, és ne a saját értelmedre támaszkodj, mert elveszel.

Válaszd inkább az életet ma, amíg még megteheted. Te e szavak által a Mindenható Isten kegyelméből egy újabb (talán egy utolsó) hívást és esélyt kaptál az életre.

Ha megértetted, küld el ismerőseidnek ezt a figyelmeztetést, hogy mások is esélyt kapjanak a megmenekülésre és az életre.

„Ingyen kaptátok. Ingyen adjátok!” Mt 10.8

⚠️‼️ FIGYELMEZTETÉS ‼️⚠️

Ezt mondja az Úristen, az Ég és a Föld Teremtője:

Azok a férfiak, akik a 'maguk módján' szeretik feleségüket és gyermekeiket, és a 'maguk módján' tisztelik Istent, nemsokára el lesznek szakítva a családjuktól, és a legtöbben sosem fogják viszontlátni szeretteiket.

A torz nem tudja magáról, hogy torz, mert fokozatosan torzult el, és hozzászokott a torzuláshoz.

Azért mondja az Úristen, hogy Őt kérjük, hogy mutassa meg, mi van a szívünkben, mert a szívünkkel együtt a szemünk látása is eltorzult, és képtelen megítélni saját magát.

„Vizsgálj meg, Istenem, ismerd meg szívemet! Próbálj meg, és ismerd meg gondolataimat! Nézd meg, nem járok-e téves úton, és vezess az örökkévalóság útján!”

⚠️‼️ FIGYELMEZTETÉS ‼️⚠️

Mostantól, kb. 3.5 éven keresztül, egyre növekedni fog a nyomás az emberiségen. (Jel 14:19)

Az apokalipszis lovai hozzád is el fognak jönni:

Fehér ló – betegség, egészségi problémák, fájdalom. Vörös ló – veszekedés, háborúság, lelki békétlenség, depresszió. Fekete ló – nélkülözés, szegénység, éhínség. Sárga ló – halál.

Ha nem ismerted meg az igazságot, amit az Úristen kijelentett Jézus szavai által, nem fogod megérteni, mi történik körülötted. Ha nem születtél újjá, és nem hallod Teremtőd szavát, amikor jön a veszély, kénytelen leszel embereket, földi vezetőket követni, vagy a saját értelmedre támaszkodni. És elveszel.

A vallási és a spirituális vezetők, a politikusok, a tudományos szaktekintélyek, és a celebek, mivel ők maguk sem ismerték meg az igazságot, a feneketlen szakadék felé fogják terelni a tömeget, mint ahogy tették a COVID időszak alatt is. Az emberkövetés mindenkit a halálba visz!! (Jer 17:5, Mt 15:14, Jel 18:4)

Az Úristen megtartó szavának ismerete és ereje nélkül senki sem fogja túlélni a veszedelmet, amely hirtelen, és váratlanul fog jönni erre a nemzedékre. (1Thess 5:3)

Az értetlenség helytelen döntések sorozatát fogja eredményezni, ami még több problémához, és fájdalomhoz vezet. A média hazugságai és a tudatlanság hiábavaló küzdelmet, és félelemet fog szülni benned, ami miatt eltorzul, és kárba vész a lelked. (Lk 21:26)

A fenti sorok célja nem az, hogy rád olvassa a végzetet, hanem az, hogy arra ösztönözzön, hogy kérj látást a szemeidre Istentől, amíg megteheted, hogy megmenekülhess mind te, mind a te családod.

Ezt mondja Jézus. Kérjetek, és adatik néktek. Keressetek, és (meg-)találtok. A látás és az igazság ingyen van. Ajándék a Mindenható Istentől, az Ég és a Föld Teremtőjétől azok számára, akik személyesen Hozzá fordulnak. Nincs szükség semmilyen vallásra, emberi közbenjárókra, csak újjászületésre és személyes kapcsolatra Isten lelkével. (Jn 3)

Viszont, aki nem kéri, és nem keresi az Ő szavát, nem fogja megkapni a tisztánlátást, és el fog veszni az emberi gondolatok labirintusában, amely felemészti az ő lelkét.

Bizonyságot teszek az Ég és a Föld Teremtője előtt, hogy te a mai napon, e szavak által figyelmeztetve voltál, és döntöttél. Aki azt mondja, hogy nem döntött, az is döntött, hisz bár tudomást szerzett az igazságról, a megmenekülés egyetlen lehetőségéről, úgy határozott, hogy marad azon az úton, amin eddig is járt, ami a széles út, a tömegek útja, és amely a pusztulásba visz.

Azt mondja az apostol, hogy az igazság, a keresztről való beszéd, bolondság azok számára, akik elvesznek, viszont a szelídek és az alázatos szívűek számára Isten megtartó ereje.

Te mit gondolsz? Bolondság, amit a fentiekben olvastál, vagy az Úristen féltő figyelmeztetése?

Ezt mondja az Ég és a Föld Teremtője:

„Kiálts hozzám és megfelelek, és nagy dolgokat mondok néked, és megfoghatatlanokat, a melyeket nem tudsz.” Jer 33:3

A fenevad bélyegének jelentése:

https://is.gd/n5sgH6

Ebben a hangos üzenetben bővebben ki van fejtve, mi is a fenevad bélyege, és hogyan veszik azt fel az emberek magukra anélkül, hogy tudnák mit cselekednek.

FIGYELMEZTETÉS PÉTERNEK – A fenevad bélyegének jelentése

Minden újabb probléma egy emberi megoldásból születik. És minden emberi megoldás úgy jön létre, hogy a Teremtőnkbe vetett hitünket és bizalmukat lecseréljük az önhittségre és az önbizalomra. Az Ő szavát és tanácsát pedig emberek tanácsára, és a saját gondoltunkra.

Minél nagyobb az önbizalmunk, annál önteltebbek és önelégültebbek leszünk, ami még több emberi megoldást eredményez az istentelenség problémájára. A legtöbb embernél ez a folyamat addig ismétlődik, amíg teljesen eltorzul, felemészti magát a lélek. És ez maga a kárhozat.

És aki szomjúhozik, jőjjön el; és a ki akarja, vegye az élet vizét ingyen. Jel 22:17

Valaki pedig abból a vízből iszik, a melyet én adok néki, soha örökké meg nem szomjúhozik; hanem az a víz, a melyet én adok néki, örök életre buzgó víznek kútfeje lesz ő benne. Jn 4:14

http://kialtoszo.go.ro