Kategóriák
Uncat

AZ ÚJ VILÁGVALLÁS NEVE: TUDATOSSÁG ÉS ÖNAZONOSSÁG

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
AZ ÚJ VILÁGVALLÁS NEVE: TUDATOSSÁG ÉS ÖNAZONOSSÁG
/

Legyél tudatos! Tudatos vagyok! Lassan már a csapon is ez folyik. És nem tűnik fel senkinek, hogy ez az ördög doktrínája, amivel megmételyezi az emberi lelkeket. 

Mi történik, amióta mindenki a tudatosságra törekszik? Az, hogy az emberek önhitté, önteltté, önigazulttá, önimádóvá, saját magukat bálványozóvá váltak. Hogyan is történhetett ez meg, hisz a tudás hatalom! Igen, a tudás valóban hatalom! De nem az ember kezében, hanem Isten kezében. Az ember kezében a tudás halál és kárhozat, pontosan úgy, ahogy a Biblia mondja. A tudatosság valójában nem más, mint a tudatos ág, avagy a tudás fájának az ága, amelyről egyértelműen kijelentik a próféták, hogy a halálba viszi a testet és a kárhozatba a lelket. 

Csupán egyféle tudatosság van, ami nem öli meg az embert, és ami építő. És az nem más, mint a bűn tudása, a bűn-tudat, avagy a lelkiismeret, amikor az ember szemeit megnyitja az Úristen, és megláthatja, őszintén megbánhatja a bűneit, aminek következtében a Jóságos Isten megbocsátja azokat, és felszabadítja a lelkét a tudatosság rabságából. 

Mennyire vagy tudatos? Mennyire vagy tudatában annak, hogyan élted az eddigi életedet, és milyen bűnök rejtőznek a szívedben, amelyek lassan, de biztosan eltorzítják a jellemedet, és a kárhozatba taszítanak? Tudatos vagy, és a saját eltorzult elmédben bízol, vagy pedig gyermek, aki az Atya Isten bölcsességében, jóságában és szeretetében bízik? 

TUDATOSSÁG = TUDATOS-ÁG = TUDÁS FÁJA = FELNŐTTISÉG => ÖNHITTSÉG, ÖNTELTSÉG, ÖNIGAZULTSÁG, ÖNIMÁDAT => HALÁL, KÁRHOZAT 

IGAZSÁG = IGAZ-ÁG = ÉLET FÁJA = GYERMEKISÉG = KRISZTUS => SZERETET, ÉLET.