Kategóriák
Uncat

NINCS OLYAN TITOK, AMI KI NE DERÜLNE

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
NINCS OLYAN TITOK, AMI KI NE DERÜLNE
/

Nem az a legnagyobb baj, hogy valakik akarunk lenni, hanem az, hogy egy hazug, életellenes értékrend szerint akarunk lenni valakik. …és a valakiségünk megtartása érdekében sötét titkokat halmozunk, és rejtünk, amelyek belülről gyilkolnak minket, és amelyek révén teljesen kiszolgáltatjuk magunkat a halál angyalának.

Az életellenes dolgokkal az a legnagyobb baj, hogy szeretnek szívünk legmélyén rejtőzködni, és a felszín alatt végzik a pusztítást. Mindannyian félünk attól, hogy az akaratunk ellenére a felszínre jöhetnek a rejtett dolgaink. Nem akarjuk megérteni, hogy épp ez a legjobb dolog, ami velünk történhet, mert ami a felszínre jött, az már nem pusztíthat odabenn.

Nem Istennek teszünk szívességet azáltal, hogy őszintén megvalljuk, mi lakozik bennünk, hanem saját magunknak. A vallásos lelkület úgy állítja be Istent, mint egy szadistát, aki örömét leli a mi szégyenünkben. A valóságban pedig Ő az, aki el tudja venni tőlünk a mérgező szégyent, megszabadítva minket sötét titkaink kötelékeiből.

„…azután a kívánság megfoganván, bűnt szűl; a bűn pedig teljességre jutván halált nemz.”

A korábbi felvételek itt hallgathatók: www.kialtoszo.hu/audio

ÍGY ÖLI MEG A MOZGÁSHIÁNY AZ EMBEREKET

A VÍZ VÉRRÉ VÁLTOZTATÁSA (történik)

A VÁLTOZÁS ELKEZDŐDÖTT

AGYI IMPLANTÁTUM A MAGYAR KATONÁK FEJÉBE