Kategóriák
Uncat

JÓ EMBER VAGY!

Az a legnagyobb ellenséged, aki elhiteti veled, hogy jó ember vagy. Az emberek sötétségben tartásához nincs is másra szükség, mint elhitetni velük, hogy jók, és meggyőzni őket arról, hogy nekik is kötelességük elhitetni embertársaikkal, hogy jók.
Viszont annak ellenére, hogy mindenki jó, a bajok szemmel láthatóan egyre csak szaporodnak a világban.
Mivelhogy mi idelenn megegyeztünk egymással, hogy mindannyian jók vagyunk, ha baj van, gyorsan ki kell találnunk egy külső ellenséget, akit szintén közös megegyezés szerint megvádolhatunk. Így jönnek létre a vírusok, meg az összes többi súlyos kórokozó, amelyeket csak közös összefogással győzhetünk le. A közös összefogás pedig benne tart mindenkit az emberkövetésben, és azáltal ebben a velejéig romlott, materialista sátáni rendszerben. És senki sem veszi észre, hogy a sok jó ember valójában a saját Teremtője ellen fogott össze, azáltal elszakítva magát tőle, és az Ő ajándékától, az élettől.. „A föld királyai felkerekednek és a fejedelmek együtt tanácskoznak az Úr ellen és az ő felkentje ellen.” Zsolt 2:2

Ha meg szeretnéd tudni, ki a legnagyobb valódi ellenséged, nézd meg, ki akarja a legjobban elhitetni veled, hogy jó ember vagy. Ha pedig kíváncsi vagy, hogy milyen is vagy valójában, fohászkodj a Mindenható Istenhez, az Ég és a Föld Teremtőjéhez, hogy nyissa meg a szemeidet, amíg nem késő. Talán megmenekül a lelked.