Kategóriák
Uncat

ÍGY ÉPÜL A VILÁGDIKTATÚRA

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
ÍGY ÉPÜL A VILÁGDIKTATÚRA
/

Mit gondoltok, milyen erőforrásokból épül a világdiktatúra?

A rendszer, ha már nem kap elég figyelmet és azáltal támogatást az emberektől, megtámadtatja magát. Ha az ember bele megy a provokációba, automatikusan a rendszer eszközeivel kezd harcolni a rendszer ellen. Így semmi esélye sincs arra, hogy nyerjen vele szemben. 

Most világszerte ez a provokáció történik minden szinten. 

Újabban a média, amit Jézus úgy nevez, hogy a Fenevad képe, elővesz létező problémákat, és felfújja azokat, mint pl. az iskolai gúnyolódás. Ezáltal arra provokálja az embereket, hogy törvényt hozzanak rá, és emberi módszerekkel próbálják megoldani a bajt. Pedig Isten nem azt mondja, hogy oldjuk meg ezeket a problémákat, hanem hogy forduljunk hozzá, mert Ő már megoldotta azokat mindenki számára, akik nem emberekben, és nem a saját értelmükben bíznak, hanem az Ő szavában és az Ő erejében. 

Viszont mivelhogy mi akarjuk megoldani ezeket a mesterségesen létrehozott, és felfújt problémákat, egyre több törvényt hozunk létre, azáltal erősítve azt az elbukott bábeli rendszert, amelyből mindenki menekülne. Ennek következménye, hogy mindenkii gyűlöl mindenkit, mindenki jobban tudja, mint más, és mindenki törvénykezik másokkal. És épp ez a célja annak, amit úgy nevezünk, hogy ördög, vagy Sátán, mert ő épp azáltal tud benne tartani minket a rendszerben, hogy eléri azt, hogy mi akarjuk megoldani a problémákat, és harcba szálljunk vele. 

Viszont az ő eszközeivel mi nem győzhetünk vele szemben, csak azzal az eszközzel, amit Isten megmutatott Jézus által. 

Érzelgés + propaganda.. Ezzel a kettővel viszi bele az embereket a táncba, abba a harcba, amelyből egyetlen emberi lélek sem jöhet ki győztesként, csak ő. 

A rendszernek, ha támadjuk is, épp annyira jó, mint amikor támogatjuk. Számára a kettő ugyanaz. Csupán egyetlen módon lehet harcot nyerni ellene. Ha figyelmen kívül hagyjuk őt. Ezt pedig Isten nélkül az ember nem tudja megtenni, mert, amikor ébren van, akarva-akaratlanul mindig rá irányítja a figyelmét valamire. És aki nem az igazságra irányítja figyelmét, a rendszer hazugságaira, provokációira irányítja, azáltal támogatva azt. 

Tehát az egyedüli megoldás az, ha a figyelmünk az igazságra van irányítva. Arra a személyre, aki a tengeren járt, és aki nem süllyedt el a népek tengerében. 

Az emberek által létrehozott rendszer legfőbb célja az, hogy ne arra a hírre figyeljünk, amit Isten mond nekünk Jézus szavai által, hanem bármi másra, mert minden, ami nem az Ő szavából való, a rendszerben tart bennünket. Főképp akkor, ha harcolunk ellene. 

Ezt mondja Jézus azoknak, akik az Ő szavában hisznek. Akik megcselekszik az én beszédemet, megismerik az igazságot, és az igazság szabadokká teszi őket. (Jn 8:31) 

Az ég és a föld elmúlnak, de az én beszédeim semmiképp el nem múlnak. 

https://kialtoszo.hu/hiedelmek-amelyek-a-mokuskerekben-tartanak/

https://kialtoszo.hu/iskolai-bantalmazas-es-bullying/

https://kialtoszo.hu/illembol-a-pokolba/