Kategóriák
Uncat

MI A KÜLÖNBSÉG A FÉNY ÉS A VILÁGOSSÁG KÖZÖTT?

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
MI A KÜLÖNBSÉG A FÉNY ÉS A VILÁGOSSÁG KÖZÖTT?
/

Látszólag rokonértelmű fogalmak, de a lényeget illetően ég és föld a különbség a kettő között. Mit valójában a fény, és mi a világosság?

NEM ELÉG NEKEM ISTEN KEGYELME

MIÉRT A FÁJDALOM ÉS AZ ELMÚLÁS KÉPEI JÖNNEK SZEMBE VELED?

AZT AKARJÁK ELHITETNI, HOGY NINCS ÉRTELME BESZÉLNI

GYILKOS TELEFONOK

KINEK ADOD A HATALMAD?

https://szabadulas.github.io/a-tuzzel-jatszunk/

AZT AKARJÁK ELHITETNI, HOGY NINCS ÉRTELME BESZÉLNI

MIÉRT A FÁJDALOM ÉS AZ ELMÚLÁS KÉPEI JÖNNEK SZEMBE VELED?

Ezért gondolkodsz úgy, ahogy gondolkodsz:

Amikor a külső, emberek által előállított képekre figyelünk, figyelmen kívül hagyjuk a belső, Lélek által adott képeket. Eközben a külső képek manipulálnak, formálják az életünket, alakítják az értékítéletünket. Benne tartanak a tér és az idő fogságában.

Míg a belső képek, amelyeket Isten ad nekünk, táplálnak, életet adnak nekünk, a külső, emberek által előállított képek elszívják tőlünk az Istentől kapott életerőt. Azt az életerőt, és életidőt, amit arra kaptunk, hogy vissza találjunk Őhozzá, az Ő „házába”.

A modern társadalomban szinte minden, amit a szemeinkkel látunk, az emberek életerejéből van előállítva. Abból az életerőből, amelyet azáltal kapunk, hogy a belső, Istentől kapott képekre figyelünk.

Amikor az ember a külső képekre figyel, azokkal azonosul anélkül, hogy tudatosulna benne ez a folyamat. Azonban a külső, emberek által előállított képek, nem élők, hanem halottak, élősködők. Ahogy Jézus mondja, gyilkos és rabló, hisz az emberek életerejéből és idejéből vannak létrehozva, és fenntartva az emberek elkápráztatása céljából, hogy ők továbbra is a külső, halott képekre figyeljenek, azzal azonosítsák magukat a belső, Isten által vetített képek helyett. Ekképp elvesznek, mert Isten nem adja az életerőt az emberek által létrehozott hamis képekre, mert azok folyton konfliktusokat szülnek, gyilkolást eredményeznek.

Ezért, akik annak ellenére, hogy hallják az Ő hívását, továbbra is a külső, kívülről bevetített halott képekre figyelnek, önként kiszolgáltatják az életük idejét és az életük erejét a halott képeknek, és élettelenné válnak. Elveszítik kapcsolatukat az Isten lelkével, és a megmaradt életidejüket és életerejüket önként odaadják a külső képeknek, a televízió és a telefonok képernyőinek a fenevad képének, és elvesznek.

Jelenések könyve 19:20

A LEGFONTOSABB DOLOG, AMIT EGY EMBER KÉRHET ISTENTŐL