Kategóriák
Uncat

MIÉRT NEM TUDSZ VÉGRE MEGBOCSÁJTANI ÖNMAGADNAK? – röviden

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
MIÉRT NEM TUDSZ VÉGRE MEGBOCSÁJTANI ÖNMAGADNAK? - röviden
/

Kérdés: Ha fölöslegessé tesszük Istent, Ő fölöslegessé tesz-e bennünket? Jézus és a próféták szavai szerint az Ő legfontosabb szerepe a mi életünkben az, hogy megbocsásson nekünk, és a szava által megtisztítson a bűneinktől. Viszont ma már mindenki meg akar bocsátani önmagának, mert ha magunknak megbocsáthatunk, nincs szükség az Ő szavára, kikerülhetjük azt. …és ha mindenki megbocsát önmagának, már nincs is szükség Istenre, aki nemcsak megbocsátani képes, hanem arra is, hogy megtisztítson bűneinktől, és felfedje az igazságot előttünk, hogy teljes legyen a mi örömünk, és békében legyen a szívünk.

Te kinek a megbocsátását választod? A saját magadnak való megbocsátást, holott talán még azt sem látod, hogy mit lenne fontos megbocsátanod magadnak, vagy az Élő Isten megbocsátását, ami valóságos, agykontroll-mentes szabadságot adhat a lelkednek?

Válasz a kérdésre: Isten nem tesz fölöslegessé minket. Mi magunk tesszük fölöslegessé saját magunkat ebben a teremtésben azáltal, hogy azt hisszük, meg tudunk bocsátani magunknak, és kivetjük az Ég és a Föld Teremtőjét az életünkből.

Isten könyörüljön rajtunk!