Kategóriák
Uncat

AZ OLTÁSOK FELVÉTELE UTÁN LETT COVID-OS AZ OLTAKOZÁST PROPAGÁLÓ ISKOLAIGAZGATÓ

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
AZ OLTÁSOK FELVÉTELE UTÁN LETT COVID-OS AZ OLTAKOZÁST PROPAGÁLÓ ISKOLAIGAZGATÓ
/

Megbetegedése előtt néhány nappal felhívta egy oltatlan gyermek szüleit, hogy a gyermekük COVID-gyanús, kellene tesztelni, és be kellene oltani őt. Válaszképp a szülő bizonyságot tett neki Isten szaváról, az Ég és a Föld Teremtőjének kijelentéséről, miszerint az áll a Teremtés Könyvében, hogy Isten nem teremtett rosszat. Minden, amit Ő teremtett, jó, és akik benne bíznak, oltalom alatt vannak. Nincs szükségük sem oltásra, sem arra, hogy egy emberi kéz kreálta mű-anyag szerkezet mondja meg, hogy egészségesek, vagy sem.

Erre az iskolaigazgató azzal fenyegetőzött, hogy előbb-utóbb mindenkit tesztelni fognak, és mindenkinek fel kell venni az oltást.

A szülő utolsó mondata az volt az igazgatóhoz, hogy mindenki azt kapja, amiben hisz.

Néhány nap elteltével, a COVID elleni oltások felvétele, és egy Isten szavának hívő szülő figyelmeztetése után az igazgató COVID-os lett.

Azt mondta a prófétának Isten, hogy ha szót hall az Ő szájából, figyelmeztesse az embertársait, akik a hazugságban, a halál szavának hisznek, ami a modern világ esetében a világmédia. Ha nem figyelmezteti őket, és ők elvesznek saját döntésük miatt, ő is bűnrészes lesz az ő vesztükben. Viszont amennyiben figyelmezteti őket, hogy a halált választják, ha Isten szava helyett a világmédia hazugságainak hisznek, ő már nem lesz felelős az ő vesztükért, mert, amivel megbízatott, elvégezte. Az embertársai tudtára adta, hogy mit jelent, ha az Élő Isten szavát lecserélik az emberek szavára, gyarló, hatalomvágytól megrészegült vezetők beszédére.

„Mert Krisztus jó illatja vagyunk Istennek, mind az üdvözülők, mind az elkárhozók között;

Ezeknek halál illatja halálra; amazoknak pedig élet illatja életre. És ezekre kicsoda alkalmatos?

Mert mi nem olyanok vagyunk, mint sokan, a kik meghamisítják az Isten ígéjét; hanem tisztán, sőt szinte Istenből szólunk az Isten előtt a Krisztusban.”

https://kialtoszo.hu/igy-itelte-magat-halalra-magyarorszag/