Kategóriák
Minden

GONDOLATRENDŐRSÉG

– A legtöbb embernek már nincsenek sem igaz, sem saját gondolatai. A tömegembernek csak sajátnak hitt gondolatai vannak, amelyeket a közösségi média eszközein keresztül belop az ő elméjébe az egészségügyi világszervezet által képviselt földi hatalom.

– Rövid időn belül a maradék igazságot a világmédia lépésről lépésre hazugságra fogja cserélni minden facebook- és youtubelakó számára. És teszi ezt úgy, hogy közben mindenki azt fogja hinni, hogy neki igaza van, és ő látja jól a dolgokat.

– Sajnos az van, hogy gyarlóságunkból kifolyólag a legtöbben inkább szenvedünk hazugságaink és bűneink következményeképp, minthogy belássuk, hogy a sajátnak vélt igazságunk helyett Annak az igazára lenne szükségünk, aki az életet megteremtette a Földön. Viszont a szelídek és az alázatos szívűek számára továbbra is van esély. Te szelíd vagy és alázatos szívű?

Ha törölnék a www.facebook.com/kialtoszo.hu facebook oldalt, illetve a www.youtube.com/kialtoszo csatornát, a hangfelvételek a www.kialtoszo.hu oldalon továbbra is elérhetőek lesznek. Attila

 

Powered by RedCircle

KORÁBBI FELVÉTELEK HALLGATÁSA:

[fwdrap preset_id=”sotet” playlist_id=”KÖZELI” start_playlist_id=”REDCIRCLE” start_track_id=””]