Kategóriák
Uncat

LESZ-E ATOMHÁBORÚ? MIT MOND A BIBLIA?

Az olyan kifejezések, mint az atombomba, vagy atomháború természetesen nem szerepelnek a Bibliában, mert ezek a fogalmak akkor még nem is léteztek. Nyilván olyan szavak sem szerepelnek a Bibliában, mint média és sajtó. Mégis, aki megérthette a Jelenések könyvét, tudja, hogy Isten beszél ezekről a dolgokról, amikor a fenevad képét és a fenevad száját említi. (Erről bővebben: https://is.gd/n5sgH6 )

Most pedig elmondanék egy érdekességet, amiről én sem tudtam mostanig. A Jelenések könyvének 8. részében, a 11. bekezdésben szerepel egy olyan szó, hogy üröm, aminek helyén egyes ukrán fordításokban az a szó áll, hogy Чорнобиль, magyarul Csernobil.
„A harmadik angyal is trombitált, és leesék az égről egy nagy csillag, égve, mint egy fáklya, és esék a folyóvizeknek harmadrészére, és a vizek forrásaira; A csillagnak neve pedig üröm: változék azért a folyóvizek harmadrésze ürömmé; és sok ember meghala a vizektől, mivel keserűkké lőnek.” Jel 8:10-11

Mint korábban is mondhattam, eddig is volt már apokalipszis, most is van, és ezután is lesz. Azokon a helyeken, ahol atombomba, vagy atomreaktor robbant, az embereknek a szó legszorosabb értelmében is meg kellett élniük azt, ami le van írva a Jelenések könyvében. Ezzel párhuzamosan, függetlenül attól, hogy közelebbről lesz-e egy világméretű atomháború vagy sem, a személyes apokalipszist senki sem kerülheti el. Eddig sem kerülhette el senki, most sem kerülheti el senki, és ezután sem fogja tudni senki sem elkerülni.
(Bővebben az apokalipszis jelentéséről: https://is.gd/jGTDVo )
Az atomháborúval kapcsolatosan három dolog teljesen biztos:
Az egyik az, hogy a szőnyeg alá sepert, és meg nem vallott bűnök miatt, előbb vagy utóbb minden házban, és minden ember életében robbanni fog az atombomba, ami után többé semmi sem lesz a régi.
A második dolog az, hogy aki bent nem vívja meg ezt a háborút, annak kint, azaz fizikai síkon kell megvívnia azt, ami elviselhetetlen testi és lelki kínokat von maga után, főképp azok számára, akik egész életükben elutasították Isten figyelmeztetéseit.
A harmadik dolog pedig az, hogy a belső háborút, főleg ebben a modern világban, Jézus Krisztus szavai, és Isten oltalmazó kegyelme nélkül lehetetlen megvívni.

A kérdés tehát nem az, hogy lesz-e atomháború, vagy sem, hanem sokkal inkább az, hogy amikor az kitör akár világi, akár nemzeti, akár egyéni szinten, te fel leszel-e készülve arra, vagy sem.

(A külső és belső harcokról: https://is.gd/iS4sok )