Kategóriák
Uncat

ÜZENET A HATALOM EMBEREINEK ‼DURVA‼

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
ÜZENET A HATALOM EMBEREINEK ‼DURVA‼
/

⚠FIGYELMEZTETÉS⚠

Nagyon durva képeket kaphattam a hatalom működéséről. 

‼A gyermeteg szívűek, akik nem ismerték meg az emberi gonoszság mélységeit, ne hallgassák meg ezt a felvételt‼ Helyette őrizzék, és tartsák meg azt, ami náluk van, és megmenekülnek. (Jelenések 2:24) 

Akik annak ellenére, hogy súlyos bűnöket követtek el, úgy döntenek, hogy elkerülik a szembesülés lehetőségét, menthetetlenül el fognak veszni. (Jelenések 19:11-21)

Mert nincs oly titok, mely nyilvánvalóvá ne lenne; és nincs oly elrejtett dolog, mely ki ne tudódnék, és világosságra ne jönne. Lukács 8:17

Azok számára, akik nem hiszik, hogy ezek a képek az Ég és a Föld Teremtőjétől, Jézus Krisztus Atyjától vannak, azt javaslom, hogy olvassák el Mózes 5. könyvének 28. fejezetét, amely leírja az áldást, amelyben részesülnek azok, akik ragaszkodnak Isten szavához, és az átkot, ami azokon van, akik lecserélik az Ő szavát emberek követésére. Ismerjétek meg Jézus szavait a végidőkről, és fohászkodjatok az Úristenhez, hogy megérthessétek, mert hamarosan lejár az idő. (Máté 24. fejezet, Jelenések könyve)