Kategóriák
Uncat

PARFÜM

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
PARFÜM
/

Hogy van az, hogy a gyermekek parfüm nélkül is illatosak, a felnőttek pedig a legerősebb illatosító szerekkel sem tudják elrejteni a bűzüket?

A templom előtt mentem el, és beleütköztem az emberek mesterségesen generált jó illatába. Az elején egy kis megvetést éreztem, de Atyám megdorgált, és figyelmeztetett. A szívem összeszorult, mert azt mutatta a Lélek, hogy ezek az emberek már nem sokáig fogják tudni elrejteni a lelkük valódi szagát.

Drága gyermekek! Az izzadságszag kellemetlen, de ha megértjük, hogy az a lelkünk állapotát tükrözi, még a saját lelkünkből kiáramló bűzért is hálát adunk a Teremtőnknek, mert segített meglátni, mennyire be van mocskolódva a lelkünk.

Jól értetted! A testünk szaga = a lelkünk szagával. Aki ezt megérti, eldöntheti, hogy egy mesterséges illatosító szerrel elrejti az ő lelkének valódi szagát, vagy pedig gyermeki alázattal kéri a Magasságos Istent, hogy fürössze meg őt, és árassza rá a menny illatát.

Vannak, akik most még gy kevés ideig büdösek, de odaát illatosak lesznek örökre. És vannak, akik most még egy kevés ideig illatosak, de odaát bűzösek lesznek örökre.

„Hála pedig az Istennek, a ki mindenkor diadalra vezet minket a Krisztusban, és az ő ismeretének illatját minden helyen megjelenti mi általunk.

Mert Krisztus jó illatja vagyunk Istennek, mind az üdvözülők, mind az elkárhozók között;

Ezeknek halál illatja halálra; amazoknak pedig élet illatja életre.”

ENTERTAIN

KOVÁCS MAGYAR ANDRÁS LELEPLEZÉSE

JÓGA JÉZUSSAL

BEAVATÁS AZ OKKULTIZMUSBA SZÉKELYFÖLDÖN (2023 június 1-én)

ISTEN MEGMUTATTA, KIK PUSZTÍTJÁK A TERMÉSZETET

SZIMULÁCIÓ