Kategóriák
Minden

MIÉRT VESZÉLYESEBB AZ OLTÁS, MINT A VÍRUS? – egyszerű logikával

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
MIÉRT VESZÉLYESEBB AZ OLTÁS, MINT A VÍRUS? - egyszerű logikával
/

Az oltóanyag épp úgy, mint a vírus, egy információ, egy üzenet. Mint minden információ, és minden üzenet, az oltóanyag információja is lehet igaz, és hamis. Amennyiben igaz egy információ, nem okozhat betegséget, fájdalmat, halált. Ámde ezt a vakcináról nem mondhatjuk el.
A valóság azt igazolja, hogy az oltás épp úgy megbetegítheti, és megölheti az embert, mint a vírus. A különbség csak az, hogy az oltással ellentétben a vírus nem mondja magáról, hogy ő azért jött, hogy meggyógyítson…
Ez a hangfelvétel sajnos egy nagyon szomorú történettel kezdődik. De bízunk abban, hogy akik hallják, esélyt kapnak általa arra, hogy helyesen döntsenek, olyan információt engedjenek be a sejtjeikbe, amely nem a halálba, hanem az életre viszi őket.Ha megérthetted ezt az üzenetet, töltsd le, és küldd el ismerőseidnek, hogy minél többen megérthessék, miért veszélyesebb a vakcina, mint a vírus.

Forrás: Beszélő Kövek

Ha megérthetted, töltsd le ezt a felvételt, és küldd el ismerőseidnek, hogy minél több emberhez eljusson ez az információ.

LETÖLTÉS