Kategóriák
Uncat

FIGYELMEZTETÉS CSILLÁNAK – LEJÁRT AZ IDŐ

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
FIGYELMEZTETÉS CSILLÁNAK - LEJÁRT AZ IDŐ
/

Ha valakit eléd hoz az Úristen, és arra indít, hogy figyelmeztesd őt, mit teszel? Engedsz az elmédnek, amely azt mondja, hogy nincs értelme, bolondnak fog gondolni, azt hiszi, szektás lettél? Vagy pedig engedsz annak a szónak, amely annak idején téged is megszólított, figyelmeztetett, hogy el ne vessz?

Mi fontosabb, az hogy mit fognak gondolni rólad, ha besz-élsz? Vagy pedig az, hogy az illető személy megmeneküljön, még akkor is, ha az első reakciója az lesz, hogy meg vagy zakkanva?

Kedves Tamás!

A nyáron telefonon elmondhattam önnek, milyen állapotban vagyok.

Ugye, nem mertem vezetni, sőt még azt sem tudtam elképzelni, hogy úgy üljek autóba, hogy más vezessen…

Ezért sem voltam orvosnál. Hogy kerek legyen a kép, elmondom az előzményeket, és azt, ami utána következett.

Nagyjából két éve azt mondtam, vissza adom a szabad akaratomat annak, aki adta, a Teremtőmnek, mert én csak hülyeségeket tudtam vele csinálni…

Akkor még az volt a gondom, hogy az esti sörözést próbáltam abbahagyni, amit feszültség levezetésnek gondoltam először, majd 3 évig kínlódtam, hogy megszabaduljak tőle, és nem sikerült.

Ezt kértem először, mert ugye gyilkolásztam a környezetem lelkét, és nem tudtam megoldani.

Magyarul, Istenhez fordultam, SZEMÉLYESEN, nem valláshoz.

Júniusban kaptam egy álmot, amit nagyon ritkán kaptam előtte, vagy nem emlékeztem rá reggel.

Az álom rövid, és tömör volt: 4 hétre börtönbe kell vonuljak. Hogy hová, mikor, miért, nem tudtam.

Majd később, még egyet: újra kell tanuljak járni… Ezen sokat gondolkodtam, mert egy babánál azt mondjuk a helyesírás szerint, hogy megtanul járni, nem újra…

És végül július 10.-én a születésnapomon egy erős figyelmeztetést, már nem tudom honnan, de azóta sem felejtem:

Eddig, és ne tovább!

Ekkor álltam le, augusztus 1.-ig nem mertem elindítani sem az autót. Utólag hálás vagyok, mert volt időm a teremtőm dolgaival foglalkozni, olyan emberek bizonyságait hallgatni a youtubon, akik már túl vannak azon, amin én elkezdtem járni.

A sör elment egyik napról a másikra, és ezt azért tudom, hogy nem én tettem, mert az emléke is elment, mindenféle elvonási tünet nélkül,

Mivel a teremtő másképp nem tudott megállítani, hát így állított meg. Hála neki, mert hallgattam olyanokat, akik autó balesetet csináltak, egy hónapig a gyerekeiket sem ismerték fel a kórházban…

Utána észhez tértek, és hálásak voltak.

Az egy hónap börtön tehát megvolt. Az újra tanulni járni az nemcsak azzal kezdődött, hogy augusztus elején elindítottam az autót, két napig csak az udvarban, meg az utcában mertem vezetni, később Földvárra tankolni már el tudtam menni, ha valaki volt mellettem az autóban.

Utána rájöttem, a fejembe levő gondolatokat is ki kell cserélni, amit ugye én megint nem tudok megtenni, ehhez kevés vagyok. Ez is napról napra történik. Hozzátartozik az újra kell tanulni járáshoz…

Atyánk, aki az ön teremtője is, nem úgy működik, hogy kérem, hogy valamitől gyógyuljak meg, hogy aztán visszamehessek oda, és azt csináljam, ami ugye a betegséghez vezetett. Nem futhatok vissza mint a kutya, hogy felnyaljam a régi hányásomat.

Aztán szépen mutogatta, mutogatja, hogy az a „néhány” függőségem, amitól szeretnék megszabadulni, cigi, kávé, meg ilyenek, hát nemcsak ennyi van, itt szorozni kell, pénz, munka, stb. stb.

Persze, minden este, a többiek elmondásait hallgattam, hallgatom, kit, hogyan szedett ki, akár a megvakulásból, akár leukémiából, de nem is ez a lényeg.

Miért is akarunk meggyógyulni?

Ez egy hosszabb út, beszélgetés, de azóta kezdtek olyan „érdekes” dolgok történni, hogy csak lesek.

Még vannak gondok a vezetéssel, az ego nehezen akarja elengedni az irányítást, de például nyáron volt egy talán 2 hét, amikor olyan sűrű vizelési kényszerem volt, hogy amikor felálltam a wc-ről, már szinte kellett volna üljek vissza, holott csak az inger volt, már én szégyelltem a család előtt, hogy 5 percenként járok wc-re, holott szinte nem jött semmi.

A tv-ben látott reklámok szerint, ugye az ugrott be, hogy prosztata, urológus 50 felett, prostamol uno, rák, meg ilyenek, helyette mit tettem?

Egyik reggel az autóba ülve körülnéztem, mi az ami nem oda való. Volt elöl kis gipsz angyalka, szerencse malac, fogtam kidobtam, egy papírra ráírtam: Isten tudja, azt tettem jól látható helyre.

Most is ott van, valahányszor ránézek, tudom, ő tudja, ha akarja, elveszi, ha nem, akkor ennyi volt.

Már nem emlékszem, pár napra rá, épp Egy videót, hanganyagot hallgattam este, belinkelem, és egyszer csak éreztem, hogy nincs az a feszültség a hólyagomnál, vagy hol. Azóta sincs, elment, olyan, mint régen. Ez a János Evangéliuma 3. rész, akitől hallgatni szoktam, és meg is értettem.

A többit most nem írom, mert nagyon hosszú lenne, mivel mindig jegyzetelek, megvan minden, ami azóta történt, hogy az Élő Istenhez fordultam. A nyáron kivont a forgalomból, kivitt a pusztába, hogy tanítani tudjon, én magamtól nem tudtam megállni. Azt hiszem, önnél is ilyen lehet.

Én akkor reccsentem meg, amikor felnőttek a gyerekek, és nem találtam értelmes új célt, ön ugye friss nyugdíjas, és kellene valami igazán fontos.

Lehet, ezért lett kivonva a forgalomból egy kis időre, kérdés, mivel tölti ezt az időt.

Kérdezze meg, ott az ágyában, nem kell sehová menni, Isten, ha létezel, mutasd meg, mit szeretnél ezzel mondani, tanítani?

Nincs szándékomban semmiféle térítést folytatni, a világ számára ez ugye bolondság, ha azt vesszük, akár azt is kockáztatom, hogy azt mondja, ez dilis, erre nem bízom a munkát…

Azért írtam mindezt, mert megértettem, ha ezt tudom, de elhallgatom, a végelszámolásnál rajtam lesz számon kérve… Viszont elmondtam, így nem mondhatja, hogy nem tudott róla, azt kezd ezzel, amit akar, de az már nem rajtam lesz számon kérve. Tulajdonképpen, magamért írtam mindezt.

Én megtaláltam az új célt, aminek van értelme, sőt, csak ennek van értelme.

Kívánom, hogy ön is találja meg.

Mihamarabbi gyógyulást kÍvánok!

Sándor

December 31. után szinte lehetetlen lesz az életet választani. A növekvő nyomás hatására az emberek pánikba esnek, és mindenki a testét akarja majd megmenteni. A látható veszedelem miatt, amely fenyegetettséget jelent a test számára, mindenki a láthatókat akarja majd menteni. Ezért még kevésbé fogják hallani a Lélek hangját.

Ezt mondja az Úristen. Aki meg akarja menteni az életét, elveszíti azt. Aki pedig elengedi az életét Jézus Krisztus szaváért, örökre megtarthatja azt. Mt 16:25

Ő tudta, milyen nagy a tétje a földi életnek, annak, hogy az emberek az Ő szava mellett döntsenek, ami megmentheti őket. Tudta, és elmondta, mi lesz velük, ha továbbra is saját magukban, emberi értelemben, és emberi erőben bíznak, földi vezetőket és 'jó barátokat' követnek.

Szinte könyörgött nekik, hogy ha másért nem, legalább az ő cselekedeteiért, az általa tett csodákért higgyenek az ő szavának, hogy megmenekülhessenek. Akik hittek neki, meg is menekültek, és már testben láthatták a mennyet, mint István. Azokat, akik nem hittek, bedarálta a rendszer, az emberek által létrehozott vallási és politikai rendszerek.

Éppen úgy, mint a COVID időszak alatt, amikor is a vallási és a politikai vezetők más elöljárókkal és hírességekkel karöltve egyetértettek abban, hogy a vakcina az egyedüli megoldás, és meggyőzték az embereket erről, akik közül a rossz döntés miatt rengetegen megbetegedtek és elvesztek.

Eközben sokan azok közül, akik az Élő Isten szavának hittek, még csak megfázási tüneteket sem produkáltak, nem teszteltettek, nem oltattak. Ahelyett arról beszéltek, hogy Jézus szava által ma is meg lehet gyógyulni, és oltalmat lehet nyerni mindenféle betegséggel, és emberek által létrehozott vírusokkal, mérgekkel szemben.

Egyesek, akik hallgatták a beszédüket, és örömmel fogadták, minden betegségből meggyógyultak. Mások pedig az oltás mellékhatásaiból kaptak gyógyulást annak bizonyságául, hogy amit hallhattak, élő igazság.

Ugyanez a történet fog ismétlődni újból, de sokkal erőteljesebben. Sokan, akik nem válaszolnak erre a hívó szóra, nem fordulnak személyesen Istenhez látásért, és a bűneik bocsánatáért, és nem ismerik meg Jézus beszédét, nem fogják hallani Isten figyelmeztetését. Ezért amikor jön a veszedelem, kénytelenek lesznek földi vezetőket követni, földi szeretteiknek hinni, vagy a saját értelmükben bízni, és el fognak veszni.

Számodra talán ez volt az utolsó figyelmeztetés, miszerint, aki Isten szava helyett emberek szavára fog hallgatni, el fog veszni.

Ezt mondja Jézus: „Én vagyok az út, az igazság és az élet. Senki sem mehet az Atyához, csak énáltalam.”

Ne emberekre, vallási, és politikai vezetőkre figyelj, ne 'a jó barátok' véleményére adj, és ne a saját értelmedre támaszkodj, mert elveszel.

Válaszd inkább az életet ma, amíg még megteheted. Te e szavak által a Mindenható Isten kegyelméből egy újabb (talán egy utolsó) hívást és esélyt kaptál az életre.

Ha megértetted, küld el ismerőseidnek ezt a figyelmeztetést, hogy mások is esélyt kapjanak a megmenekülésre és az életre.

„Ingyen kaptátok. Ingyen adjátok!” Mt 10.8

⚠️‼️ FIGYELMEZTETÉS ‼️⚠️

Ezt mondja az Úristen, az Ég és a Föld Teremtője:

Azok a férfiak, akik a 'maguk módján' szeretik feleségüket és gyermekeiket, és a 'maguk módján' tisztelik Istent, nemsokára el lesznek szakítva a családjuktól, és a legtöbben sosem fogják viszontlátni szeretteiket.

A torz nem tudja magáról, hogy torz, mert fokozatosan torzult el, és hozzászokott a torzuláshoz.

Azért mondja az Úristen, hogy Őt kérjük, hogy mutassa meg, mi van a szívünkben, mert a szívünkkel együtt a szemünk látása is eltorzult, és képtelen megítélni saját magát.

„Vizsgálj meg, Istenem, ismerd meg szívemet! Próbálj meg, és ismerd meg gondolataimat! Nézd meg, nem járok-e téves úton, és vezess az örökkévalóság útján!”

⚠️‼️ FIGYELMEZTETÉS ‼️⚠️

Mostantól, kb. 3.5 éven keresztül, egyre növekedni fog a nyomás az emberiségen. (Jel 14:19)

Az apokalipszis lovai hozzád is el fognak jönni:

Fehér ló – betegség, egészségi problémák, fájdalom. Vörös ló – veszekedés, háborúság, lelki békétlenség, depresszió. Fekete ló – nélkülözés, szegénység, éhínség. Sárga ló – halál.

Ha nem ismerted meg az igazságot, amit az Úristen kijelentett Jézus szavai által, nem fogod megérteni, mi történik körülötted. Ha nem születtél újjá, és nem hallod Teremtőd szavát, amikor jön a veszély, kénytelen leszel embereket, földi vezetőket követni, vagy a saját értelmedre támaszkodni. És elveszel.

A vallási és a spirituális vezetők, a politikusok, a tudományos szaktekintélyek, és a celebek, mivel ők maguk sem ismerték meg az igazságot, a feneketlen szakadék felé fogják terelni a tömeget, mint ahogy tették a COVID időszak alatt is. Az emberkövetés mindenkit a halálba visz!! (Jer 17:5, Mt 15:14, Jel 18:4)

Az Úristen megtartó szavának ismerete és ereje nélkül senki sem fogja túlélni a veszedelmet, amely hirtelen, és váratlanul fog jönni erre a nemzedékre. (1Thess 5:3)

Az értetlenség helytelen döntések sorozatát fogja eredményezni, ami még több problémához, és fájdalomhoz vezet. A média hazugságai és a tudatlanság hiábavaló küzdelmet, és félelemet fog szülni benned, ami miatt eltorzul, és kárba vész a lelked. (Lk 21:26)

A fenti sorok célja nem az, hogy rád olvassa a végzetet, hanem az, hogy arra ösztönözzön, hogy kérj látást a szemeidre Istentől, amíg megteheted, hogy megmenekülhess mind te, mind a te családod.

Ezt mondja Jézus. Kérjetek, és adatik néktek. Keressetek, és (meg-)találtok. A látás és az igazság ingyen van. Ajándék a Mindenható Istentől, az Ég és a Föld Teremtőjétől azok számára, akik személyesen Hozzá fordulnak. Nincs szükség semmilyen vallásra, emberi közbenjárókra, csak újjászületésre és személyes kapcsolatra Isten lelkével. (Jn 3)

Viszont, aki nem kéri, és nem keresi az Ő szavát, nem fogja megkapni a tisztánlátást, és el fog veszni az emberi gondolatok labirintusában, amely felemészti az ő lelkét.

Bizonyságot teszek az Ég és a Föld Teremtője előtt, hogy te a mai napon, e szavak által figyelmeztetve voltál, és döntöttél. Aki azt mondja, hogy nem döntött, az is döntött, hisz bár tudomást szerzett az igazságról, a megmenekülés egyetlen lehetőségéről, úgy határozott, hogy marad azon az úton, amin eddig is járt, ami a széles út, a tömegek útja, és amely a pusztulásba visz.

Azt mondja az apostol, hogy az igazság, a keresztről való beszéd, bolondság azok számára, akik elvesznek, viszont a szelídek és az alázatos szívűek számára Isten megtartó ereje.

Te mit gondolsz? Bolondság, amit a fentiekben olvastál, vagy az Úristen féltő figyelmeztetése?

Ezt mondja az Ég és a Föld Teremtője:

„Kiálts hozzám és megfelelek, és nagy dolgokat mondok néked, és megfoghatatlanokat, a melyeket nem tudsz.” Jer 33:3

A fenevad bélyegének jelentése:

https://is.gd/n5sgH6

Ebben a hangos üzenetben bővebben ki van fejtve, mi is a fenevad bélyege, és hogyan veszik azt fel az emberek magukra anélkül, hogy tudnák mit cselekednek.

FIGYELMEZTETÉS PÉTERNEK – A fenevad bélyegének jelentése

Minden újabb probléma egy emberi megoldásból születik. És minden emberi megoldás úgy jön létre, hogy a Teremtőnkbe vetett hitünket és bizalmukat lecseréljük az önhittségre és az önbizalomra. Az Ő szavát és tanácsát pedig emberek tanácsára, és a saját gondoltunkra.

Minél nagyobb az önbizalmunk, annál önteltebbek és önelégültebbek leszünk, ami még több emberi megoldást eredményez az istentelenség problémájára. A legtöbb embernél ez a folyamat addig ismétlődik, amíg teljesen eltorzul, felemészti magát a lélek. És ez maga a kárhozat.

És aki szomjúhozik, jőjjön el; és a ki akarja, vegye az élet vizét ingyen. Jel 22:17

Valaki pedig abból a vízből iszik, a melyet én adok néki, soha örökké meg nem szomjúhozik; hanem az a víz, a melyet én adok néki, örök életre buzgó víznek kútfeje lesz ő benne. Jn 4:14

http://kialtoszo.go.ro